Ömre Bedel - Fox

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-09 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

F14AB899459A2F588A097CC2BACDA.jpg


ÖMRE BEDEL

Cesur ve Erdem’den haber alamayan ev halkı merak içindedir. Cesur’un katil olduğuna emin olan Ömür, mahkeme kararını öğrenince çok şaşıracaktır.
Geçmişiyle yüzleşen Cesur, hayatındaki tüm gerçekleri teyzesine anlatır. Bu konuşma yapılırken kapıda onları dinleyen kişiden habersizdir.
Kendini işine veren Ömür, okula ziyarete gelen sürpriz misafirin söyleyecekleri karşısında ne yapacağını şaşırır. Halka daralmaktadır. Erdem’in her şeyi öğrenmesi an meselesidir.
Köşkte sürekli Ömür’ü takip eden Cesur, bu sefer köşeye sıkışacaktır. Her şeyden habersiz olan Erdem, odasına girdiğinde görecekleri karşısında “şoke” olacaktır.
Hayatı allak bullak olan Duygu, herkesi çok üzecek bir şey yapar. Kardeşinin sorduğu sorular karşısında ne cevap vereceğini bilemeyen Cesur, bazı şeyleri itiraf etmek zorunda kalacaktır.
Cesur’la ilgili çok önemli bir gerçeği öğrenen Ömür için çok zor günler kapıdadır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-16 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


ÖMRE BEDEL

Duygunun sorusu karşısında ne cevap vereceğini bilemeyen Cesur, kapıda Ömür’ün olduğundan habersizdir. Ömür, Cesur’un aşk konusunda sessiz kalışı karşısında şoke olur. Hiç beklemediği bu durum Ömür için büyük bir çıkmazdır.
Cesur, kendisine bile itiraf edemediği duygularla yüzleşmek zorunda kalacaktır. Ömür’ün her şeyi duyduğundan şüphelenen Cesur, Ömür’le konuşmaya karar verir. Okulda Ömür’ü ziyaret edecektir. Bu ziyaret sırasında Cesur’u takip eden Aylin, gördükleri karşısında yıkılır. Olaylar iyice düğümlenmeye başlamıştır.
Agah’ın restoranının açılışına sayılı günler kalmıştır. Davetli listesini hazırlayan Agah, yaratacağı büyük kaostan habersizdir. Açılışta yaşanacak ilginç karşılaşmalar, büyük hesaplaşmalara sebep olacaktır.
Demet amacına ulaşmak üzeredir. Erdinç evlenmekte kararlıdır. Erdem ve Aylin bu işi engellemenin yollarını ararken, yanı başlarındaki düşmandan habersizlerdir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
9tk8kj.jpg


Tarih: 2010-03-02 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


ÖMRE BEDEL

Kalp krizi geçiren Erdinç, yoğun bakıma alınmıştır. Demet’in Erdinç’le evlendiğini öğrenen aile ne yapacağını bilmez bir haldedir. Demet köşke yerleşir. Bu durum Erdem için çok zordur. Ömür’ün yüzüne bakamamaktadır. Cesur tehlikeyi fark etmiştir ve yeni planlar kurmaya başlamıştır.
Cesur’un Ömür’e bıraktığı cd sürpriz bir şekilde bulunur. Sonuçları herkes için şok edici olacaktır. Bu sefer Erdem’i kimse tutamayacaktır.
Yeni evlerine yerleşen Ömür ve Erdem’i acı bir olay beklemektedir.
Yaşadıklarından tamamen uzaklaşmaya karar veren Ömür, Raziye ile birlikte yeni bir yola çıkacaktır. Bu sefer kesin kararlıdır, her şeyi arkasında bırakacaktır.
Cesur’un ortaklığına güvenen Demet, Cesur’a dehşet verici bir teklifte bulunacaktır. Köşeye sıkışan Cesur önemli bir karar aşamasındadır
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak


omre-bedel.jpg



Tarih: 2010-03-09 TV : Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi
ÖMRE BEDEL

Demet’in Erdinç’i öldürme planı Cesur’u çok şaşırtmıştır. Kendi intikam planı için olayların akışını değiştirmeye karar veren Cesur, Demet’e akıl almaz bir oyun oynar. Bu oyun Soykan ailesinin bütün kaderini değiştirecektir.
Erdem, Ömür’e kendini affettirmek için her yolu dener. Ömür çok kırgındır ve affetmeye niyeti yoktur.
Demet ve Erdem arasında geçenleri öğrenen Erdinç şoke olur. Sağlığı günden güne kötüye girmektedir.
Karnındaki bebek Ömür’e büyük bir acı vermektedir. Onu yok etmekten başka çaresi kalmadığını düşünen Ömür, acı bir tecrübe yaşayacaktır.
İstanbul’dan uzaklaşmaya karar veren Ömür yola çıkar. Yolda başına gelecek olaylardan habersizdir.
Her şey Cesur’un planladığı gibi gelişir. İki yılın intikamı alınmak üzeredir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-16 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcj6ad_%C3%B6mre-bedel-29-b%C3%B6l%C3%BCm_shortfilms[/DM]

ÖMRE BEDEL
Demet’i öldürmek suçundan tutuklanan Erdem şoke olmuştur. Bu tatsız durum tüm aileyi sarsmıştır. Hedefine ulaşan Cesur hiç hesaba katmadığı bir durumla yüzleşmek zorunda kalacaktır. Demet’i bir anda karşısında gören Cesur, ne yapacağını şaşıracaktır.
Olayları öğrenen Ömür, büyük bir iç hesaplaşmaya girmiştir. Erdem’in suçlu olduğuna inanmamaktadır. Hayatının en zor günlerini yaşayan Ömür, bebeği ve kendisiyle ilgili önemli karalar aşamasındadır.
Seniha evden kaçmıştır. Kendine yeni bir hayat kurmaya kararlıdır. İş ararken yolu hiç beklenmedik biriyle kesişir.
Hapishaneye düşen Erdem kabus dolu günler yaşamaktadır.
Demet elindeki tüm kozların evraklarını, arkadaşı Hande’ye bırakmıştır. Arkadaşının intikamını almaya kararlı olan Hande, önce Cesur’dan başlayacaktır. Cesur, ortaya çıkan bu durumda köşeye sıkışacaktır.
Türker gözü dönmüş bir şekilde Seniha’yı aramaktadır. İlk yapacağı hareket evi basmak olacaktır. Eve geldiğinde yapacağı ani bir hareket, korkunç bir olaya sebep olacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-23 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcj6ad_omre-bedel-29-bolum_shortfilms[/DM]

ÖMRE BEDEL
Cesur’un ameliyatı beklenenden uzun sürer. Cesur’un kalbinin durduğunu öğrenen Aylin yıkılır. Büyük uğraşlar sonucunda hayata dönen Cesur’un toparlanması hiç de kolay olmayacaktır.
Demet’in intikamını almaya kararlı olan Hande, şimdide Erdem’i hedef almıştır. Hapishaneye gelen esrarengiz not, Erdem’i çılgına çevirecektir. Şüpheler içinde kalan Erdem, eli kolu bağlı kalamayacağına karar verir. Herkesi şoke edecek bir adım atar.
Kendisiyle müthiş bir iç hesaplaşma yaşayan Ömür, Erdem’den ayrılmaya kararlıdır. Cesur amacına ulaşmıştır. Ömür günden güne köşeye sıkışmaktadır.
Hapishaneden gelecek haber tüm Soykan ailesini harekete geçirecektir. Ömür ve Erdem için hesaplaşma zamanıdır.
Yaşadıklarına artık kaldıramayan Ömür’ün bedeni, daha fazla bu acılara dayanamayacaktır. Apar topar hastaneye giden Ömür’ü, hiç hesaplamadığı olaylar beklemektedir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-30 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xclrnv_omre-bedel-29-blm-kisim-9-s_shortfilms[/DM]

ÖMRE BEDEL

Bebeğine kavuşan Ömür, Erdem’in beklenmedik soruları üzerine köşeye sıkışmıştır. Bebeğinin yaşamasından başka bir şey düşünmeyen Ömür, Erdem’e karşı tüm cesaretini toplamıştır. Bebek küvezde yaşam savaşı vermektedir.
Erdem’i ihbar eden Cesur, amacına ulaşır. Erdem yeniden cezaevine koyulur. Kafasındaki sorularla dört duvar arasında kalan Erdem, büyük bir bunalım yaşamaktadır.
Bebeğin bir süre daha hastanede kalması gerekmektedir. Evinde kalmaya başlayan Ömür, gelen ani bir telefonda dehşet verici anlar yaşar.
Şirkete gelen esrarengiz mektuplar Aylin’in kafasını çok karıştırmıştır. Aylin Cesur’u çok korkutacak bir karar alır. Bu karar sürecince ki gergin bekleyiş Cesur için hiç de kolay olmayacaktır.
Cesur’un çevresindeki çember iyice daralmıştır. Gerçeklerin ortaya çıkması an meselesidir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-06 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

4b2124de9c6e72e280a6562b2a86ff2c15163927m.jpg


ÖMRE BEDEL
Raziye’nin itirafları karşısında şok geçiren Erdinç, köşke doğru yola çıkar. Bulduğu yerde Cesur’u öldürmeye karar veren Erdinç, beklenmedik bir olay yaşayacaktır. Cesur sona yaklaşmıştır. Birçok şeyden şüphelenen Aylin, kafasındaki taşları yavaş yavaş oturtmaktadır.
Bebeğin sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gitmektedir. Bebeğinden başka bir şey düşünmeyen Ömür, Cesur’un yeni planından habersizdir. Ömür için çok acı bir olay kapıdadır.
Soykan ailesinin tüm fertleri gerçeğe çok yakındır artık.
Türker, Erdem’le her geçen gün yakınlaşmaktadır. Her şeyden habersiz olan Erdem, farkında olmadan Türker’in eline müthiş bir koz verir. Cesur, akıl almaz bir oyunun içine düşecektir.
Duygu, Toprak’la çok tehlikeli bir adım atacaktır. Kendi hayatına dalan Cesur, kız kardeşine yaklaşan tehlikelerden habersizdir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-13 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

8469omrebedel2bolumbyyigitao1.jpg


ÖMRE BEDEL

Birdenbire Cesur’u karşısında gören Erdem, büyük bir patlama yaşayacaktır. Kafasındaki soru işaretleri iyice büyümüştür.
Durumu anlayınca hemen bir plan kuran Cesur, Türker’i kendi tarafına çekmeye çalışacaktır. Olaylar iyice karışmıştır. Türker’in vereceği karar Cesur’un intikam planını için çok önemlidir. Türker’in kararsızlığı Cesur için hiç iyi olmayacaktır.
Artık tüm oklar Cesur’un üzerindedir. Bir an önce her şeyden kurtulmak isteyen Cesur, önce Aylin’i hedef alır. Her şeyden habersiz olan Aylin, duyacakları karşısında şoke olacaktır.
Erdinç her geçen gün biraz daha fazla şey hatırlamaktadır. Yaşadıklarından bunalan Ayten, Agah’ın yanına gittiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır.
Duygu bütün hayatını etkileyecek dönüşü olmayan bir adım atar. Tüm bunlar yaşanırken Ömür artık sona gelmiştir. Kimsenin aklına gelmeyecek bir karar alır.. Bebeğine zarar vermeden her şeyi çözmeye kararlıdır. Acılara son vermenin zamanı gelmiştir artık.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-20 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd0103_omre-bedel-33-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

YENİ-34. Bölüm
ÖMRE BEDEL
Cesur’la bilinmez bir yola çıkan Ömür her şeyi göze almıştır. Cesur’u öldürmekten başka çaresi yoktur. Bebeğine güzel bir hayat vermeye yemin eden Ömür, büyük bir karar aşamasındadır. Cesur’la birlikte geçireceği kabus dolu günler kapıdadır.
Ömür’le mutlu bir hayat yaşayacağını düşünen Cesur, kendisini bekleyen sürprizlerden habersizdir.
Hande’nin izini bulan Aylin, kızdan duyacakları karşısında büyük bir kafa karışıklığı yaşayacaktır. Kafasındaki sorulara cevap arayan Erdem, yapacağı hamlelerle gerçeğe her geçen gün yaklaşmaktadır.
Cesur’un boşanma kararı Aylin’i yıkmıştır. Şirkette yaşanacak gelişmeler Aylin için büyük bir hayal kırıklığı olacaktır. Erdinç her geçen gün biraz daha hatırlamaya başlar. Cesur’u takip etmeye başlayan Aylin, gördükleri karşısında şoke olur.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-27 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd0s0f_omre-bedel-34-blm-kisim-10-s_shortfilms[/DM]

ÖMRE BEDEL

Cesur’u sevgilisiyle yakalayacağını düşünen Aylin, ummadığı bir şeyle karşılaşır. Aylin’in soruları Cesur’u iyice köşeye sıkıştırmaktadır. Ömür’le bir hayat kuracağına kendisini inandıran Cesur, hesaplamadığı olaylarla karşılaşacaktır.
Cesur’u öldürmekten son anda vazgeçen Ömür, hiç akla gelmeyecek bir plan kurar. Bebeğine en güvenli yeri bulmuştur.
Erdem hapishanede çok zor günler geçirmektedir. Cesur’un yeni planı, Erdem’in hayatını alt üst edecektir. Tüm acılara Ömür için dayanan Erdem, sürpriz bir görüşmeye çağırılacaktır.
Ayten’i yeniden kazanmaya çalışan Erdinç, önüne çıkan engelleri aşmaya kararlıdır.
İçten içe Agah’ı beğenmeye başlayan Seniha, ne yapacağını bilemez bir haldedir.
Yeni gelişmeler yüzünden gözü dönen Cesur, bu sefer Ömür’ün karşısına çok farklı çıkacaktır. Ömür ve Cesur’u acı bir olay beklemektedir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-04 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xbu5xs_omre-bedel-yeni-bolum-fragmany19-oc_shortfilms[/DM]

ÖMRE BEDEL
Cesur ve Ömür’ün kazası Soykan ailesine bomba gibi düşer. Aylin müthiş şüpheler içinde kalır. Hastanede zor saatler geçmektedir. Herkes Cesur ve Ömür’ün yapacağı açıklamayı beklemektedir.
Erdem’in duruşma günü gelmiştir. Tüm veriler Erdem’in serbest kalacağı yönündedir. Mahkemede bulunan Ömür, Cesur’un katil olduğunu açıklamaya karar verir. Mahkeme salonunda büyük olaylar meydana gelecektir.
Ailesinin başında bekleyen Ayten, hiç beklemediği bir anda üzücü bir haber alacaktır.
Soyka ailesinin tüm sırlarını bilen Türker bir karar aşamasındadır. Erdem Türker’e önemli bir teklif yapar.
Yolun sonuna geldiğini anlayan Cesur, akıl almaz bir plan yapar. Cesur’da alacağı teklif Ömür için dehşet verici olacaktır. Ömür yine büyük bir çıkmaza girecektir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-11 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi




ÖMRE BEDEL
Ömür hayatının en zor anlarını yaşamaktadır. Cesur’un her dokunuşu canını yakmakta, dayanma gücü kaybolmaktadır. Ani bir kararla hayatının akışını değiştirecek olan Ömür, doğru kararı verdiğine emindir. Cesur Ömür’ün kararlılığı karşısında şoke olacaktır.
Duygu şok bir gelişme yaşar. Hayatı alt üst olmuştur. Ne yapacağını bilemez bir halde Toprak’tan yardım ister. Fakat tüm kapılar yüzüne kapanacaktır.
Ömür’e yine kinlenen Cesur, Aylin’i hedef alacaktır. Cesur’a saf bir sevgiyle bağlı olan Aylin, düşmek üzere olduğu tuzağı farkında değildir.
Ömür ve Cesur’u baş başa yemek yerken fotoğraflayan Agah, ne yapacağını bilmez bir haldedir. Bu sırrı saklamak istemeyen Agah, Ömür ve Cesur’la hesaplaşmaya kararlıdır.
Bir kutlama yemeğinde bir araya gelen Soykan ailesi beklenmedik olaylarla karşılaşacaktır.
Erdem’i kurtarmak için son bir şansı kalan Ömür, her şeyi göze alarak bir adım atacaktır.
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
cnm fragman degıl gecen bolumun 10 dklık vıdeosunu vermıssın-hmm

dızıyı arada takıp edıyorum omurun yerınde olmak ıstemezdım
Allah muhafaza delırmemel elde degıl
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-25 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi



