Dolmam var evde canım,yanına bir çorba yaparım,soğuk birde karpuz ohh daha ne olsun.:incim:akşama ne yemek yapcanız kızlar yaa
Yuk nan hamiş olman gerekmiyorUcan tekme mı :sok
Ben atamıyorum acep atmak ıcın hamılemı olmak gerek :sok
Bir annem bile yok,yemeğe gideceğim:gitme:ben anneme gidicem akşam yemek yapmıcam yaşasınnnnnnnnnnnnnn))
Eh kedi işte bu farkı ortadaBende sabah cıkmadan yaptım cıktım ne yapacam derdım yok sukur
Benim ocelerimden alcen dimi..Uykum var
Gece 3 de uyudum, sabah 8 de kalktım:aglayan:
Yemeğim hazır; ama eve giderken oje alıcam
Gel bana alırım yavru kuşumBana da al bana daPatılerımde mor oje var ama yarına yeşil ıstıyorum ama yeşil ojme yok
Çok güzel dimi ocem,bende sefiyom-hmmbence yeşili bırak şahın bi oje resmi vardı pembe gibi bi renk çok hoş ondan alll
-kizgin Nasıl olmaz yaaaaOnu almak ıstedım ama yokdu:hihh:Cumartesı gelecek ama sıparıs verdırdım.Ama ben yesılı yarın surcem bananeeee:hihh:
saolun kızlar ya çok yardımcı oldunuz yemeğiniz hazırmı denedim ne yapıcaksınız dedini isim yazınsana yahu.....fikir olsun yarından sonra kurtulucam bu derten annem geliyo o yapar artık düşünmem....:dusun:
Dolmam var evde canım,yanına bir çorba yaparım,soğuk birde karpuz ohh daha ne olsun.:incim:
Yuk nan hamiş olman gerekmiyor
Göbeğini attırı attırıveriyon,birde attırıverirken dönüyon işte dönen yani uçan tekme sana
geçmiş olsun sadiye.
akşama ne yemek yapcanız kızlar yaa
ben anneme gidicem akşam yemek yapmıcam yaşasınnnnnnnnnnnnnn))
De get delüüü bende gobek de yol olummmmmm :sigara:
Bu duruma gore ben ucan tepik özürlümü oluyorum?
Aynen oyle canım benımEh kedi işte bu farkı ortada
Saol bebekım almıs kadan oldun yaneeeeBenim ocelerimden alcen dimi..
Sür akşam bekliyorum.
Gel bana alırım yavru kuşum
Çok güzel dimi ocem,bende sefiyom-hmm
Demek tutulan bı renkmıs kı yokdu.Sadece sureklı alısverıs yaptıgım yere sordum dıgerlerınde muhtemelen vardır ama ayıp olar dıye seytmedım kız::dusun:-kizgin Nasıl olmaz yaaaa
Nasıl oldu meleğimiz Sadiyecimsagol canim.-hmm
fırında tavuk -patates yapıcam ben
ohh ne güzel :sigara:
ne annem var ne kayınvalidem
kendin pişir kendin ye yapıyorum hep
Seni kutsayayım ben bir,bak gör bundan sonra nasıl attırıveriyon göbecikleri ohhhhhh
Amman beee bir tek kusurun o olsun birtanem.:teytey:
Aynen bende senin gibiyim meleğim yalnız değilsin bu konuda yani
Aynen oyle canım benım
Saol bebekım almıs kadan oldun yaneeee
Demek tutulan bı renkmıs kı yokdu.Sadece sureklı alısverıs yaptıgım yere sordum dıgerlerınde muhtemelen vardır ama ayıp olar dıye seytmedım kız::dusun:
evlenene kadar hiç yemek yapmamış olan ben ,evlenince hemen her işi yapmak zorunda kaldım
harika yemek yapamam ama idare ediyoruz bir şekilde işte
Hala gıda zehırlenmesınden hastanelık olmadıysanız harıka yemek yapamamak sorun degıl guzelım :sigara: