Rekor Kırmaya Varmısınız?

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
findikim hos geldin canim :sarilma:evet canim gonulden katiliyorum yazdiklarina evde buyuk bir bosluk hissedecegim gittiklerinde ama seninde dedigin gibi iyiki saglar sagliklari yerinde o yuzden gonlum rahat...diger tarafta kayinvalidemlerde dort gozle bekliyorlar bizi insaallah yakinda turkiyeye gelecegiz nasip olursa...zor ya gurbetlik cok zor.. acucuk icimi doktumya rahatladim inanin sagolun canlarim:hhhhhh:

cnm ıtına ıle ıc rahatlatılır
not suıtte
fırsatcı nurı smıelyı

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
gurbetkuşummmm...Rabbim sana sabır versin...kuvvet versin...benimde annem burda ama iki kardeşim gurbet...aman iyi olsunlarda dağın ardında olsunlar diyoruz canım...ayrılığın acısı sana şimdiden çükmüş...sıkma tatlı canını bizler varız hayatımmm:teselli:
sagol canimmm iyi dileklerin icin..evet ayrilik acisi pek bi dustu icime.. benimde kardeslerim yanimda allahtan...illaki hepimizin sevdiklerinden muhakkakki gurbette olan bulunuyor..iyiki sizlerde varsiniz sizleri seviyorumm ve burda olmaktan cok mutluyum inanin:hhhhhh:
cnm annemın babamın 20 senesı gurbette gectı ben almanyada dogdum
zor cnm ama hayat bu :(
yakında burayamı gelıyosun bakım
piştt :findik: senı tenhada kıstırmam gerekk ıstanbula gel nolurrrrr
essem sizlerede ne guzel nasip olmus vatanimiza geri donus darisi basimiza insaallah..ahh essemm izmire gidiyorum ben netcez simcik nasil tenhalarda bulusaguz seninle:findik:
otel4.jpg

gurbetım ahu guzelım bak senın ıcn 3 suıt ayırttım sec begen al hangısınde bulusak
:sokuc suit birden vayyy hepsicigini secip begenip alsam olurmiki :ciklet:sabah birinde aksam birisinde gece birisinde vakit geceririz:findik:
Gurbetçim bu Nuriyenin gerçek yüzünü sana göstericektm emme neyse dedim

bi karizman var yerlerde sarsılmasın

bana dün gece webcam de bir omuz deokotesi verdi ki nutkun tutulur

bol bol giymiş tişörtleri:sok

sonrada diyo ki bana yok ablamın tişörtü bol geldi bana,yemezler hadi dedim dişiliğin tutmuş bu gece senin

saçlarını bir o yana bir bu yana savura savura Nuriyelik yaptı bana

Ben de ne hayallerle Nuri gelir diye bekliyodum:gitme:

:sok uleee neler kacirmisiz desene emme eminmisin nurimizin oldugundan:sok

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
essem sizlerede ne guzel nasip olmus vatanimiza geri donus darisi basimiza insaallah..ahh essemm izmire gidiyorum ben netcez simcik nasil tenhalarda bulusaguz seninle:findik:

:sokuc suit birden vayyy hepsicigini secip begenip alsam olurmiki :ciklet:sabah birinde aksam birisinde gece birisinde vakit geceririz:findik:

:sok uleee neler kacirmisiz desene emme eminmisin nurimizin oldugundan:sok

ızmırmı aboww hurı kaynıyo orası

sabah ogle aksam 3u 1 arada olur bana uyar performans super bendede
sen dayanırmısn

sen nurıyı ne sandsın ben dısı ramboyum

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Emin olmazmıyım canım bak kendi de itiraf ett

arada dişi Nuriye olurum diye

sen hala emin misin Nurinin suitinde kalmak istediğinden arkadaş çift kişilikli he

gurbetti kandırıp Nuriye sahip olmak isteyen fındıkın nalçak smilisi

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Emin olmazmıyım canım bak kendi de itiraf ett

arada dişi Nuriye olurum diye

sen hala emin misin Nurinin suitinde kalmak istediğinden arkadaş çift kişilikli he

gurbetti kandırıp Nuriye sahip olmak isteyen fındıkın nalçak smilisi

ay ben bu hurımı cok sevıyorum yaa
sınsı sındı benı elde etmeye calıyor ama nafıle
sız hepınız bana aıtsınız
ben hepınıze
nalcak kofte nuslu nur nakımm yoksa omuzdan asagısını goremessın

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
vay vay bır omuza tav oldum tum vucudu gostersem herhalde hastanelık olurdun :biyik:
sız didişin durun ben bı hurıyle vınn suıte :uyku::uc::beyazbayral

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
he valla aklim karisti kim disi kim irkek :findik:
vay bee biz kacirdik desene tam bir filmlik olay yasamissiz dun gece:findik:Fındık=vitamin,vitamin=güç,güç=başarı,başarı=para, para=sevgili,sevgili=stres,stres=kanser,kanser=ölü m
Fındık isteyen varmı?
imzana bittim be findikim nerdende buluyosun yaw bunlari:kptmya: simdi istesen bi turlu istemesen bir turlu :iyyyy:baksana baslangic cok iyide sonuc malesef kotu:findik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar