ay ben şimdi anladım ne rekoru diyorum bende yaa alın o zaman size bir geyik konusu melankolik takıldığım günlerden bir gün sabah saat 9 sularıydı sanırım can sıkıntısı nedir diye yazdım google a karşıma tavşanlı bir site çıktı

birden kendimi başka bir dünyanın içinde buluverdim zira bir forumda benim gibi canı sıkılan hatta can sıkıntısından işi abartıp intihar eşiğine gelmiş bir sürü insan vardır sanki yıllar önce kaybettiğim izini bulamadığım kardeşlerimi bulmuş kadar sevindim. derken bir sohbettir aldı başını gitti meğer ne çok canı sıkılan varmış.işte herkez anlatıyor derdini canının neden sıkıldığını can sıkıntısı krizleri geldiğinde ne yaptığını ruh halini v.s işte içlerinde akıl verenler yol gösterenler vardı canınız sıkılınca tatile gidin arkadaşlarınızla görüşün gibi klişe fikirler ancak durum bu kadar kolay ve basit değildi. bu eğerki ciddiye alınıpta uzamn birinden yardım alınıcak olsa ciddi tedavilere antidepresanlara başlanılıcak bir durumdu.öyle zamanlar oluyordu ki ben mesela canımın sıkıntısını anlatırken bile canım sıkılıyordu :aglayan:bu kadar trajik ve ironik kendi ile çelişen bir durumdu.gel zaman git zaman yorumlar v.s derken içimizde bulunan psikologlar falan durumun amaçsızlıktan kaynaklandığını hedefsiz insanların bu duruma geldiğini söyledi öncelikle kendinize bir meşgale bulun önerisi geldi tamam iyi bulalmım ama ne meşgalesi dedik elinizin yatkın olduğu bir habi bulun dendi yahu bulalımda iş var güç var çoluk var çocuk var etmizlik var koca var kaynana var bunca hengamenin arsında sıkışıp kalmışken ne hobisi doktor bey dedik anlatamadık derdimizi yani yine anlamadı bizi kimse bana öyle an geliyor ki sanki ruhumu kazıyor bir bıçak sanki öyle geliyor dünyanın yükünü omuzlarımda taşıyormuşum gibi hissediyorum derin nefesler oflamalar birbirine karışıyor sanki herkez bir mutluluk çemberinin içinde seke seke yaşarken ben bir başıma o zincirin dışında kolu kanadı kırık toplumdan dışlanmış gibi hissediyorum kendimi ben anlatsam sabaha kadar yazarım bu konuda sizede oluryomu arkadaşlar ne yapmak lazım ne yapalım ne yapsakta kurtulsak bu illetten?