Hoşgeldin şeker kızz... isminden belli şekerliğin ve tabi abue cubur aşkınMerhabaaa, aranıza yeni katıldım
Biz hep beraber ne kilolar verdik.. sende verirsin.. üstelik gençsin metan hepimizden hızlıdır çabuk verirsin
Hoşgeldin şeker kızz... isminden belli şekerliğin ve tabi abue cubur aşkınMerhabaaa, aranıza yeni katıldım
@igdedali canim egitindeyim kilom 76.4 aksama doğru gelirim
Eyvaaaaahhhh@Miu @Floweroflife korkunun ecele faydası yok değil mi berbat bir hafta geçti hep dışarıdaydım yedim de yedim niye yediysem bilmiyorumvitamin almaya çalıştım aşırı sıkı diyet yapamıyorum ama yememem gereken zararlı şeyleri yememeliyim
evdeyken süt nesfit form devam ettik ama hiç duramadım ki ona ragmen bunu da yürümeme borçluyum günde en az 1 saat yürüdüm 53.5 çok şükür ama gidecek inanmak istiyorum
çok mu aradınız bu ismi
ben geldim biraz moralsiz biraz keyifsiz -100 gramımla

Ayyy geçmiş olsun ausum

Tebrikler kajum pomponlar fora
Kız hoş geldin kuzuMerhabaaa, aranıza yeni katıldım
CİLVELİ KAHVELER
Hippotalamus(69.3/68.8/0.5/%0.72)
Gülbe seker(106.9/106.8/0.1/%0.09)
Miu(56.6/55.8/0.8/%1.41)
furkanlipek45(66.3/65.3/1/%1.51)
neslelf165( 81.6/78.5/3.1/%3.80)
pempikzx (73.3/73.1/0.2/%0.27)
Takım yüzdesi: %1.300
@Ausencia_ @MaliPina @Elalis
JETGİLLER
Zumrud_u anKa ( 77.4/76.9/-0.5/%0.65)
Saydin78 (62.9/62/-0.9/%1.43)
Elalis(66.6/65.9/-900/%1.35)
Leylmira(80.2/78.3/-1.9/%2.37)
Whiteblack(54.9/54.3/-0.6/%1.10)
Hepsini toplayıp 5 e bölüyorum dimi kaptanlarım?
%1.38
@Ausencia
@MaliPina
@hippotalamus
Düzenleme yaptım. Zümrüt 0.65, lelymira 2.37 olarak düzeltildi. Takım yüzdesi 1.37 den 1.38 olarak değiştirildi.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 96.2 çıkmışım
Bugün 96
@Elalis @Ausencia_
direniyorum ama o 5 ler gelmeli artık yaaaa
valla bayram edicem gelince waytımm
bnimde okuldan dolayı bitmedi nilişko yerdmeiyim göktemi belli degil ya
aha işemedim ula aman hızla azıp kapatacam sayfayı diye böyle oluyor işte
he aradım ama açmadı , hep aynı numara uymuşummmmm canımmmmmmmmmmmmm
bak sen nnnnnnnnnnnnnnnn
he konuştum hemde iki kez biri kutlama idi yaw melike kuzusu için snei aradım merakla , bekleyemem ben öyle yazmanı aradım kurtuldum
o açtı teli
birde geçen yıl senin teli işe götürmüştü dimi bulmak içindi aha
adam açmıyor ben hala çaldırıyorum
bezdi açtı artık
oyyyyyy çok kıymetli saatler ya 10 dk uyumak için nasıl cebelleşiridm ozmanlar
maşşallah cnm ne güzel
tebrikler
mutlaka ilaçtır yaw yoksa uyunurmu okaaaa
bende aynısını der susmam
çok iyi ilaçtır tavsiye ederim
teşekürler

Pembik sen bana yürüyon mu bana mı öyle geliyo

Öyle yapıyorum flawırım aynen vitaminlerim hep süt ceviz yoğurt sebze yemekleri protein ağırlıklı beslenme nesfit ve eti form kahvaltılık türleri falan ama işte zararlı şeyler bozuyor davetler oluncaEyvaaaaahhhh
Netcez zaman şimdi
Moral bozmak yok, hemen kendimize geliyoruz. Kuzu vitamin almak için çok Yemen gerekmiyor ki.. her sabah meyve ile gine başla, ara olarak ceviz ye , süt iç zaten yeterli vitamini alırsın.. unutma çoğu vitamin suda çözünür Yani gereksiz olanı zaten vücut atar depo yapmaz, hergün az ama düzenli yerden zaten yeterince alırsın..
Yememen gereken zararlı şeyleri bu hafta tüm günler çıkar hayatından lütfen.. çok canın çekerse tadına bak ama abur cubur yeme
Hoş buldumHoşgeldin
Hoş buldum18 yaşındayım, kilo vermek istiyorum. Geçen yıl sınava hazırlanırken abur cubur, fast food tükettim hep. Okul da asansörlüydü...
Kısacası sizle beraber ben de kilo vermek istiyorum umarım hepimiz istediğimiz gibi oluruz
Bende yapıyorum bu gün baklalarin haslaniyor şimdi
Allah kabul etsin pembikim
Çok geçmiş olsun ausm
Annemden ameliyat oldu miyomdan
Umarım en kısa zamanda iyi olursun
Kilom sabit 72.0
Size harika haberim var
Gorumcemin eski telefonunu alacam idareten
Ama şuan evlerinde değiller ne zaman geçecekler bilmiyorum pazar yada pazartesi getirecek inşaAllah
Coookkk mutluyummmmm
@Ausencia_ @Miu @MaliPina @hippotalamus

Çok zor oluyordur geçmiş olsun

Günaydın selam huuu huuu
Tam gelemedim ama sadece kilo bildirimlerine baktım
Geleceğim yakında
Kendi kilom
Geçen cuma:52.7
Bu cuma: 52.8
@matematik61

Malesef, tercih yapmadım. Bu sene tekrar deneyeceğim...Aaa senin gibi bide @koza99 miz var bizimmm oda 18 yaşındayerlesebildin mi bi yere canim
79 şubat canım![]()
Kova burcuyum , en bi sevdiğim burç ...özelliklerini keyifle taşırım
Ayyy çok güldümhoş geldinnnnnnnnnnnnnnn
okul asansörlüydü de .... merdiveni dağa mı kaçmıştısen izimizden git ... yaşın ççoookkkkkkkk müsait şaahane kilo verirsin ... hoooppp 58 mesela :sarisin::sarisin:
teşekkürler melekcim
alıyoruz değil mi seni @igdedali nin takıma o zaman
diyet başlasın
ne o öyle 72 ler

Miu ya kontrol ettirdim ausgayet iyi , sıkmadan sıkılmadan gitti bi de değil mi kaju ?
şahaneeeee yüzde
ama hippom sen elalis e yuvarlanmıyor demişsin , kendi listende mi yuvarlanmadan ? 1.31 olabilir diğer türlügerçi şimdi gördüm 31 olsa da , jetgiller wuuu huuuuuuuuuuuu yapmış
Aaaa ne güzel cnm benim kız koca burcu 18 şubat