Rekor Kırmaya Varmısınız?

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
oy ablam kıskandınmı
yuzyuze gorıuselım senınle cam cama degıl yuzyuze cılvelesıcez
dun fındıgım hastayım ılac almam lazım dedı
anınd acameradan gazozla ılac gosterdım canlandı:biyik:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
ah ah kizlarrr pek bi huzunluyum yine bu aksam annecigimle babacigim 3 aydir yanimdalardi turkiyeden bizi ziyarete gelmislerdi malesefki pazar gunu vatana geri donus yapiyorlar gunleri bitti:gitme:cok alistimm napicam bilemiyorum hasret dolu gunler yine geri basliyor....bazen beni kizdiriveriyordu ama olsunn....:teselli:helede artik PC basina gectigimde ah seni seni ne varsa bilmem su bilgisayarda.. yine butun islerini birakip gectin basina....diyen olmayacak:gitme: hemencecik kalkiverirdim bende kirilmasin darilmasin diye pek bi alingandir ilgi bekler..neyse kizlarrr canlarim acucuk icimden gecenleri yaziverdim.....bazen insan icindeki huzunlerini paylasacak samimi arkadaslara ihtiyaci oluyor sizlerde oylesiniz..:sarilma:amaninnnn nolduysa bana bu gece pek bi duygusallastim kusuruma bakmayin

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cnm burda acısıyla tatlısıyla beraberız
laylaylom dostu degılız
yaıznı okuynca huuznlendım
annem ıyıkı yanımda dedım
cnm benım rabbım tez vakıt yenıden kavustursun
turkıyeye kesın donus ılerde varmı cnm?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Selam ben geldim:rujsigara:

aşırı i yağmur vardı ondan geç kaldım:uyku:

Gurbetim kuşum,gurbettesin üzülmen çok nrmal

hatta onlar gittikten sonra evde çok büyük bi boşluk hissediceksin tecrübeylesabit

eşimin annesiyle kayınpederim kalmışlardı 1 buçuk ay sonra gittiler

Allahım evde sanki kocaman bi boşlk vardı

ama şöyle düşün bitanem,hayattalar sağlar çok şükür

Telle arayıp seslerini duyabilirsin

olmadı kalkıp sen yanlarına gidersin:teselli:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
canim essemm evet biliyorum bitanem burdaki tum dostlarimiz ile beraber sevinclerimize huzunlerimize ortak oluyoruz ALLAH hepinizden razi olsun zaten onun icin rahatlikla dokuverdim icimdekileri samimiyetinize inandigim icin:teselli:turkiyeye kesin donus tabiki cani gonulden istiyoruz bunu ama ilersi ne gosterecek malesef bilemiyorum...RABBIM hakkimizda hayirlisini versin diyelim yakinda nasip olursa izine gidicecegiz ama 3 hafta sonra buraya geri donmesi nasil zor olacak:gitme:eek:rda butun sevdiklerimizi birakip ah ah gurbet elde geciyor omrumuz iste malesef:gitme:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
gurbetkuşummmm...Rabbim sana sabır versin...kuvvet versin...benimde annem burda ama iki kardeşim gurbet...aman iyi olsunlarda dağın ardında olsunlar diyoruz canım...ayrılığın acısı sana şimdiden çükmüş...sıkma tatlı canını bizler varız hayatımmm:teselli:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
canim essemm evet biliyorum bitanem burdaki tum dostlarimiz ile beraber sevinclerimize huzunlerimize ortak oluyoruz ALLAH hepinizden razi olsun zaten onun icin rahatlikla dokuverdim icimdekileri samimiyetinize inandigim icin:teselli:turkiyeye kesin donus tabiki cani gonulden istiyoruz bunu ama ilersi ne gosterecek malesef bilemiyorum...RABBIM hakkimizda hayirlisini versin diyelim yakinda nasip olursa izine gidicecegiz ama 3 hafta sonra buraya geri donmesi nasil zor olacak:gitme:eek:rda butun sevdiklerimizi birakip ah ah gurbet elde geciyor omrumuz iste malesef:gitme:

cnm annemın babamın 20 senesı gurbette gectı ben almanyada dogdum
zor cnm ama hayat bu :(
yakında burayamı gelıyosun bakım
piştt :findik: senı tenhada kıstırmam gerekk ıstanbula gel nolurrrrr

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
otel4.jpg

gurbetım ahu guzelım bak senın ıcn 3 suıt ayırttım sec begen al hangısınde bulusak

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Gurbetçim bu Nuriyenin gerçek yüzünü sana göstericektm emme neyse dedim

bi karizman var yerlerde sarsılmasın

bana dün gece webcam de bir omuz deokotesi verdi ki nutkun tutulur

bol bol giymiş tişörtleri:sok

sonrada diyo ki bana yok ablamın tişörtü bol geldi bana,yemezler hadi dedim dişiliğin tutmuş bu gece senin

saçlarını bir o yana bir bu yana savura savura Nuriyelik yaptı bana

Ben de ne hayallerle Nuri gelir diye bekliyodum:gitme:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
fındık bıdaha bekle gorursun benı -zebani

ablam kglu ustluk yuz kg bırıne gore
ustumden kackere dustu omuz dekoltesını bılerek vermedım -kizgin
hem ablamın evınde sana nasıl sapıklık yapıyım
be dişi nurıyım yerı gelır ırkek yerı gelır dişi

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
findikim hos geldin canim :sarilma:evet canim gonulden katiliyorum yazdiklarina evde buyuk bir bosluk hissedecegim gittiklerinde ama seninde dedigin gibi iyiki saglar sagliklari yerinde o yuzden gonlum rahat...diger tarafta kayinvalidemlerde dort gozle bekliyorlar bizi insaallah yakinda turkiyeye gelecegiz nasip olursa...zor ya gurbetlik cok zor.. acucuk icimi doktumya rahatladim inanin sagolun canlarim:hhhhhh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar