nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
anam anammmmm muhabbete bak :ko hıkayeyı bırakmıslar korsan cd dukkanı acıp arkaya bıtterı atıyorlar :kptmya:

ohom ohom bacılar kızı uyuttum esım evde yok hemen kostum geldım hıkayenın yenı blumunu duzenlemeye kızmayın :tıktık

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Şu uzun zamandır burada olamadığım günlerde ençok merak ettiğim şeydi B.T.A kendikendime hatta siteye girdiğimde bi 4 bölüm eklenmiş olur bende rahat rahat okurum diyordum keyifle eklene eklene 2 bölümcük eklenmiş:eek::eek:hemde nerde bırakılmış dannnnnnnen ekşın yerinde :eek::eek:yahu siz beni kalpten götüreceğnizmi kızlar yapmayın etmeyin böyle en helecanlı yerinde bırakılırmı:mad::mad::mad::mad: hikaye yaaaaaaa Naza inanamıyorum sakin kafayla düşünüp onca pazılı yerine oturtmuşdu bunun üzerine nasıl olurda gidipde sarpla nişanlanır anlamadım bane yaaaaaa:cilgindans::cilgindans::cilgindans::cilgindans:
Ayrıca yazık Muratcığıma da bu Bihter den çekeceği var diycem ama Aylin bu olanları öğrendikden sonra ne benzer Bihtere Aylinin fendinden asıl Bihter korksun derim

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Canımız gelmiş valla zorunlu ara vermek zorunda kaldık şimdi Aslımda gelmeye başladı tekrar yoluna koyuyoruz inşallah :huhuu: Aslı geçende henüz eklenmeyen bölümleri aldı sitede yokken evde düzenlemeye devam edecek :findikim:

Gelelim hikayeye Levent çok fena oldu be kıyamam yazzık bu arada sonraki bölümde pek bir karışık durumlar var her yönden Bihter konusunda da Murat'ı gerçekten zorlu günler bekliyor

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Canınız sizleri çok özledi
Aslımda geldiyse bu ozaman bölümleri hafta hafta eklinecek olmasımı demek oluyooooooooooooo:sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:
Leventin içinde bulunduğu durum gerçektende çok kötü kıyamam ona Naz ıda hernekadar sevsemde elime şuan geçse:eek::eek:oklavadan bol bol nasiplenecek hani öyle sinir etti beni demek 35. bölüm oldukca karışık ve Bihter Murat a ecel terleri döktürcek öylemi :bayil:pekiiii durumu Aylin e Murat mı yoksa Bihtermi söyliyecek sadece bunu söyliyiver bari noluuuuuuuuuuuuuuuuuur:tskler:bak yoksa gideri heeeee

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.027
anam anammmmm muhabbete bak :ko hıkayeyı bırakmıslar korsan cd dukkanı acıp arkaya bıtterı atıyorlar :kptmya:

ohom ohom bacılar kızı uyuttum esım evde yok hemen kostum geldım hıkayenın yenı blumunu duzenlemeye kızmayın :tıktık
:hihi: yok aslım kızarmıyız hiç sana :ask:
heyaa sorma dükkan arkası olcektim
Oy oyyy Aslımız gelmiş hoşgeldin canım valla iyi eğlendik dünden beri he :D yazar odasına damlıyorum o zaman bölümü öne aldıydım :gidiyom:
bayagı güldüydük :D
Şu uzun zamandır burada olamadığım günlerde ençok merak ettiğim şeydi B.T.A kendikendime hatta siteye girdiğimde bi 4 bölüm eklenmiş olur bende rahat rahat okurum diyordum keyifle eklene eklene 2 bölümcük eklenmiş:eek::eek:hemde nerde bırakılmış dannnnnnnen ekşın yerinde :eek::eek:yahu siz beni kalpten götüreceğnizmi kızlar yapmayın etmeyin böyle en helecanlı yerinde bırakılırmı:mad::mad::mad::mad: hikaye yaaaaaaa Naza inanamıyorum sakin kafayla düşünüp onca pazılı yerine oturtmuşdu bunun üzerine nasıl olurda gidipde sarpla nişanlanır anlamadım bane yaaaaaa:cilgindans::cilgindans::cilgindans::cilgindans:
Ayrıca yazık Muratcığıma da bu Bihter den çekeceği var diycem ama Aylin bu olanları öğrendikden sonra ne benzer Bihtere Aylinin fendinden asıl Bihter korksun derim

hade ordan aylin bana hiç bişicük edemez :hihh:
hikayede yolamazsam gerçekte ilk buldugum aylini yolacam

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Canınız sizleri çok özledi
Aslımda geldiyse bu ozaman bölümleri hafta hafta eklinecek olmasımı demek oluyooooooooooooo:sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:
Leventin içinde bulunduğu durum gerçektende çok kötü kıyamam ona Naz ıda hernekadar sevsemde elime şuan geçse:eek::eek:oklavadan bol bol nasiplenecek hani öyle sinir etti beni demek 35. bölüm oldukca karışık ve Bihter Murat a ecel terleri döktürcek öylemi :bayil:pekiiii durumu Aylin e Murat mı yoksa Bihtermi söyliyecek sadece bunu söyliyiver bari noluuuuuuuuuuuuuuuuuur:tskler:bak yoksa gideri heeeee

Hafta hafta eklenebilirmi bilmiyorum inşallah diyelim :) o sorduğunu söylersem Aslı beni parçalar :nazo: zaten işin rengi bozulur sadece yaşanılacak ve yaşatılacak gerginlikten çok eğleneceksiniz onu diyeyim :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Şöyle söyleyeyim o zaman Murat Aylin konuşması var ne tarz söyleyemem ama aralarındaki konuşma tam şok :sok eee birde geçen bölüm pötikareli eteğimi aldım geliyorum diyen Bihter hatun var tabi sen düşün :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Teyzoş avatar resmini çok beğendim tam beni anlatan bir avatar resim olmuş resmi görünce yazmadan geçemedim beni bilirler dilime geleni söylemeden geçemem

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Şöyle söyleyeyim o zaman Murat Aylin konuşması var ne tarz söyleyemem ama aralarındaki konuşma tam şok :sok eee birde geçen bölüm pötikareli eteğimi aldım geliyorum diyen Bihter hatun var tabi sen düşün :ko

Ahanda bak şimdi gördünmü daha bir meraklandım yaaaa:bitter:yok anam yok karar verdim eminim bu kararıma sende çok sevinceksin bir daha tiyo miyo istemiycem tiyoyu alınca daha fazla merakdan kuduruyorum yaaa:bitter::bitter::bitter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar