Neyse bugün geçsin de ama artık bol misafir ağırlama niyetim var. Hayatım da komple değişiklik şartben de seni yetti iş güç artık
gel mor site bulduk sana daha napalım ya
Ben sizin hızınıza yetişemem yaYarın kilo bildirimi var
O mümkün mü be. Sabahtan beri aklım sizde, hemen fırsat bildim girdimbizi ihmal edersen ah ederim bak sana
Bişe yok bişe yok dağılabilirsiniz
Streçleme çok mantıklı bak sağol hippom sabah sabah ekmeksiz o yumurtayı tavada yiyemem sadece haşlama kurtarırNe uğraşıcan? Tavaya kır 2 dkkada pişiyo zatenakşamdan da kahvaltı tabağı hazırla peynir zeytin domates.. üstüne streç film çek tamam...
yeneceğim onu
sen hala onu tutadur
loserlar sizi
Peynirli maydonozlu yap. Tavanın kapağını kapat.. Börek gibi oluyorStreçleme çok mantıklı bak sağol hippom sabah sabah ekmeksiz o yumurtayı tavada yiyemem sadece haşlama kurtarır
Güzel kırmışım aferim banaAl kırdın kırdın kafamı
Yerimmm vallahi kedilere dayanamam benYe teyzesi
Ayy Saydinim nasıl özlemişim
Haklısın kuzum kepekli ekmekte güzel seçenek doyurucu ve sağlıklı zaten ben ekmek tüketmiyorum biliyorsun
Daha tam gelemedim ama gelsem duramazdın
Nehirim sakın . Haşlanmış yumurtayı bekletme. Şu sarısının yeşillenme olayı sakıncalı
Kepekli ekmekle sağlıklı bir soğuk sandviç hazırla akşamdan , streçe sar .
Sabah sütle lüplet .
Gün içinde başkaca ekmek , karbon tüketme
3.5
Sabah kalkar kalkmaz ilk iş yumurtanı hasla cnm sar köy çantana o surece haşlanıyor ben öyle yapıyorum akşamdan da peynir vs alacaksam hazirliyorun
Sabah 7 de aşçılık marifetlerimi hiç ortaya dökemiyorum hippom yoksa yaparım bilirsinPeynirli maydonozlu yap. Tavanın kapağını kapat.. Börek gibi oluyor
Ne demek kalabalık yapmiyimBen sizin hızınıza yetişemem yahiç kalabalık yapmim