ÖMRE BEDEL
Türker tarafından bıçaklanan Agah, ağır yaralanmıştır. Türker ise orada hayatını kaybetmiştir. Olay yerine tesadüfen gelen Cesur, şimdi gerçek bir çıkmazdadır.
Agah’ın yaralanma haberi başta Ayten olmak üzere herkes için çok üzücü olacaktır. Yoğun bakımda gözlerini açan Agah, Ayten’e büyük bir ipucu verecektir. Tüm oklar Cesur’a çevrilmiştir.
Tüm bunlardan nasıl kurtulacağını düşünen Cesur, Seniha’dan öğreneceği yeni gelişmeler karşısında şoke olacaktır.
Ailesine karşı cephe alan Aylin, Ömür’e çok zor bir teklifte bulunacaktır. Hayatı kabusa dönen Ömür, büyük bir vicdan hesaplaşması içindedir. Can bebeği kötü bir sürpriz beklemektedir. Ayten sürekli iz sürmektedir. Gerçeğe her geçen gün biraz daha yaklaşmaktadır.
Ömür ve Erdem için karar zamanıdır. Verecekleri karar, başta Cesur olmak üzere, tüm aile için şaşırtıcı olacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-06-01 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi



ÖMRE BEDEL
Altı yıl geçmiştir. Can ve Doğa artık ana sınıfına giden birer çocuk olmuştur. Ömür, Erdem’in cezasının bitmesini beklemektedir. Kendini oğluna adamıştır. Cesur, sürekli Can’la ilgilenmektedir. Bu durumdan büyük rahatsızlık duyan Ömür’ün elinden bir şey gelmemektedir.
Evlatlık alınan Doğa oldukça hırçın bir kız olmuştur. Aylin bütün enerjisini Doğa’ya vermektedir. Cesur’un Can’a olan yakınlığı Aylin’in dikkatini çekmektedir.
Cezasını kabullenen Erdem’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Bu haberle tüm Soykan ailesi şoke olacaktır.
Ömür ve Can’a yakın olmaktan başka bir şey düşünmeyen Cesur, gelen haberle köşeye sıkışacaktır.
Geçmişte yaşadıkları yüzünden büyük acılar çeken Duygu, genç bir kadın olmuştur artık. Hayata karşı daha güçlü dursa da başına gelecek tatsız olaylardan habersizdir.
Agah’ın ölümü yüzünden çok sarsılan Ayten, kendisine yeni bir hayat kurmuştur. Bu hayatta hala Aylin’e yer yoktur. Aylin’i affedemeyen Ayten, torunlarıyla yaşama bağlanmıştır..
Kötü günlerin geride kaldığını düşünen Ömür, çıktığı yeni yolda başına geleceklerden habersizdir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Ömre Bedel


Tarih: 2010-06-08 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdks28_omre-bedel-41-bolum-fragmany-yeni-b_shortfilms[/DM]



ÖMRE BEDEL
Erdem’in hapisten çıkması tüm aileyi sevince boğar. Olayları uzaktan izleyen Cesur, müthiş bir hırs içerisindedir. Erdem’e kavuşmak Ömür için hayata dönüş olmuştur. Kendini güvende hissetmektedir.
Hastanede ölüm kalım savaşı veren Seniha’ya beklenmedik bir ziyaret gerçekleşecektir.
Erdem ve Ömür başa başa kaldıklarında, onları acı bir sürpriz beklemektedir. Bu olay sonucunda kendisini çok kötü hisseden Erdem, herkesten habersiz bazı adımlar atacaktır. Çok eski bir arkadaşından yardım isteyen Erdem, kendisiyle ilgili şok bir şeyi öğrenecektir.
Ömür her şeyden habersizdir. Büyük bir fırtına yaklaşmaktadır. Teyzesinin ısrarıyla Erdem’i kurtaran Cesur, gün geçtikçe pişman olmaktadır. Kendi kızına karşı olan ilgisizliği Aylin’le olan ilişkisini tüketmektedir.
Erdem, Ömür ve Can çıkacakları talihsiz bir olay yaşayacaklardır. Erdem hayatının en zor günlerini geçirmektedir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst