Sesine Güvenen Hanımefendiler Buyrun "Hanımefendi Star"ımızı Seçelim!

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.217
karga karga gak dedi dön okypete'e bak dedi.karga sesimle şarkı söyleyeyimde herkesi kaçırayım:)))))))))))))
süper fikir metis. ben katılmayım müsaadenle.millet kaçacak delik aramasın. :lala::hihi:
ama katılan arkadaşları zevkle dinleyeceğim.
okyim görüntü olsa senin endamın yeterdi valla :dertli:
yalnız ben yinede seni dinleyip kaçacak delik aramaya gönüllüyüm :deli::hihi:
aaaa,bak buna cok sasirdim iste,,iyi fikir valla:sila:

hadi bakalim,sabirsizlikla bekliycem,,,:sila:
birde sexy sexy şarkı söleyen bi şarkıcımız olsa hiç fena olmazdı hani :lilav::eek:yna3
Bu güzel sesimden sizi mahrum etmem.seve seve katılırım nasıl yapacağımı bilsem.:lala::lala:

ayser ablacım az sonra detaylarıyla anlatıcam senin sesini dinlemek bizim için büyük bir zevk olacaktır :lilav:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
okyim görüntü olsa senin endamın yeterdi valla :dertli:
yalnız ben yinede seni dinleyip kaçacak delik aramaya gönüllüyüm :deli::hihi:

birde sexy sexy şarkı söleyen bi şarkıcımız olsa hiç fena olmazdı hani :lilav::eek:yna3

ayser ablacım az sonra detaylarıyla anlatıcam senin sesini dinlemek bizim için büyük bir zevk olacaktır :lilav:

sağol metisim benim...ben katılan arkadaşları zevkle dinleyeceğim ama. çok güzel bir fikir olmuş.. teşekkürler tatlım.

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.217
Benimde katılmamı istediğinizi biliyorum çok ısrar ediyosunuz biliyorum:kptmya: çok teklif eden oldu kaset doldur diye ama kısmet sizin yarışmayaymış:kptmya:
oley büyük star zuzu bizim için şarkı söylicek :1:
efenim bizleri çok onure ettiniz zuzu hanım :lilav:
sağol metisim benim...ben katılan arkadaşları zevkle dinleyeceğim ama. çok güzel bir fikir olmuş.. teşekkürler tatlım.
bizlerde dinleyici olarak görevimizi yerine getircez okym

yok mu başka katılan huhu :cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar