:kayris::kayris: okudum cok heycanlandım ama yaaaa :ko:ko
cok kıs öptürmüşsün kız
Benide götür piknige 3 günüm var nede olsa :ko:ko
Levent cözecek bu müge işini ben levoya inanıyom naz inanmasada oda napsın şoka girdiyazık kızzzzz üzülüyom nazıma leventte bir agırki sorma arkidis ee nolcak 30'uncu bölümde ha açıldı dedik ondada yüzüne gözüne saçtı :ko reva mı bu :ne: evlenseler demekki bir 10bölüm sonra gerdeğe sokacağnız o neydi beeeeee öle muratla olan vışş aney hakketi ama orta malı gibi kalmayı :ko sen misin beni üzen ayıklasın şimdi pirincin taşını saçı dağıtan gifde süpermiş heeee
Valla he sen şaplak yerlerine krem sürmeye başla
Kız gif aradım ama çok RTÜKlük oluyordu mecburen ifade koydum :ko
Varsın merak etme en zirve yerde gelecen
Sana birşey diyeyim mi Levo'ya bir gaz verecez uçacak evi de terk etti zaten Handan cadısı uğraşsın dursun oğlan elden gidiyor
Murat'a fena kapak yaptın kız hani o kısım nasıl çıktı anlamadım araba gidişi midişi cuk oturdu :leosupi:
Saçları dağıtışın ve üzüldüm deseminanırmısın acaba daki bakış çok çekiciydi hani
şaplak kızarıgına hangi kremi öneriyon onuda diyeydin
Vaaaaayy bende gidiyom demek
Ohh ortalıgı katıp karıştırım :!5: çok keyif alıyom
valla çok cekici biri olmuşum araba sürüş falan ortada koymalar vışş
Murat haketti ama yoksa aylinin kafasında kurdugu meloş ben mi oluyom
Aldattı aylini hemde ben gibi
kız ben sana muc muc gif bulurdum
levo'yu unutmuşum ne gazı veriyon gız yoksam süpündürikmi yapacak :cilgindans:
Dayak kaçınılmazsa çare aramaya bakacan ne yapacan isim veremem reklama girer yoğurt sürersin artık :gul:
Sağdan soldan tacize başlıyorsun bacım sıkı dur psikolojik baskına sağlık
Her an herşeyi yapabilir bilemem :benmi: ama önce birileri ona süpündürik yapacak hatta bu yüzden hepberaber fenalık geçirecez başta sılam tabi :bayil: piknik herkes için çok ekşınlı kaçırmayın valla :ne:
yogurt muallah seni ne etmesin sılamla ben konuşurum dövmez heralde kıyamaz diye umuyorum :ne: demek öyle sağdan soldan taciz bayılırım :1::1: onlarda taciz kaçınılmazsa zevk almaya baksınlar
vayy kimmişki süpündirik olan levoya kız beni meraktan ölürcen he
hep beraber neyin fenalıgını geçiriyoz kız piknige kim kim gidiyok
Aslı'ya sor