Kendi kendini alıntılayan salak ben efem
Canını yidiğim ben araba bakarken ne diye geliyorsunteşekkürler Neslihanburdaki bir çok isim başımın tatlı belaları benim .. vakti zamanında bir bağlanmışız , kopartsalarda kopamıyoruz ... tıpkı şu an sizlerle de olduğu gibi
Bana selam vermedin Ausummmmağlayan smiley
Sünnet varmış hafta sonu inşallah damatlığını da görürsünüz
Kıyafetini hiç merak etmedik
ay bildirimini görünce kalpim pırttı yerinden
heyecanlandım
Yetişin gomşulaaaar yoldan çıkarıyorlar
Üç gündür dünyayı yedim +2 geldi bonus devam edersem devamı gelecekkim uğraşacak bir daha o kadar kiloyu vermeye
teşekkürler Neslihanburdaki bir çok isim başımın tatlı belaları benim .. vakti zamanında bir bağlanmışız , kopartsalarda kopamıyoruz ... tıpkı şu an sizlerle de olduğu gibi
Oyy güzel anne çok özlendin beee
oyyyy benim minnak nehirimmmm
okudum ama sözde geçmişten alıntılarlla geleceğim yaaaa orda yazacaktım her birinize ama geçmişe dalamıyorum ki , carpe diem
mali drinklerinizi ilaçlasında,az susun sakin sakin okuyayım
La dur , o kalp lazım bize kıbrıs güzelimm
Şu kaknem miu yerine sen gelince işte bu be dedimdemedim lan yalan
mali kızamaz ki kimseye dedim
cumartesi gelmek için mi araba bakıyorsun , ne gerek var ben aldırtırım seniCanını yidiğim ben araba bakarken ne diye geliyorsun
Hangi kalpbu kalp ben yaaa
patladı gitti zaten
oyyyy benim minnak nehirimmmm
okudum ama sözde geçmişten alıntılarlla geleceğim yaaaa orda yazacaktım her birinize ama geçmişe dalamıyorum ki , carpe diem
mali drinklerinizi ilaçlasında,az susun sakin sakin okuyayım
La dur , o kalp lazım bize kıbrıs güzelimm
Şu kaknem miu yerine sen gelince işte bu be dedimdemedim lan yalan
mali kızamaz ki kimseye dedim
Regl gelecek aus bı duygusallık ay gözümün ucunda yaş geldin ya sen hala inanamıyorum ben
kara vaytımmmmm
herkes iyi ve yorgun ... hafta sonu düğün var . alışveriş hazırlıklar , bir yandan Melike .... bir yandan kilolardan olmayan kıyafetler
bi de sağlık sorunları girdi araya ... şimdi iyiyim ama,...
radyasyonu kutuplara yolladım ,artı eksi çarpılır belki
Kız o makinadan ben de aldım buraya getirdim çık pratik birşeyA101e kahve makinesi geliyo.. 30 lira bişi.. ondan alsan. Su da kaynatır bitki çayı da yaparsın .. yanı başında
şair bu dizelerinde ne demek istedi acababu kalp ben yaaa
İstediğin dayak olsun akşam menü Verde kaç defa dovecegime karar vereyim@Whiteblacklife senin sopanı özledim hee waytimmm vur vur vurrrr herkese hunharca vurr yola gelelim cnmm