nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.568
:kayris::kayris: okudum cok heycanlandım ama yaaaa :ko:ko
cok kıs öptürmüşsün kız :mad:
Benide götür piknige 3 günüm var nede olsa :ko:ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.568
Levent cözecek bu müge işini ben levoya inanıyom naz inanmasada oda napsın şoka girdi :hihi: yazık kızzzzz üzülüyom nazıma leventte bir agırki sorma arkidis ee nolcak 30'uncu bölümde ha açıldı dedik ondada yüzüne gözüne saçtı :ko reva mı bu :ne: evlenseler demekki bir 10bölüm sonra gerdeğe sokacağnız o neydi beeeeee öle muratla olan vışş aney hakketi ama orta malı gibi kalmayı :ko sen misin beni üzen ayıklasın şimdi pirincin taşını saçı dağıtan gifde süpermiş heeee

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Valla he sen şaplak yerlerine krem sürmeye başla

:kayris::kayris: okudum cok heycanlandım ama yaaaa :ko:ko
cok kıs öptürmüşsün kız :mad:
Benide götür piknige 3 günüm var nede olsa :ko:ko

Kız gif aradım ama çok RTÜKlük oluyordu mecburen ifade koydum :ko

Varsın merak etme en zirve yerde gelecen :findik:

Levent cözecek bu müge işini ben levoya inanıyom naz inanmasada oda napsın şoka girdi :hihi: yazık kızzzzz üzülüyom nazıma leventte bir agırki sorma arkidis ee nolcak 30'uncu bölümde ha açıldı dedik ondada yüzüne gözüne saçtı :ko reva mı bu :ne: evlenseler demekki bir 10bölüm sonra gerdeğe sokacağnız o neydi beeeeee öle muratla olan vışş aney hakketi ama orta malı gibi kalmayı :ko sen misin beni üzen ayıklasın şimdi pirincin taşını saçı dağıtan gifde süpermiş heeee

Sana birşey diyeyim mi Levo'ya bir gaz verecez uçacak evi de terk etti zaten Handan cadısı uğraşsın dursun oğlan elden gidiyor

Murat'a fena kapak yaptın kız hani o kısım nasıl çıktı anlamadım araba gidişi midişi cuk oturdu :leosupi:

Saçları dağıtışın ve üzüldüm desem :( inanırmısın acaba daki bakış çok çekiciydi hani

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.568
Valla he sen şaplak yerlerine krem sürmeye başla

Kız gif aradım ama çok RTÜKlük oluyordu mecburen ifade koydum :ko

Varsın merak etme en zirve yerde gelecen :findik:

Sana birşey diyeyim mi Levo'ya bir gaz verecez uçacak evi de terk etti zaten Handan cadısı uğraşsın dursun oğlan elden gidiyor

Murat'a fena kapak yaptın kız hani o kısım nasıl çıktı anlamadım araba gidişi midişi cuk oturdu :leosupi:

Saçları dağıtışın ve üzüldüm desem :( inanırmısın acaba daki bakış çok çekiciydi hani

şaplak kızarıgına hangi kremi öneriyon onuda diyeydin
Vaaaaayy bende gidiyom demek
Ohh ortalıgı katıp karıştırım :!5: çok keyif alıyom
valla çok cekici biri olmuşum araba sürüş falan ortada koymalar vışş :D
Murat haketti ama yoksa aylinin kafasında kurdugu meloş ben mi oluyom
Aldattı aylini hemde ben gibi
kız ben sana muc muc gif bulurdum

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
şaplak kızarıgına hangi kremi öneriyon onuda diyeydin
Vaaaaayy bende gidiyom demek
Ohh ortalıgı katıp karıştırım :!5: çok keyif alıyom
valla çok cekici biri olmuşum araba sürüş falan ortada koymalar vışş :D
Murat haketti ama yoksa aylinin kafasında kurdugu meloş ben mi oluyom
Aldattı aylini hemde ben gibi
kız ben sana muc muc gif bulurdum

Dayak kaçınılmazsa çare aramaya bakacan ne yapacan isim veremem reklama girer yoğurt sürersin artık :gul:

Sağdan soldan tacize başlıyorsun bacım sıkı dur psikolojik baskına sağlık

levo'yu unutmuşum ne gazı veriyon gız yoksam süpündürikmi yapacak :cilgindans:

Her an herşeyi yapabilir bilemem :benmi: ama önce birileri ona süpündürik yapacak hatta bu yüzden hepberaber fenalık geçirecez başta sılam tabi :bayil: piknik herkes için çok ekşınlı kaçırmayın valla :ne:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.568
Dayak kaçınılmazsa çare aramaya bakacan ne yapacan isim veremem reklama girer yoğurt sürersin artık :gul:

Sağdan soldan tacize başlıyorsun bacım sıkı dur psikolojik baskına sağlık

Her an herşeyi yapabilir bilemem :benmi: ama önce birileri ona süpündürik yapacak hatta bu yüzden hepberaber fenalık geçirecez başta sılam tabi :bayil: piknik herkes için çok ekşınlı kaçırmayın valla :ne:

yogurt mu :kptmya: allah seni ne etmesin sılamla ben konuşurum dövmez heralde kıyamaz diye umuyorum :ne: demek öyle sağdan soldan taciz bayılırım :1::1: onlarda taciz kaçınılmazsa zevk almaya baksınlar :kptmya: vayy kimmişki süpündirik olan levoya kız beni meraktan ölürcen he :mad: hep beraber neyin fenalıgını geçiriyoz kız piknige kim kim gidiyok :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
yogurt mu :kptmya: allah seni ne etmesin sılamla ben konuşurum dövmez heralde kıyamaz diye umuyorum :ne: demek öyle sağdan soldan taciz bayılırım :1::1: onlarda taciz kaçınılmazsa zevk almaya baksınlar :kptmya: vayy kimmişki süpündirik olan levoya kız beni meraktan ölürcen he :mad: hep beraber neyin fenalıgını geçiriyoz kız piknige kim kim gidiyok :D

Zevk almasınlar demiyoruuum alınca ne ne olacak diyorum yazzııık annelerinden emdikleri süt kulaklarından gelecek beee ne çekti bu BTA be :içinevasfiyekaçanyazarsmilisi: :gul:

Pikniğe sen ben Aslı sılam ve oyuncu ekibi ile gidiyoz
byeby2.gif
sepetini hazırla mangalı Murat yakıyor o yüzden bir yelpaze al yanına yardım edersin

Pikniğin ilk finali şok :sok başka birşey demem :konusmam:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.568
:ko:ko vasfiyeyi ne sokuyon araya ugursuz hatunu :nazo:
temem yelpaze alırım elime muratı yellerim
Beni görünce ateşi tavan olacak zaten :ko:ko
neymiş kız o piknik şoku :ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar