O Mu Bu Mu? (Konuk: Bitter_Im)

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.682
Tamam canım ben seçeneği koyacağım müsait olduğunda yanıtlarsın öyle devam ederiz.

Seda bacınla mı paraşütten atlarsın yoksa Beyonce ile mi?

Ekli dosyayı görüntüle 51223 Ekli dosyayı görüntüle 51222
1. Kadırgalım kusura bakma beyonce ablamlada çok vaktimiz geçti bu sitede yani onun dansları olsun gifleri olsun epey gönlümüze taht kurmuştu bu noktada 9 kocalıgında kenarda dursun hahahaha

2. Beyonce seçerim deli deliyi görünce sopasını saklar misali hahahaha ettehüyatüden girer inişe geçerken halo şarkısı eşlinge uçarız haha hakkını ödeyemem haha (airbagler sağlam paraşütü oralaramı bağlıyacaksınız acaba güvenlik açısından soruyorum haha )

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.783
Az kaldı kim elinde patlayacak çok merak ediyorum :kriz:

Beyonce ile mi paraşütten atlarsın yoksa Eşref ile mi? :cokkomik:

Ekran görüntüsü 2026-01-29 152429.png
Ekran görüntüsü 2026-01-29 214011.png

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.682
Az kaldı kim elinde patlayacak çok merak ediyorum :kriz:

Beyonce ile mi paraşütten atlarsın yoksa Eşref ile mi? :cokkomik:

Ekli dosyayı görüntüle 51230Ekli dosyayı görüntüle 51231

Korkudan bütün tercihlerimi eşreften kullancam hahahahahaha

1. Beyonce ablam seninle başka bir aktivitede görüşürüz yani hava yastıklarında iyiydi ama eşrefe baksan sende beni bırakırdın eminim haha hem sen agırlık yapıyorsun paraşütle inerken :kriz: kadının heryeri silikon ayol :skandal:

2. Eşrefi seçerdim hazır yetimlerinde başına geçmişken :interest: siz hepiniz Eşref tek diyip gözü kara ben korkuyorum yükseklik korkum var demeden uçuşa geçerdik :D tabi magandanın silahı hiç durmuyor çat küt balonuda kurşunlayabilir :krizz:

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.682
Eşref ile mi paraşütten atlarsın yoksa Yalan Dünya Zerrin ile mi? :kriz:

Ekli dosyayı görüntüle 51237Ekli dosyayı görüntüle 51236
1. Ayyyyy acayip bir ikilemde kaldııııımmmm varya üf hahahahahaha zerrinin zili çalacak şimdi :krizz: zerrini seçmezsem “ kızzzzz sarılııı ezikmiyim ben sen benim üstümemi basıyorsun köfte gibi kızar biber gibi patla benim iyi aile kızı olduğum her hal ve harekatımdan belli, sokak ortasında kopan sütyen askısı seni, püh senin suratına, demek ben bakteriyim oksijene ihtiyac duymuyorum oldumu bebeğim zati arkadaşlarım çok mikrop bi tipsin derler bunun altını çiziyom çok bulaşma bana” çirçirkef laflarını uçuş boyu dinleyemem hahahaha

2. Eşrefi seçiyorum haha eşref beni zerrinin gazabından korur :D eşrefte dizide kıymetlendi canım neydi o ferihayla haha ayy bir sonraki seçenegide bilmiyorum korkuyorum böbrek gidecek diye :krizz:

Yorumlarımın hepsi reklamdegil haha gerçeklikle alakası yoktur hepsi hayal ürünüdür. Hahahaha

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
159.455

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar