Bu gece midye dolmaya hayır dedim kızlar hani alkışım :ko
No|Nick|Spora Başlama Tarihi|Şu Anki Kg|Hedeflediği Kg|Boy|Sonuç |Vücut Kitle Endeksi|.....|
1|denizplt|30.03.2013|68kg|60kg|1.60 cm|.........|......|.......
Ben kopyalayamiyom cunku telefon benimki
Tabloda isimler bunlar..Sağlıklı Yaşamak İçin Yola Çıkan Çıtır Kızlar İlk Ekip İş Başında
Mart 2013
No|Nick|Spora Başlama Tarihi|Şu Anki Kilo|Hedeflenilen Kilo|Boy|Sonuç |Vücut Kitle Endeksi|.....|
1|LiLi|26-02-2013|68kg|62kg|.|.|
2|Şahmaran.|30.03.2013|59kg|54kg|1.60 cm|.........|23 kg / metrekare|.......
3|Leoni|.|.|.|.|.|
4|ferah|
5|Ayben|
6|*Hülya* |
7|denizplt|
8|Smile*|
9|flamingo|
10|Şekerpare|
Tablomuz bu şekilde olsun ben gerekli alanları doldurup sizlerde kopyalayabilirsiniz:esse:
Ah ah dogumdan sonra ne hallere geldikbenide tabloya ekliyebilirmisiniz brn yapamıyorum telefondan giriyorum
Kilom 68 boyum 1.60 istediğim kilo 58 30.03.13 diyim bugün yürüyüş yaptim
Hepimizin aynı sorunu var canım doğum sonrası alınan kiloların verilmesi husunda bazı sıkıntılar yaşıyoruz
Benim ilk hamileliğim sonrasında pek göbeğim kalmamıştı hatta hiç kalmamıştı. Yaş ile de alakası var tabi zamanla vücut yavaşlıyor ve ben ilkine göre ikinci gebelik sonrasında kilolarım konusunda bir sıkıntı yaşamadım ama Sezer'den göbeğim biraz kaldı:bayil:
Sen 2tane dogurmussun birazcık gobegim var vrn bitanede yıkıldım gerci drniz 10aylik ama inşallah veririm brnde azıcık gobegim kalir senin gibi
Bol bel çalıştır canım karın kaslarını özellikle
Faydasını eminm göreceksin
Emzirme olayınız halen devam ediyor mu
Eğer ediyorsa ****bolizman daha hızlı çalışır ve kilo verme hızın çabuklaşır
Hareket et ve tempolu iş yap yaparken
Ben mesela hiç şim yoksa evi temizlerim sırf hareket olsun diye
Hiç bir şey yapmıyorsam bile merdiven inip çıkarım:cilgindans:
Emzirmiyorum zaten yaz geliyor artık bol yuruyus yapıcam turkiyeye gelene kadar fit olurum inşallah
Sen iste yeterli neden olmayasın:ask:
Birlikte daha da çabuk üstesinden geliriz dimi ama-ayse
Tabiki sizdeki bu motivasyon gucu olduktan sonra