nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Yüreklerinize ve o yürekleri güçlendiren kalemlerinize sağlık

cidden insanın düşüncelerini yazması çok zor bir eylem ,ama kşi yazmayı seviyor ve yazdığı öykünün veya romanın başrol oyuncuları ile özdeşip birşeyler yaşıyorsa ki bu çoğu zaman böyledir :) artı yürekten geçen harfleri kelimelere kelimeleride cümlelere dökebiliyor ve adeta onları kelime dağarcığıyla dansettirebiliyorsa değmeyin yazanın keyfine
Sanırım kendimi kaptırdım fazla uzattım galiba kusura bakmayın :)
neyse yüreklerinize sağlık
umarım herşey gönlünüzden geçtiği gibi şekillenir...
ay bu yoruma bende cok sevindirik oldum simdi gercekten halimizi anlatmissiniz
nk'mla nese icinde yaziyoruz hem egleniyoruz hem de sizlere sunuyoruz
boyle guzel yorumlar gelince de insan ayri bir istahlaniyor acikcasi
sanirim takdir edilmeyi istiyoruz biraz ne yaan soyleyelim :tskler:
Çok teşekkür ederiz yorumunuza sağlık :hhhhhh: Biz bu hikayeyi Aslı arkadaşımla beraber neşe içinde mutlulukla sürdürüyoruz okurlarımızda keyif alıp birde üstüne sizler gibi güzel yorumlar yazılınca inanın mutluluğumuz katlanıyor
canim benim her cumlene sonuna kadar katiliyorum :huhuu:
:kptmya: Öncelikle ellerinize sağlık yüreklerinize sağlık oldukça güldüm :kptmya:

İşteee yorumlarım :findik:

Ayyy murata koptum aylinin giydiği elbiseye diyor ya kantomu yapacan :kptmya: Handan hanımda ne uyuz birşey ayol -kizgin epilasyon aleti ile ilğili olan yere yarıldım valla Birde aylin murat hakkında diyor ya betül için bu kikiriklemi geldi diye :kptmya: betül cok yılısık ama :gul: Abooooo muratla aylün dans ediyor kalbim durcaktı nen cok heycanlandım pc başında kalp krizi geçircektim -kizgin oooofff ne güzel dans ederken nan bu betülü kim icat etti :sinirli: Ayyy levent arıyor ya hani :kptmya: naz çiçeği soruyor klasik falan leventin cevaba koptum :kptmya: devedikeni :gul: Bune leeeeeeeeeeeennn tam kavuşcaklar bitti bölüm -kizgin

Yorumlarım bu kadar :uc:

bittosum begendin demek kiz bolumumuzu gecikmeli de olsa ekledik nihayet ama beklediginize degmis dimi

bu aylinle murat insani gulmekten fitik edecekler nazla levo basrollerde olsalarda rakipleri de az degil :hihi:

ay handankondayla betul sirnasigini bende elime bir gecirsem yolucam da bende geciremedim henuz :zopa:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Nk'm bölüm arasında merve karakterini ben gibi yapacak ve merve olan bittoş yolacak onu :kptmya: hepinizin yerine şaplak atarım ona -kizgin merak etmeyin :kptmya: Hatta ben o bölümde yapmk istediklerimi size yazar yollarım sizde uyarlarsınız aaayy karnım ağrıdı gülmekten :kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Hee gönül almayı cok iyi biliyor murat ayarlasana kız bana boşver aylini :kptmya:
Hayali karaktere ilişme bari kız :kptmya:

bu aylinle murat insani gulmekten fitik edecekler nazla levo basrollerde olsalarda rakipleri de az degil :hihi:

ay handankondayla betul sirnasigini bende elime bir gecirsem yolucam da bende geciremedim henuz :zopa:
Evet en az Levo&Naz kadar önemli bir çift onlar :cak:

Aslı doğru diyor bitter :hihi: sen Aslım ve Sılam tenhada sıkıştırıp icabına bakın Handankondanın ben kaza süsü veririm yazarken

Nk'm bölüm arasında merve karakterini ben gibi yapacak ve merve olan bittoş yolacak onu :kptmya: hepinizin yerine şaplak atarım ona -kizgin merak etmeyin :kptmya: Hatta ben o bölümde yapmk istediklerimi size yazar yollarım sizde uyarlarsınız aaayy karnım ağrıdı gülmekten :kahkaha:

Ay siparişte veriyor tamam yolla :kptmya:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Hayali mayali erkek olsun camurdan olsun :gul::gul:
Handankondayı varyaaaa simdi söylemiyim süpriz olsun :kptmya:
Evet siparişlerim var

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
500.mesajı kim yazdı kız kaçırdım şerefine havai fişek patlatacaktım elimde patladı :cokkomik:

Tühh ben yazmışım şaşkın nk :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Ben koca derdinde muratı kendime ayartma aslım mesaj derdinde gülme peşinde nk'mde 500.cü mesaj peşinde yarılanziiiiiiiiiiii :kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Halinizi anlıyorum çünkü bende zaman zaman gözlemlediğim veya dinlediğim hayat öykülerini kendimce birşeyler katarak yazmaya çalışıyorum ...

Ne güzel paylaşırsanız büyük bir zevkle takip ederiz

Ben koca derdinde muratı kendime ayartma aslım mesaj derdinde gülme peşinde nk'mde 500.cü mesaj peşinde yarılanziiiiiiiiiiii :kahkaha:
Kız sende patlatırım herhalde diye düşünüyordum ama olmadı :D

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yahu Allaha revamı sizin bu yaptığınız yaaa okadar zaman bekledim Naz ın doğum günü partisini Levent in onu kandırıp doğum gününe gelececeğini tahmin ediyordum ama siz bunu hikayenin sonunda yazdınız şimdi bekle babam babam bekle yeni bölümü:sinirli:Handankonda yine iş başında anlaşılan şu Deniz ortaya çıktığında neler olucak çok merak ediyorum ama kızlar artık şu aşka başlasın yaa delireczeyim burda:bitter:buarada hikayeyi okuma şeklime görseydiniz çatlardınız gülmekden yazıları okuyabilmek için yaklaşmam gerekiyordu ekrana eh buda yasak olduğu için önce hikayeyi kopyaladım sonra yazı boyutunu 7ye getirip arkama yaslanıp rahat rahat okudum gören amma körmüşün kızım derdi:kahkaha:
Bu arada dilerim umarım İnşaallah yeni bölümün eklenmesi uzun sürmez yoğsam elimden bu sefer çekeceğiniz olur yazar arkadaşlarım Aslı Ve Nk :sinirli:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
ay bu yoruma bende cok sevindirik oldum simdi gercekten halimizi anlatmissiniz
nk'mla nese icinde yaziyoruz hem egleniyoruz hem de sizlere sunuyoruz
boyle guzel yorumlar gelince de insan ayri bir istahlaniyor acikcasi
sanirim takdir edilmeyi istiyoruz biraz ne yaan soyleyelim :tskler:

canim benim her cumlene sonuna kadar katiliyorum :huhuu:

bittosum begendin demek kiz bolumumuzu gecikmeli de olsa ekledik nihayet ama beklediginize degmis dimi

Hayır değmedi işde :hihh:ben Leventin bu bölümde ilanı aşk etmesini bekliyodum bikerem siz Tuttunuz hikayenin sonunda getirtiverdiniz Leventi-kizgin

Buarada ama Aylinin haline Muratın laf atmlarına koptum amaaaa o Betül varya asıl benim elime geçse yolunmuş tavuğa ağdası sıfır biri haline getiricem Nazın aldığı epilasyon aletine hiç ihtiyacı kalmıycak ozaman:sinirli::sinirli::sinirli:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Yahu Allaha revamı sizin bu yaptığınız yaaa okadar zaman bekledim Naz ın doğum günü partisini Levent in onu kandırıp doğum gününe gelececeğini tahmin ediyordum ama siz bunu hikayenin sonunda yazdınız şimdi bekle babam babam bekle yeni bölümü:sinirli:Handankonda yine iş başında anlaşılan şu Deniz ortaya çıktığında neler olucak çok merak ediyorum ama kızlar artık şu aşka başlasın yaa delireczeyim burda:bitter:buarada hikayeyi okuma şeklime görseydiniz çatlardınız gülmekden yazıları okuyabilmek için yaklaşmam gerekiyordu ekrana eh buda yasak olduğu için önce hikayeyi kopyaladım sonra yazı boyutunu 7ye getirip arkama yaslanıp rahat rahat okudum gören amma körmüşün kızım derdi:kahkaha:
Bu arada dilerim umarım İnşaallah yeni bölümün eklenmesi uzun sürmez yoğsam elimden bu sefer çekeceğiniz olur yazar arkadaşlarım Aslı Ve Nk :sinirli:
en rahat sekilde oku ablacim sen bosver millet ne derse desin -kop
ya ablam nk'min sucu yok beni biliyosun bu aralar turkiyedeyim baya da yogunum firsat buldukca gelebiliyorum
benim adim hidir elimden gelen budur :tskler:
Hayır değmedi işde :hihh:ben Leventin bu bölümde ilanı aşk etmesini bekliyodum bikerem siz Tuttunuz hikayenin sonunda getirtiverdiniz Leventi-kizgin

Buarada ama Aylinin haline Muratın laf atmlarına koptum amaaaa o Betül varya asıl benim elime geçse yolunmuş tavuğa ağdası sıfır biri haline getiricem Nazın aldığı epilasyon aletine hiç ihtiyacı kalmıycak ozaman:sinirli::sinirli::sinirli:
yaaa degmedi demek :sinifsinif: tamam bizde devamini yazmayiz degmiyosa :huhuu:
:silaablasinikizdirmayiozlemistirsikbirsekildekasinanaslismilisi:
:gul::gul::gul: Sıla ablam betüle iletmek istediğin şiddet biçimleri varsa bana ilet :kptmya: bir bölümde merve yolacak onu -kizgin
bitterim yok sana rol mol sen betulu yolma ayagina murata sarkcan anlasildi :kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar