Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cileklidonut

❤️FERİŞTAHLAR❤️SEFEROĞULLARI❤️
Tepki
1.762
Very very bad day menüsü

Sabah 10.00
Sosisli poğaça bir tane
Şekersiz çay

Öğlen 13.30
Bir paket sade çubuk kraker
Bir paket limonlu form bisküvi

Su 2 litre
Spor yok :vurunbeni:

Biliyorum çok cıs cos yaptığımı kaptanım beni vur beni dağlara taşlara vur gıkım çıkmaz ammmma mazeretim de yok değil... :521: Sabah yetişemedim kahvaltı yapmaya ve karnımın ağrısı için ilaç içmeliydim dershanede de sağlıklı hiçbir şey yok... Poğaçaların da hepsini boş sandım inanın sormak aklıma gelmedi.. Öğlen de eve gitseydim yoğurtla falan geçiştirecektim ama sınav koymuşlar karbonhidrat da acıktırdı guruldadı karnım ben de en yakın markete gittim bunları aldım :utangac::utangac::utangac::utangac:
Ne derseniz kabulüm efendim :mendil::mendil:

@igdedali

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Very very bad day menüsü

Sabah 10.00
Sosisli poğaça bir tane
Şekersiz çay

Öğlen 13.30
Bir paket sade çubuk kraker
Bir paket limonlu form bisküvi

Su 2 litre
Spor yok :vurunbeni:

Biliyorum çok cıs cos yaptığımı kaptanım beni vur beni dağlara taşlara vur gıkım çıkmaz ammmma mazeretim de yok değil... :521: Sabah yetişemedim kahvaltı yapmaya ve karnımın ağrısı için ilaç içmeliydim dershanede de sağlıklı hiçbir şey yok... Poğaçaların da hepsini boş sandım inanın sormak aklıma gelmedi.. Öğlen de eve gitseydim yoğurtla falan geçiştirecektim ama sınav koymuşlar karbonhidrat da acıktırdı guruldadı karnım ben de en yakın markete gittim bunları aldım :utangac::utangac::utangac::utangac:
Ne derseniz kabulüm efendim :mendil::mendil:

@igdedali
:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
Nerelerine furayım daha de hele:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
Oralarda manav filan yok mu len:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
Yarın tertemiz menü bekliyorum
Hastasın diye az vurdum bak. Yarın bu menünün telafisi gelmezse yakarım çıranı:ates::ates::ates:

cileklidonut

❤️FERİŞTAHLAR❤️SEFEROĞULLARI❤️
Tepki
1.762
Kaptanımın yazdıklarından size alternatif whatsapp arka planı yaptım :cokkomik::cokkomik:
IMG_20180928_195540.jpg

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Ya gidemedim ... neyse bu arada akşam öğünümü yedim pc başında ..

Sabah @Miu ile görüştüğüm bir konu vardı .

Malum diyet , diyet başlığında yapılır ... Böyle diyet adını görünce bir kanımız çekilir falan :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Sevgili @nk83 çok sağolsun , geçmiş diyet gruplarını arşive kaldırdı ... ve bizler için temiz bir sayfa açıldı orada.

Detaylı konuşalım ... sonra başlıkları açarız ...

Ben derim ki ;

Tıpkı burada olan gruplar orada da devam etsin ... herkes kendi grup sayfasında menü verir vs .... birde ortak sohbet alanı açarız ... bir de listelerin sayfası vs ... neyse o işler bende :bengeldim:

sizler nasıl olmasını istediğinizi yazın ... ben gece geçte olsa gelip okurum ki :kalp::kalp::kaalp::kaalp:
images (8).jpeg

Ay ben de özlerim :aglama:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar