Rekor Kırmaya Varmısınız?

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
kızlar kedicik kocayamı kaçmış e o evli değilmiydi yoksam men yanlışmı hatırlıyom:huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
günaydın kızlar dün gece çok garip bişey oldu saat 4 gibi tanımadığım bi numara aradı uykumdan sıçradım açtım adam kusura bakma gece vakti rahatsız ettim halili verir misin dedi ben de yanlış numara dedim adam nasıl yanlış orası nersei dedi kastamonu dedim nasıl olur benim bi yakınım kaza yapmış ben ona ulaşmaya çalışıyorum adana da bana bu numarayı verdiler dedi ben de bilemicem yanlış dedim buraya kadar herşey normal sonra bu dedi hakkını helal et uyandırdım seni filan bende helal olsun dedim tam kapatıcam öğrenci misin sen sesin küçük geliyo dedi ben sapıttım ne alaka diyorum içimden sonra evet dedim uzatmamak için adın ne dedi ben de kimsin sen dedim ben bi amcan dedi deli sesi de en fazla 30 35 yaşlarında birinin ve çok kibar konuşuyo şive gibi bişey yok sonra ben iyi akşamlar dedim kapattım tekrar aramadı Allah tan ama var bi bit yeniği yakını kaza yapan biri neden arayıpta sen öğrenci misin desin ve nasıl o kadar sakin konuşabilsin numarası neden onda olmasın başkasından aldım yanlış mı desin.... sabah eşim de bana kızıyo numarayı neden sildin ben onu arayıp gününü gösterirdim die...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Allah Allah çok garip canım ya. Aman bir daha da ararsa kesinlikle eşin açsın telefonunu.

Ben yabancı numaraları açmıyorum zaten. Ararlarsa da eşime veriyorum.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya zaten öyle derin bi uykudan uyandım ki rüya görüyodum sersemledim yani eşim de uyandı ama o da uyku sersemi ne olduğu anlamadı sonra dedim yanlış numaraymış sabah ta öğrenci misin die sordu dedim kızdı bana neden bana vermedin filan die numarayı istedi ya ne bilim iyi niyetli yaklaştım tekrar ararsa zaten veririrm ama sanmam belki de beni küçük zannetti senin küçük geliyo dedi he bi de utanmadan kaça gidiyosun dedi he

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Gecenin bir yarısı arayan bir tip hem de bunları soracak, iyi niyetli yaklaşcan:)

Keşke evliyim deseydin. :dertli:

Nurcihan

Aktif Üye
Tepki
117
Geçmiş olsun canım....Böyle rahatsızlık verenler çok...Uykusu kaçan yada başka bir sebepten arayanlar çıkıyor.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ne bilim boş bulundum bende uykulu uykulu bi daha ararsa icabına bakarım zaten ama sanmam ben de sohbeti uzatsaydım arardı belki

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
gecmis olsun canim iyi niyetle aramamis heralde. ögrenci misin felan diye sormasi normal degil. :sok

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Yeni mi gördün canım aaaaaaaaaa olmadı bak şimdi. :panter:

Burada rekor denemesi yapıyoruz şekercim :eller:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar