nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
:mad: kimmiş oooo :mad: sılamı soksana onada göstersin kondalıgını :nazo::nazo: tabe gücü bize yetiyoo @sıladayım kaaac

Şüpheliler var ama sürpriz biri çıkacak sanki :ne: he doğru dedin sılamı da dedektif olarak o hikayeye mi atasak acaba herkesi bir sıradan geçirsin

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ekleyin fütfen çok merak ediyim o arzu endamı
Ekleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn umarım yeterli olmuşdur

Bu Bihter'in beyaz elbise ile arz-ı endam edişi ama ilk yaptığım hali bu :findikim:

10bCiRP4b.gif

Ama göz daha iyi oldu ya hem ettiği lafa uydu :hihi:
NpmMXMEQ.gif

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
bitter çabuk oku bak 32.bölüm sonu sensin bir an önce ekleyelim içimde patladı :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.566
29. Bölüm tam bir şahaneydi dürümcüye koptum çok güldürdü orası beni :ko acılı kebablar falan romantizm yapıyolar bide hasan ustamıydı adıda :ko ambiyansı değişiriz diyo hayırlı bir işse :ko:ko lafa girip duruyo onu iyi bulmuşsunuz heeee arada onuda bölüme sokun muratla aylinide yapın :ko:ko ayy 3 bölüm birden okuyunca devrelerim yandı :kahkaha: hangisi hangi bölümdeydi karıştırdım mügenin gelinlikli halini fragmanınızda görünce çok merak etmiştim dellenmiştim ama ne yazıkki geçmişi öne çıkarmışsınız ama güzel olmuş inaşllah bida olmaz :ko muratla aylinin telefon konuşması çok güzeldi :D levent kaza yapınca :ko merakli melahatım :ko melahat kim murat Allahım bide süprize götürüyor aylinde diyor meloş'unun yanına getirmedin inşallah :ko:ko 31. bölüm çok dramatikti :mad::mad: naz'ı çok üzdünüz beya bakalım nasıl toplicağnız :sinirli::sinirli: ben bile içerlendim abooo :D muratcığımla dimek şık bir restronda yimak yicem kesin orda muc muc muc kopucaz :ko ayyy ama üst üstte okumak çok keyifliymiş :D :ko:ko

Tebrik ediyorum kızlar -alkis

Bu güller benden size

bir-buket-gul.jpg

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Çiçek için teşekkür ederiz canım benim

Dürümcü süper ya Asude'den transfer ettik Asuş'ta daha bölüm sırası gelmedi şansa ilk BTA'da gözüktü kime niyet kime kısmet hesabı :D onun yeri sabit her hikayede karşınıza çıkabilir Levo'ya laf atıyor ya yenge belli abimin mide sağlam değil ben ona şiş miş köfte yapayım diye karizmasını bozacak jönümüzün utanmaz

"Murat beni aldatıyor Naz telefonu Melahatim diye açtı" aynı Naz gibi oldum :ne: birde Murat sayıyor ya 3 diyecek Aylin "ikin batsın Murat :sinirli:" diyo o kısmında her okuduğumda kriz oldum

Naz'ı toparlamaya çalışıyoruz Aslı bir fikir etti onu uygulayacağız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ay şey de komediydi Naz'da hoşlandığını söylüyor ama Levent acı yüzünden ayran içip duruyor:ko kız bir konuşup bir dürümü düzeltiyor peçete tutuyor tam onlara göre bir ilan-aşk oldu :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.566
:ko:ko Valla yaaa aylinle muratın diyalogları çok hoş ama olmaz benim gözüm muratta :ko hiç sorma acıdan napcağını bilemiyor oda hakikaten hiç romantik deyilmiş naz'da haklı kız bişiler anlatacam diye uğraşıyor orda :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.566
Valla ya keşke ben aylin olsaydım :mad:
Neyse yaparsın bi yasin karakteri piknige bende gelirim :ko muratın kuzeni oluverir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar