benim ben o daktır benim yokluğumda ahu gelir ben daktırım felan der diye geldim.eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedu bakayım kelebek mi o
durur durur olmadık yerden çıkar gelir
bunu hiç beklemiyordum ama
hoş geldin daktırımmmmmm
@koza99 bak daktırım geldi sen de onun asistanı olursun
HhaahhaaaPastaları börekleri.. püsküvütleri börekleri götüren @Bonus un hurma yiyince çok şekerli gelmiş midesi bi hoş olmuşmuş
sen öyle san miu efendi
ne manada ağırız kiloysa hallederizslm millet kulağımız çınlamaktan arıza verdi geldik yanlız pek bi ağırız
benim ben o daktır benim yokluğumda ahu gelir ben daktırım felan der diye geldim.
Ya çok güzel telaşlar bunlarkaptanım hafta sonu oğlanın kaydı için yola çıkıcaz, 1 ekime kadar yokum yine ondan sonra eskisi gibi devam ederiz tabikide
salıverin küçük enişteyi
Miu dün bir Öner’im vardı arada kaynadı, korumadaki güzeller bir kilo belirlesin, o kiloya göre %0 yüzdeye en yakın olan koruma premsesi olsun, ne dersin?celladım ol kes beni göm beni gülbe
kuzum yarış yapacağız
kendi içimizde.
korumadakiler de korumaya devam edecek.. yarış dışı ama menü vs verecekler .. spor gruplarında olur onlardan isteyen de
HoşbuldumSelamlarAncak vakit buldum. Keyifler yerinde bakiyorum
Biraz bekle kredi faizleri normal seviyeye dussun canisi. 2 kati faiz odersin su durumda.
Hos geldin
Masallah
Gecmis olsun kuzum
Plan program illa ki yapiliyor flo ama tum hesap kitabin ne kadar gereksiz oldugunu kadin hamile kaldiginda, erkek bebegini kucagina aldiginda anliyor
Gecmis olsun, Allah esirgesin
Masallah
Ben konusmadim, hep onlarin sucu
Dakdirimslm millet kulağımız çınlamaktan arıza verdi geldik yanlız pek bi ağırız