Şimdiki Aklınız Olsa Evlenirmiydiniz?

şimdiki aklım olsaydı evlenirmiydiniz

• evet evlenırdım

Kullanılan: 43 65,2%
  • hayır asla evlenmezdim

Kullanılan: 23 34,8%

• Kullanılan toplam oy
    66

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Evet canım evlilik güzel doğru insanı bulduğun zaman ama arada canım bekar günlerimi de çekmiyor değil yani :p

türkiz

Yeni Üye
Tepki
8
Hiç tereddütsüz evlnirdim ama kaynanamı değiştirme şansım olsun isterdim.Doğal felaket gibi

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Evet evlenirdim.Her zaman ev taşırken keşke evde kalsaydım derim ama iyi ki evlenmişim yoksa anne olamazdım.Eşimi tavlada yenemezdim.

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Hiç tereddütsüz evlnirdim ama kaynanamı değiştirme şansım olsun isterdim.Doğal felaket gibi

kaynanayı değiştirme lafına çok güldüm :cokkomik:eskiyi getir yeniyi götür kampanyası kaynanalrda da olsa ne iyi olur di mi.yenisi de onların olsun mesela..ama şaka iyileri de vardır mutlaka.

Tepki
64
evet evlenirdim 21 yılımızı doldurduk çok şükür çok mutlu anlaşan çiftiz allah herkezin yuvasına mutluluk versin

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
evet evlenırdım şükürler olsunki pişman degilim..
Alahım kımseyı pısman etmesın (amın)..

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
ben şık işaretlemedim ama bence o kişi karşıma çıksa neden olmasın ama ben istemiyorum evlenmeyi görüyorum tv de ne kadar kötü evlilikler varr

türkiz

Yeni Üye
Tepki
8
kaynanayı değiştirme lafına çok güldüm :cokkomik:eskiyi getir yeniyi götür kampanyası kaynanalrda da olsa ne iyi olur di mi.yenisi de onların olsun mesela..ama şaka iyileri de vardır mutlaka.
:yandanyandan:O kadar istedim ama bana iyisi vurmadı.Belki yaşlandıkça bana ihtiyaç duydukça iyileşir.Eşimi beklemedim onun iyileşmesini beklediğim kadar-zebani

difa1975

Yeni Üye
Tepki
14
asla ama eşimle arkadaş sevgili kalmak daha iyi olurdu diye düşünüyorum eşimle aramda bir sorun yok ama ev işleri bana göre değil annemin yemeklerini özledim bende güzel yemek yapıyorum ama bekarken pek mutfağa girdiğimde söylenemez o yüzden evlilik biraz zor geliyor

dişikomando

Daimi Üye
Tepki
295
eşim harika biri ama bugunkü aklım olsa onunla evlenmez beraber yaşardım böylelikle ailesine katlanmak zorun da kalmazdım

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
evlilik güzel ama güzel doğru insanı bulmak lazım ama nasıp kısmet herşey birde kıskan olmasalar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar