nk'm iyiki doğdun birtanemmmmm :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
mutlu-yillar.gif

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
Gelemedik ama unutmadık da; Doğum günün KUTLU OLSUN, Tüm güzellikler seni bulsun! NiCE YILLARA… Sağlık başarı, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep sevdiklerinle ol! MUTLU YILLAR…

((¯`»¦«´¯)) Doğum günün Kutlu Olsun ((¯`»¦«´¯))

nice yaşlara nk

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
bitter süpersin kuzum herşey çok çokkkk harika olmuş-alkis-alkis

sabırsızlıkla bekliyordum:sevindirikasli:

bebeleri uyuttum hemen pc açtım eşim uyumayacanmı dedi az işim var sen uyu dedim :cokkomik:ben burası aklımdayken nasıl uyuyam :1::1:

bitter nasıl merak ettiğimi biliyor :ko

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.195
bitter süpersin kuzum herşey çok çokkkk harika olmuş-alkis-alkis

sabırsızlıkla bekliyordum:sevindirikasli:

bebeleri uyuttum hemen pc açtım eşim uyumayacanmı dedi az işim var sen uyu dedim :cokkomik:ben burası aklımdayken nasıl uyuyam :1::1:

bitter nasıl merak ettiğimi biliyor :ko

Hahaha kiz silayla sen esinize sonunda beni zopalattircagniz ya hadi hayirlisi :ko sagol balimcim evet cok merak ediyordun :hihi: yerim seni balimcim cikiyorum simdi yarin gorusuruz iyi geceleerr :hanimbye:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.361
!5 Nisan da doğanlar:
Yaratıcı, dediğim dedik, akıllı ve planlı yaşayan birisiniz. Yaşamınızı rutin bir düzen içinde yaşar, alıştığınız düzeni değiştirecek şeylere sinirlenirsiniz. Etrafınızdakileri belli bir şekilde yönlendirme becerisine sahip iyi bir yöneticisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin haklarının yenmesine tahammül edemez, herkese karşı adil davranılmasını istersiniz. Bu özellikler sizi iyi bir işveren yapar ancak başkasının emrinde çalışırken isyankarlığınız nedeniyle de zarar görmenize sebep olur. Az sayıda ama güçlü arkadaşlar, yaşam yolunuzu kolaylaştıracak, sizi istediğiniz noktaya taşıyacaktır. Yurt dışı seyahatlerini çok seven biri olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar