Rekor Kırmaya Varmısınız?

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Onu almak ıstedım ama yokdu:hihh:Cumartesı gelecek ama sıparıs verdırdım.Ama ben yesılı yarın surcem bananeeee:hihh:

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
saolun kızlar ya çok yardımcı oldunuz yemeğiniz hazırmı denedim ne yapıcaksınız dedini isim yazınsana yahu.....fikir olsun yarından sonra kurtulucam bu derten annem geliyo o yapar artık düşünmem....:dusun:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Uykum var :uyku:

Gece 3 de uyudum, sabah 8 de kalktım:aglayan:

Yemeğim hazır; ama eve giderken oje alıcam:dil:
Benim ocelerimden alcen dimi..
Sür akşam bekliyorum.
Bana da al bana da:kedim:Patılerımde mor oje var ama yarına yeşil ıstıyorum ama yeşil ojme yok:dil:
Gel bana alırım yavru kuşum:eek:
bence yeşili bırak şahın bi oje resmi vardı pembe gibi bi renk çok hoş ondan alll
Çok güzel dimi ocem,bende sefiyom-hmm

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Onu almak ıstedım ama yokdu:hihh:Cumartesı gelecek ama sıparıs verdırdım.Ama ben yesılı yarın surcem bananeeee:hihh:
-kizgin Nasıl olmaz yaaaa:cirla:
saolun kızlar ya çok yardımcı oldunuz yemeğiniz hazırmı denedim ne yapıcaksınız dedini isim yazınsana yahu.....fikir olsun yarından sonra kurtulucam bu derten annem geliyo o yapar artık düşünmem....:dusun:

Hayatım dolabında neler var,hemen bir menü yapıverelim sana:incim:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Dolmam var evde canım,yanına bir çorba yaparım,soğuk birde karpuz ohh daha ne olsun.:incim:

Yuk nan hamiş olman gerekmiyor:findik:
Göbeğini attırı attırıveriyon,birde attırıverirken dönüyon işte dönen yani uçan tekme sana:kptmya:

De get delüüü bende gobek de yol olummmmmm :sigara:

Bu duruma gore ben ucan tepik özürlümü oluyorum?:kedim:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Eh kedi işte bu farkı ortada:kedim:
Aynen oyle canım benım:kedim:
Benim ocelerimden alcen dimi..
Sür akşam bekliyorum.

Gel bana alırım yavru kuşum:eek:

Çok güzel dimi ocem,bende sefiyom-hmm
Saol bebekım almıs kadan oldun yaneeee:eek:

-kizgin Nasıl olmaz yaaaa:cirla:
Demek tutulan bı renkmıs kı yokdu.Sadece sureklı alısverıs yaptıgım yere sordum dıgerlerınde muhtemelen vardır ama ayıp olar dıye seytmedım kız::dusun:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Aynen oyle canım benım:kedim:

Saol bebekım almıs kadan oldun yaneeee:eek:

Demek tutulan bı renkmıs kı yokdu.Sadece sureklı alısverıs yaptıgım yere sordum dıgerlerınde muhtemelen vardır ama ayıp olar dıye seytmedım kız::dusun:

Aman da aman benim arkidişim nasıl da düşünceliymiş.
Bende senin gibiyim varya kedim..
Hani bir şeyi bulamadıysam sürekli alışveriş yaptığım yere sipariş veririm.Aslında bir yan komşusunda muhakkak vardır ama işte alışkanlıklarından vazgeçemöiyor.

Bak mesela 15 gündür tuhafiyecimden yarım kalan ipimi bekliyorum,halen getirecek.
Birde düğme siparişi verdim hani böyle çıt çıtlı oluyor ama düğme görüntüsü olanlardan.Başka bir yere gidip almak yerine sipariş verdim...:sigara:

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
kayınvidemi istemem yararından çok zarırı oluyor anneme kıyama deli olur yiyemiyoruz diye......azçık kızarmama var bilmiyomki yanına ne yapsam amcam var bide misafir oda 15 gün oldu gitmeye niyeti yok bilmem artık ne yapcam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar