Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Tartı bozuk değilmiş bacı ya :heyecan::islik:
helal be harika bir eksi

ponponları çıkarırım buna:ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon:

mali aklıma ne geldi
burada bize şöyle seslenirsin sanırım

nasılsınız hanımefendiler :papatya::papatya:

nabıyonuz garılar yok artık:kopkop:
:kriz:çok doğru bir tespit

Esimin okulu tasiniyo ordaymis bugun isleri varmis. Ben de oturdum cekirdek citliyom cunku hic isim yok misafir se yitip gelsin canim ev supurulmemisse nolmus terlik giysin toz olmaz ayaklari :D

:bayik:

hala yiyor musun?
ne kadar daha yiyeceksin?
ciddi anlamda kızıyorum sana. kaç kilosun?

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
helal be harika bir eksi

ponponları çıkarırım buna:ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon:

:kriz:çok doğru bir tespit

:bayik:

hala yiyor musun?
ne kadar daha yiyeceksin?
ciddi anlamda kızıyorum sana. kaç kilosun?
Kabak cekirdegi yiyom kiz tuzsuz.bugun basladim menü de vercem.benim asil eksikligim spor.o isi oturtmam lazim.

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Selamlar:kaalp::kaalp: Ancak vakit buldum. Keyifler yerinde bakiyorum:zipla:

nakit yok çok az yani bir yudum. ama çok istiyorum. Nakit birikmesini bekleyince daha birkaç yıl arabam olmayacak. Napacağım bilmiyorum desire : (

Biraz bekle kredi faizleri normal seviyeye dussun canisi. 2 kati faiz odersin su durumda.

bi sigara, sonra da işleri halledeyim

gelirim yine:kalp:

:sopa:
Herkese merhabalar 62.3 ile basladim yeniden :hopp:
Bu kez 55 olucam:kalp: olucam olucam insallah olucam :ponpon::ponpon:

Hos geldin:by:
Kızlar tam tamına 7 paket hurma aldım

Masallah:şok:
Kuzum gün içinde 14 kez taşikardiye girmişim 148 lerde ölçmüş. Sakin kalacaksın dedi, hem kalp hızını düşüren hem psikiyatrik( sakinlestirici) özelliği olan bi ilaç verdi, çok carpintin olduğunda kullan diye. Sürekli ilaç kullanmiycam şükür ki:bengeldim:

Gecmis olsun kuzum:kedim:

Öyle deyince evet topu topu 10 -15 senem kaldı
:neee:

Plan program illa ki yapiliyor flo ama tum hesap kitabin ne kadar gereksiz oldugunu kadin hamile kaldiginda, erkek bebegini kucagina aldiginda anliyor:kalp:

Vardı kuzum ama hamilelikten dolayı sanıyordum ben aklıma gelmedi sonra hemen doktora gidip bu normal mi diye sorup smiler testi falan yaptırdım normal doğumla temizlendi doğumdan 6 ay sonra ilaç tedavisi gördüm şimdi 6 ayda bir test yaptırıyor şükür temizim

Gecmis olsun, Allah esirgesin:kaalp:

Masallah:lili:
Ben sizin cenelere ne diyim bilemedim gecekibisler sabaha sarkti yazici sikinti cikardi okulda cocuk durmadi gec de ciktim evden imza icin dolas dur evrak teslim et diyevugras dur o bile bitnedi planlar kaldi cikaramadim.hangi siniflarin dersine girecegim hala belli degil ders programi ortada yok ve bu durum sinirimi bozuyor.gecmis yapmadan da gelemiyom pis huyum.
Ben konusmadim, hep onlarin sucu:krizz:

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Selamlar:kaalp::kaalp: Ancak vakit buldum. Keyifler yerinde bakiyorum:zipla:

Biraz bekle kredi faizleri normal seviyeye dussun canisi. 2 kati faiz odersin su durumda.

:sopa:

Hos geldin:by:

Masallah:şok:

Gecmis olsun kuzum:kedim:

Plan program illa ki yapiliyor flo ama tum hesap kitabin ne kadar gereksiz oldugunu kadin hamile kaldiginda, erkek bebegini kucagina aldiginda anliyor:kalp:

Gecmis olsun, Allah esirgesin:kaalp:

Masallah:lili:

Ben konusmadim, hep onlarin sucu:krizz:
Kız bı daha zor bulurum ama ben kendim yemiyorum ki kizimda benle beraber detoks yapıyor anne yoğurda huma kat tayisi (kayısı)tat ben yiyeyim diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar