aksam oglumun atesi 40 dereceye cikti cok korktum saat gece 2ydi doktora gittik.:aglayan:
çok geçmiş olsun canım ,şimdi nasıl?
kaç yaşında oğlun?
Sadıye gecmıs olsun umarım buyuk bı sorun degıldır.
Nerde rekortmen kızceler.Vazgectım nıye rekortmen olalım bızler rekortwomen olalım
sagolun. Allaha sükür birseyi yok canlarim. doktor ilac verdi simdi iyi ama cok korktum.
oglum 10 aylik canim.
ohh şahım yat uyu valla en iyisini yapmışşın)
Sadiyem çok geçmiş olsun canım benim,minik meleğini öpüyorum yanaklarından
Geçmişe bakamadım ama herkes gelmiş sağolsun
Ehh nasılsınız bakalım,ben dün gece uyuyamadım,,,
Uyuyamayınca da sabah kalkamadım,öğlene kadar kös kös yattım.
Ancak gelebildim ama halen açılmış değilim
Havada zaten tam uyku havasıofffffffff
uyuma işini ben dün yaptım şahım ,saat 12ye kadar keyif yaptım
sonra da kalkıp dip bucak temizlik yaptım ,koltukları ,mutfak halımı falan sildim
hafiften hastaydım ,dün o terle balkona gir çık yaptıkça iyice hasta oldum akşam
hiç halim yok bugün ,her yanım dökülüyor
Tatilinizi temizlik yaparakmı geçirdiniz yani:sigara:ben de dün biraz temilik yaptım hafta içi de hep aynı saatte kalkınca pazarları da rahat rahat uyuyamıyorum devamlı uyanıyorum ama olsun yatak keyfi de güzel oluyor tabi bi de kahvaltı keyfi
:sigara:Eh be kedim ben hamisim ya bana herşey serbest:kayris:Bende uyumadım sadece 5 8 arası 3 saatle ayakdayım.Henuz koymadı uykusuzluk ama daha da gun bıtımıne cok var
Valla Maran hatunu oyle koy uyumadım yok ayılamadım yok uyku sınır yapıyo anlamam ona gore :sigara:
:sigara:Eh be kedim ben hamisim ya bana herşey serbest:kayris:
tesekkürler canim dün hayvanat bahcesine gittik günesten etkilenmis olabilir diye düsündüm bende. :dusun:Daha kucuk ya mevsım degısıklıklerınde olur guzelım.Panık yapma.Gelmıs gecmıs olsun.
Kolayla buyumuyorlar mını mınıler:besik:
Sadiyem çok geçmiş olsun canım benim,minik meleğini öpüyorum yanaklarından
Geçmişe bakamadım ama herkes gelmiş sağolsun
Ehh nasılsınız bakalım,ben dün gece uyuyamadım,,,
Uyuyamayınca da sabah kalkamadım,öğlene kadar kös kös yattım.
Ancak gelebildim ama halen açılmış değilim
Havada zaten tam uyku havasıofffffffff
Ohoooo dırek torpıl ıstıyon kızımm yok oyle sey :hihh:
tesekkürler canim dün hayvanat bahcesine gittik günesten etkilenmis olabilir diye düsündüm bende. :dusun:
öptüm canim senin yerine tesekkür ediyoruz.
Tatilinizi temizlik yaparakmı geçirdiniz yani:sigara:
Valla ben akşam eşimle kaçamak yaptım
Kendime ciciler aldım-hmm
Yağmurda yürüdümdeli aşıklar gibi
:sigara:Eh be kedim ben hamisim ya bana herşey serbest:kayris:
Bende uyumadım sadece 5 8 arası 3 saatle ayakdayım.Henuz koymadı uykusuzluk ama daha da gun bıtımıne cok var
Valla Maran hatunu oyle koy uyumadım yok ayılamadım yok uyku sınır yapıyo anlamam ona gore :sigara:
Torpil değil kedim ama baksana şu halime-hmm
Sen olsan mazur görmezmisin yani:hihh: