Benden başkasını seven sizin ağzınıza vuracağım ama smileyim yokağzıma mı vuracan benim
benim benim begüşünün
ama sizde böyle bi bardaktan süt içiyonuz yakın mesafeli
ben o zaman çok üzülüyorum
eskiden don atıyolardı sahneyeah he la üsütmüzü başımızı yırtacaz şimdi aus sahaneye çıktı
Karınca için de en iyisi du bakiim Türkçesi neymiş , zerdeçal serpmek çıkış yerlerinesanırım karınca gelmesin diye
Menü ver
Ben iki gündür gelip gidiyorum Ekim sonu Kasım başı bı kaç veli var servise verelim diyen eğer ayarta bilirsem çözeceğim servis işini inşallah ama 1.5 ay gidip geleceğim
Nazar çıksın diye
Tuz kavurmak da negatif enerjiyi dağıtmak için
Sarımsak da eşikten geçenlerinin olumsuz düşüncelerini dağıtmak için
Hiç alakam yoktu böyle şeylerle şimdi dört koldan çabalıyorum, zararı YÖK faydası varsa( en azından ben içimi rahatlatıyorum) ne ala..
Canım diğer yerde ben 7.takıma gelmeden önce temizlik topigi vardı ordaydım, @NAVLEE nin annesi oluyor @mügü , navle ordan arkadaşım sizden daha önce vardınerden meraktan çatlarım
yazsanız
valla aramızda başkası okumaz bir ben okurum
Hepsini ama hepsini okudum dersem inanır mısın?
İnan
Ben sizden hiç kopmadım ... siz biraz bensiz kaldınız
Erken konuşmuş bizimki yine
Küçük evde olacak amaabooo
waytında öyle olcakmış
Allah kolaylık versin size
ama iyi yönden bakalım en azından evi daha az dağıtacaklar ve yürürken spor yapmış olacaksın
Regl gelecek aus bı duygusallık ay gözümün ucunda yaş geldin ya sen hala inanamıyorum ben
İnşallah çarpılıp nötr olur
Kilo çok mu aus gelsene benle morti olsana
sen benim ilk göz ağrımsın kimselere değişmem seni
Tamam aklımda bulunsun.. vekaleti nasıl vermek lazım?Canım ailene vekalet verip kestirebilirsin istersen biz çok yaptık öyle. Tavuk olmaz ama
Sözle söyleniyor canım. Tam ayrıntılı öğrenip yazayım sana. Eşim veriyordu çünkü vekaletiTamam aklımda bulunsun.. vekaleti nasıl vermek lazım?
maliyle verirsin kiloları kaptanımkilo çok balım ... 55 den 77 ye
Emzirirken 5 kilo alan aussss gördüm aynı benkilo çok balım ... 55 den 77 ye
ozelvicious
ne çok konuşuyorsunuz Yaaaaa hem de hiç kimse beni özleyip merak etmiyor
Tamam sevmeyin siz beni
Hiç birisi merak edip sormuyor ya ayıp hepinize esefle kınadım şimdi tabiii özge kim kiiii
Sen kim köpek mi çekiyorsunuz bana
Bi mesajda size döşerim alayınız utanırsınız
Çok yorgun ve çok yalnızım
Menü verama şurda egleniyodummm ben yaaaaaaabugün aus geldi menü yok menü ausssssssssssssssssss