Benim canımsın bitter yaaa nasıl uğraşmışsın ama o videoya bittim ve hemen bilgisayarıma notlarınızla birlikte kaydettim benim için çok değerliler amaaan ağlatacaksın beni kız o imzanıda yerim ben
Hanımefendi.com ailesinin her bireyi sizi çoooook seviyorum o güzel dilekleriniz uğraşlarınız için çok teşekkür ederim benim için hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz birlikte bunca zaman geçirdik iyiki bu siteye üye olmuşum iyiki hepinizi tanıma mutluluğuna erişmişim çok seviyorum sizipucuk:
Notlar:
Bitter senin o videodaki gözlüklü karizmanı yerleeeeerpucuk:
"Arada hangi aydan kalan" sözü kaynamışşşş :ko Dongi dongiiii :kahkaha:
Benim canımsın bitter yaaa nasıl uğraşmışsın ama o videoya bittim ve hemen bilgisayarıma notlarınızla birlikte kaydettim benim için çok değerliler amaaan ağlatacaksın beni kız o imzanıda yerim ben
Hanımefendi.com ailesinin her bireyi sizi çoooook seviyorum o güzel dilekleriniz uğraşlarınız için çok teşekkür ederim benim için hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz birlikte bunca zaman geçirdik iyiki bu siteye üye olmuşum iyiki hepinizi tanıma mutluluğuna erişmişim çok seviyorum sizipucuk:
Notlar:
Bitter senin o videodaki gözlüklü karizmanı yerleeeeerpucuk:
"Arada hangi aydan kalan" sözü kaynamışşşş :ko Dongi dongiiii :kahkaha:
Canım benim sende çok seviliyorsun keten helvam benim
Nasılda gözünden kaçmamış kız yakaladınmı yine:ko
Ciddimisin ayyy çok fena duygulandımşu komiği ekle kendime geleyim bacımmyoksa birazdan süzüm süzüm süzülecek gözlerim
kaçmaz :ko valla yaa insan görmezden gelir demi orayı :ko
Adama bu akşam antibiyotiği tıkdım birde ağrı kesici anca uyudu:ko:ko:kogeldim ama ınklayıp duruyor heran çıkabilirim kutlamalara yarın devam ederiz biriciklerim
:ne::ne::ne::ne::ne::ne:Benmiyim deli
:ko:ko:ko
Leo'mm balım kaymağım dongi dongi güllü lokumum :kahkaha::kahkaha: