Şimdiki Aklınız Olsa Evlenirmiydiniz?

şimdiki aklım olsaydı evlenirmiydiniz

• evet evlenırdım

Kullanılan: 43 65,2%
  • hayır asla evlenmezdim

Kullanılan: 23 34,8%

• Kullanılan toplam oy
    66

simay_berra

Yeni Üye
Tepki
9
türkiz harikasın valla ağzımdan aldın lafı :) evlenirdim çünkü eşimle çok mutluyum... ama eşim çöpsüz üzüm olsa tadından yenmezdi yani :)

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
önce okurdum mutlaka hatta ya savcı yada avukat olurdum sonra yine eşimle evlenmek isterdim.

sedef

Üye
Tepki
25
evlenirdim.fakat doğru zamanda doğru insanla ve kendimi hazırlayarak.geçmişte yaptığımız yanlışları yapmamak için öğrenerek araştırarak daha iyi nasıl oluruz fikri oluştuktan sonra.gözü kapalı sorun üreterek değil,çözüm arama olgunluğuna erişince.işte o zaman hem evliliğimiz kaliteli olurdu hem yaşantımız ,hemde çocuklarımız iyi yetişirdi.

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
evlilik guzel ama bekarlik gunlerimide ozlemiyor degilim...
simdimi aklima bakarsak eger, acikca evlenmezdim...evliligi yurutmek kolay degil, ne kadarda mutlu olsam, esim bana hergun sevgisinide haykirsa, benim eksik olan birseylerim var buda evliligime yansiyor... esimde bazen farkediyor, donucez turkiye ye ama degmeli diyor, hakli elbetteki hakli ama bende hakliyim isteee...gurbette tek olusum, sevdiklerimin yanimda olmayisi, ben ozlem hasret cekiyorum, buda beni ara sira mutsuzluga itiyor.kizim bile anneanneyi dedeyi dayiyi halayi ozluyor, uffff ne zormus bu gurbet ... dayanicaz artikk, hobiler yaraticam kendime bisiler yapmaliyim, bugunlerde hassasim bu konuda ben nedense, atlaticam ama...
herseye sukurler olsun yinede, haksizlik etmek istemiyorum, guzel yanlarini gormeye calisiyorum...

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
evet evlenırdım acele etmezdım şimdiki aklım olsaydı geç evlenırdım sevdımlee:D:D

difa1975

Yeni Üye
Tepki
14
eşimi seviyorum ama asla evlenmezdim bekarlık sultanlıkmış dedikleri kadarda varmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ahhh kafam ahhh evlenmez olsaydım evleneli 5 ay oldu ama hiç bir şey başta konuşulduğu gibideğil avlenmeyin kızlar evlenmeyin evlenen bin pişman evlenmeyen bir pişmannnnnn

külkedisi

Daimi Üye
Tepki
392
asla evlenmem diyorumda sadece asla eşimle evlenmezdim.Hatta onun yaşadığı şehirde bile aynı havayı solumak istemezdim.Çevreyi kirletiyor beni ve çocuklarımıda.hep mutsuzuz onun yüzünden.hep ağlıyoruz hep üzgünüz.Umarım ona ca
ezasını Allah verecek bize yaptıklarının

leylaşah

Aktif Üye
Tepki
65
evet evlenırdım tabıkı esımı cok sevıyorumm
bu yıl evlenelı 9 yıl olacak hıc pışmanlık duymadımm

dilruba

Aktif Üye
Tepki
184
bende evlenirdim kocamı çok seviyorum çünkü ... Evliliğin zorlukları var elbette ama çok güzel bi duygu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar