MaLii
Kasabın Karısı
Ben değişmedim sen değiştin resmen boynuz yiyorum kaşla göz arasıEkli dosyayı görüntüle 23609 2 DK LIK MUTLULUĞU BİLE BANA ÇOK MU GÖRDÜN MALİ HANIM
SEN ZAYIFLAYINCA Bİ DEĞİŞTİN
ZAYIFLAMIŞSIN AMA KARAKTERDEN !
Ben değişmedim sen değiştin resmen boynuz yiyorum kaşla göz arasıEkli dosyayı görüntüle 23609 2 DK LIK MUTLULUĞU BİLE BANA ÇOK MU GÖRDÜN MALİ HANIM
SEN ZAYIFLAYINCA Bİ DEĞİŞTİN
ZAYIFLAMIŞSIN AMA KARAKTERDEN !
amin amin aminnnAynen cnmm çok heyecanlı cokkk çok da bilmiş çok şükür onu verene bize Rabbim isteyen herkese versin sana özgeye kim varsa hepinize cnm
böğrüne öküz oturdu dimiBen okurken yoruldum yüreem göçtü

ne diyorsun neslihaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
cuma yakacağız ortalığı vuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuu
çek beni al götür beni
nihal bir nefeste soluverecek bir çiçek. Peki ya sen?
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Sana güveniyorum neslimhadi yetti artık 8ler... 7 ler partisi yapalım
hee hööö tamam tamam
Allah seni bildiği gibi yapsın kızz.. cahil kaptan olmıyim siye parotesi arattım google da
Pattiş detoksunu mu soruyorsun??
Sabah 1 bardak yoğurt 1 pattiş
Öğle 1 bardak yoğurt 2 pattiş
Akşam 1 bardak yoğurt
Budur cnm..
Yok ya vazgeçtim ben çocuk mocuk istemiyom bu yaştan sonra ne doğurucamböğrüne öküz oturdu dimi
madalya onlar büyüynce takılıyor kuzum.ekmek almaya biri gittiğinde,sen uyurken kahvaltı hazır annecim dediğinde,hastayken minik elleriyle ıhlamur getirdiğinde,anneler günüde çiçekle kapıdan koşarak girdiğinde,babayla kavga ederken yavru kaplan gibi seni savunduğundaValla şu annelere madalya takmak lazım

Hala yaşıyorumBen okurken yoruldum yüreem göçtü
Hiç cazip gelmiyo vallamadalya onlar büyüynce takılıyor kuzum.ekmek almaya biri gittiğinde,sen uyurken kahvaltı hazır annecim dediğinde,hastayken minik elleriyle ıhlamur getirdiğinde,anneler günüde çiçekle kapıdan koşarak girdiğinde,babayla kavga ederken yavru kaplan gibi seni savunduğunda
Bana nefes alsan yeter zaten eflalHala yaşıyorum
senin o metanın kalibrasyonu bozukTartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Tartı galp ben
Değilsin, her kadın anne kendine özeldir, iç güdüne güven her zaman.Herkeste bunu peşinde ama. Tek seferde bitsin kardeş olsunlar yaşları yakın olsun vs. Ananın derdini düşünen yok. Anne de yıpranıyor zorlanıyor. E sonrası kolay olur ama diyorlar ardından da. Vallahi hiç mantığıma gelmiyor ardarda bebe olayı benim. Bencil miyim değil miyim bilmiyorum fakat ben iyi olma huzurlu olma yıpranmama peşindeyim. Bencil miyim?
Dün eşim bana çay getirdi. Kızımda yanımda bana niye getirmedin yeeeaaaaaaa diye 20 dk ağladı. Oysaki meyve yiyordu onu da babası hazırlamıştı.madalya onlar büyüynce takılıyor kuzum.ekmek almaya biri gittiğinde,sen uyurken kahvaltı hazır annecim dediğinde,hastayken minik elleriyle ıhlamur getirdiğinde,anneler günüde çiçekle kapıdan koşarak girdiğinde,babayla kavga ederken yavru kaplan gibi seni savunduğunda
Tövbe estağfurullahBana nefes alsan yeter zaten eflal