günaydın kızlar dün gece çok garip bişey oldu saat 4 gibi tanımadığım bi numara aradı uykumdan sıçradım açtım adam kusura bakma gece vakti rahatsız ettim halili verir misin dedi ben de yanlış numara dedim adam nasıl yanlış orası nersei dedi kastamonu dedim nasıl olur benim bi yakınım kaza yapmış ben ona ulaşmaya çalışıyorum adana da bana bu numarayı verdiler dedi ben de bilemicem yanlış dedim buraya kadar herşey normal sonra bu dedi hakkını helal et uyandırdım seni filan bende helal olsun dedim tam kapatıcam öğrenci misin sen sesin küçük geliyo dedi ben sapıttım ne alaka diyorum içimden sonra evet dedim uzatmamak için adın ne dedi ben de kimsin sen dedim ben bi amcan dedi deli sesi de en fazla 30 35 yaşlarında birinin ve çok kibar konuşuyo şive gibi bişey yok sonra ben iyi akşamlar dedim kapattım tekrar aramadı Allah tan ama var bi bit yeniği yakını kaza yapan biri neden arayıpta sen öğrenci misin desin ve nasıl o kadar sakin konuşabilsin numarası neden onda olmasın başkasından aldım yanlış mı desin.... sabah eşim de bana kızıyo numarayı neden sildin ben onu arayıp gününü gösterirdim die...