Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Artıları göndersin şükür :ponpon: şimdi sıra eksiye düşmekteee :selam:
:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::durbun::durbun::durbun::durbun::durbun::durbun::huri::huri::huri::huri:oh ohhhhh şükürrr
Oyyy oyy fena geliyorum böyle gidersem ki gidiyorum da çok şükür günü erken kapatmak benim en büyük destekcimnn
kuzum bana da tek yarayan şey akşamı hafif ve erken geçirmek
Neyse canlar ben kaçtım gelemem bugün daha çok işim var :bayik::kanka:

Çok çeneniz düşüp geçmiş bırakmayın :suspus:
kolay gelsin Neslihan :öpücük:
Bana nefes alsan yeter zaten eflal:165:
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:yokluk :haha::haha::haha::haha::haha:
senin o metanın kalibrasyonu bozuk :aglak: bu ne beee ye ye ye eksi gör :ates::ates::ates:

AÇIM AÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ:kavga:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Dün eşim bana çay getirdi. Kızımda yanımda bana niye getirmedin yeeeaaaaaaa diye 20 dk ağladı. Oysaki meyve yiyordu onu da babası hazırlamıştı.
Bi gece de yatmaya hazırlanırken bana haksızlık bu siz neden beraber yatıyorsunuz ben neden tek başıma yatıyorum diye trip yemiştik:D
0-10 yaş arası çok zor ama sonrası çok güzel.ergenlik bunalımları var ama o da halloluyor yaa bi terliğe bakar.atıyorum terliği sonra da getir diyorum ahahahaha

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Dün eşim bana çay getirdi. Kızımda yanımda bana niye getirmedin yeeeaaaaaaa diye 20 dk ağladı. Oysaki meyve yiyordu onu da babası hazırlamıştı.
Bi gece de yatmaya hazırlanırken bana haksızlık bu siz neden beraber yatıyorsunuz ben neden tek başıma yatıyorum diye trip yemiştik:D
İşte bunlar hep Elektra kompleksihanimis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar