Hep beraber gülelim balım :elif:
Hep beraber gülelim balım :elif:
Bir solukda yeni bölümü okudum bitti bile valla kızlar şukadarını söyleyim siz bu işde iyice usta oldunuz yine harika bir bölüm olmuş ellerinize klavyenize sağlık canlar
evet bunlar hakettiğiniz iltifatlardı :sirin:Şimdi gelelim yorumuma yine bölüm en can alıcı yerde bitiriliverilmişLevent in Naz a evlenme teklifi bumuydu hayal kırıklığına uğradım yaaa:bitter
ysa ben neler hayal etmişdim
sonunda bir ialnı aşkla gelen bir evlenme teklifimi olucak dedimdi kendi kendime
ama değilmiş bu Altan gerçektende çok sinir bir karekter ben okudukca adamı asıp kesesim geliyor-kizgin:sılakonda:siz nasıl klavyenizle halletmiyorsunuz şu adamı yaaa
inşallah bu kavganında sonu karakolda bitmez yoksa bu Handankonda:sılakonda: Naz aiyice cephe alır:uzulme
ndan sonra da ben ona ne alırım Allah bilir:sılakonda::sılakonda:
tesekkurler ablam canim benim
dimi ya bende diyorum su altani acaba araba mi carpsa diye ama nk'm her hikayede bir kotu adam sart diyosaka maka su betulle altani nk'ya caktirmadan halledicem o olucak
evlenme teklifi guzel dimi
valla handankonda kendini yirtsin bu isin sonu ask gibi gorunuyi
Bir solukda yeni bölümü okudum bitti bile valla kızlar şukadarını söyleyim siz bu işde iyice usta oldunuz yine harika bir bölüm olmuş ellerinize klavyenize sağlık canlar
evet bunlar hakettiğiniz iltifatlardı :sirin:Şimdi gelelim yorumuma yine bölüm en can alıcı yerde bitiriliverilmişLevent in Naz a evlenme teklifi bumuydu hayal kırıklığına uğradım yaaa:bitter
ysa ben neler hayal etmişdim
sonunda bir ialnı aşkla gelen bir evlenme teklifimi olucak dedimdi kendi kendime
ama değilmiş bu Altan gerçektende çok sinir bir karekter ben okudukca adamı asıp kesesim geliyor-kizgin:sılakonda:siz nasıl klavyenizle halletmiyorsunuz şu adamı yaaa
inşallah bu kavganında sonu karakolda bitmez yoksa bu Handankonda:sılakonda: Naz aiyice cephe alır:uzulme
ndan sonra da ben ona ne alırım Allah bilir:sılakonda::sılakonda:
Yaaaa Murat'a üzülmedin mi duygusuz olduğumu bilirim ben bile buruldum ayol :ne:
Yok sana tiyo falan bölüm var sana
Aylin'in şarkı nasıldı sılam
Kızlar yorum yapmadığım için kusuruma bakmayın :uzgun:Hikayeleriniz gerçekten muhteşem, her bölümü okudum ve takip etmekteyim.Aylinin hele sarhoş halleri çok güzeldi.Murat ile Aylin ayrılmasın ne olurrr :sinifsinif:Anneanne de kırıp geçiriyor