En son fatura 200 lü geldiyoooo olamazzzzzzzzzkaç para lan bir paket alalım hemen
ne metası be bendeeeyenersin tabiiii metadan torpilin mi var ama bu tek haftalık değil bunu unutma gizel kiz
gel gel kıyaamam sana yemek yapayımmm
Yaa küçük oğlum çamaşır makinesini 90 dereceye getirmişallahtan farkettim yoksa giderdi çamaşırlar
off yaaa eli her yerde
Ahahha zamanında ben de böyle dediydimBen sizin hızınıza yetişemem yahiç kalabalık yapmim
Sivasa direk uçuş var mı acabaBen evi süpürüp sileyim şöyle üstten. Temiz zaten. Masayı tabağları hazır edeyim, isim kalmasın, misafir gelene kadar da sizle takılayım
Evet yazdım pişman değilim gene olsa gene yazarım
Ahahha benim küçük yıllar önce sıkma iptale basmış. Hiç farketmedim tabi yana yakıla ustayı çağırdım gel sıkmıyo diye. Adam geldi baktı yenge sıkma iptale basmışsın dedi. Ayyy yer yarılaydı içine gireydimYaa küçük oğlum çamaşır makinesini 90 dereceye getirmişallahtan farkettim yoksa giderdi çamaşırlar
off yaaa eli her yerde
Varda üst katta çekmiyo. Eee oturma odası orda napim vurdum kırbacı vurdum kırbacıevde wifi yok mu ulen
200 nedir
iyi adam seni boşamıyor
Sakin kuzumGünaydın regl.geldi tabi ki artısiyla geldi
Kaçın kaçın kaçııııınGünaydın regl.geldi tabi ki artısiyla geldi
aynen canım seneye kesin gönderirim artık inşallahAynen sakın erken verme, seneye isteğe bağlı olarak çıkar okul. Anaokuluna mutlaka gitsin canım
Beni birileri artık sabahları kahvaltı yap yap yapyapmalısın diye sürekli uyarabilir mi
çok istediğim halde erteliyorum sonrasında pişman oluyorum yarın yapacağım diyorum yine kalıyor
dün yoğurt içine bir şeyler katıp yedim sabah sabah
bugünde 1 ceviz yedim çıktım
hakaret sayarım
BİİZİM KÖYÜN DELİLERİ
Tmm cnm daha iyiyimm
Aynen cnm ya alt tarafı sadece herkes tatilden döndü okullar açılsa hiç binilmiyor maalesef cnm
Ankara da mi öyle cnm istanbul felaket ötesi
Kahvaltı önemli cnm bunu sen çok iyi biliyorsun zaten akşamdan ayarla en iyisi
Benim geldi de ne oldu sanki 2 gün bile sürmedi bitti
Tel kolluyken okumak daha kolay , yazmak zor
Tek kol =
Yumurtayı haşlayıp dolaba mı koysam acaba vitamininde sıkıntı olur mu kieşime kahvaltılık ekmek arası falan hep hazırlıyorum ama kendime bakmıyorum ya
HU HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Oyun bölümüne yeni konu açtım
yardırmalarınız bekliyorum
Eşiniz/Sevgiliniz Bir Hayvan Olsa Ne Olurdu?
çok eğleneceğiz
Yaa küçük oğlum çamaşır makinesini 90 dereceye getirmişallahtan farkettim yoksa giderdi çamaşırlar
off yaaa eli her yerde
azcık tez verim vardı ben bi onları gireyim
akşam ölçüm var benim yine
tüm akşam orada olacağım
merak edersiniz falan
Günaydın regl.geldi tabi ki artısiyla geldi
Gunaydinnnn bugun cocuksuz geldim okula butun evrak imza islerimi rahat rahat hallettim bitti şükür.