Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ay kızlar ya öğlen evde elimden yere bişey düşürdüm birden eğildim alayım die resmen dizim kitlendi o şekilde kaldım çok canım acıdı:gitme::gitme:kardeşimle teyzemin kızı vardı onlarda şaka yapıyorum sanıyolar dalga geçiyolar benle baktılar ciddiyim annem geldi ovaladı masaj yaptı filan ağlaya ağlaya zor açıldı ya hala acıyo:gitme:bi de krem sürdüm o da yakıyomuş ellerim bile yanıyo biber sürmüş gibi:gitme:
sağolun kızlar ne bilim doktorluk bişey yok gibi geldi bana sanki daha önce de bi kaç kere oldu bu ama yakın zamanlarda değil çok korkutucu ama hep öyle kalacak sandım annem dedi doktora gidelim die de ben de doktor özürlüyüm:gitme:
Hıc gecıstırme ve hemen doktora gıt.Sımdı dr özurlu olursun sonra buyudukce buyur sorunun.Gozunu korkutmak ıcın soylemıyorum ama ıhmal etme.
Zamanında annemınde kılıtlendı doktora gerek yok dedı durdu.Sımdı de 2 aydı amelıyat ıcın ıkna etmeye calısıyoruz.Sımdı emrvakı sanırım ctesı gıdecek o da zorla.Uc yıldır doktorsa gerek yok dıyodu sımdı amelıyatsız cozumlenemeyecek.