nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Bir solukda yeni bölümü okudum bitti bile valla kızlar şukadarını söyleyim siz bu işde iyice usta oldunuz yine harika bir bölüm olmuş ellerinize klavyenize sağlık canlar:huhuu::huhuu::huhuu:
evet bunlar hakettiğiniz iltifatlardı :sirin:Şimdi gelelim yorumuma yine bölüm en can alıcı yerde bitiriliverilmiş:sinirli:Levent in Naz a evlenme teklifi bumuydu hayal kırıklığına uğradım yaaa:bitter:eek:ysa ben neler hayal etmişdim:huhuu:sonunda bir ialnı aşkla gelen bir evlenme teklifimi olucak dedimdi kendi kendime:sinirli:ama değilmiş bu Altan gerçektende çok sinir bir karekter ben okudukca adamı asıp kesesim geliyor-kizgin:sılakonda:siz nasıl klavyenizle halletmiyorsunuz şu adamı yaaa:miyagi::miyagi:inşallah bu kavganında sonu karakolda bitmez yoksa bu Handankonda:sılakonda: Naz aiyice cephe alır:uzulme:eek:ndan sonra da ben ona ne alırım Allah bilir:sılakonda::sılakonda:

tesekkurler ablam canim benim
dimi ya bende diyorum su altani acaba araba mi carpsa diye ama nk'm her hikayede bir kotu adam sart diyo :kptmya: saka maka su betulle altani nk'ya caktirmadan halledicem o olucak
evlenme teklifi guzel dimi :hihi:
valla handankonda kendini yirtsin bu isin sonu ask gibi gorunuyi:kptmya:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
tesekkurler ablam canim benim
dimi ya bende diyorum su altani acaba araba mi carpsa diye ama nk'm her hikayede bir kotu adam sart diyo :kptmya: saka maka su betulle altani nk'ya caktirmadan halledicem o olucak
evlenme teklifi guzel dimi :hihi:
valla handankonda kendini yirtsin bu isin sonu ask gibi gorunuyi:kptmya:

Aslı bir ara şu Altan'la Betül'ü kim vurduya götürecek ya hadi hayırlısı :cokkomik: "Aslı Altan'lara ne ettin" diycem o da bana "Ben bişey yapmadım orada değillermi :benmi: " diyecek

Handankonda varken zor biraz o balım
dame.gif

Bir solukda yeni bölümü okudum bitti bile valla kızlar şukadarını söyleyim siz bu işde iyice usta oldunuz yine harika bir bölüm olmuş ellerinize klavyenize sağlık canlar:huhuu::huhuu::huhuu:
evet bunlar hakettiğiniz iltifatlardı :sirin:Şimdi gelelim yorumuma yine bölüm en can alıcı yerde bitiriliverilmiş:sinirli:Levent in Naz a evlenme teklifi bumuydu hayal kırıklığına uğradım yaaa:bitter:eek:ysa ben neler hayal etmişdim:huhuu:sonunda bir ialnı aşkla gelen bir evlenme teklifimi olucak dedimdi kendi kendime:sinirli:ama değilmiş bu Altan gerçektende çok sinir bir karekter ben okudukca adamı asıp kesesim geliyor-kizgin:sılakonda:siz nasıl klavyenizle halletmiyorsunuz şu adamı yaaa:miyagi::miyagi:inşallah bu kavganında sonu karakolda bitmez yoksa bu Handankonda:sılakonda: Naz aiyice cephe alır:uzulme:eek:ndan sonra da ben ona ne alırım Allah bilir:sılakonda::sılakonda:

Ya ben yorumunu niye görmemişim o kadarda hazır olda bekliyordum ne diyeceksin diye :nkyegözlükşartdiyennksmilisi:

Çoook çok teşekkür ederiz sılam ama sılam durup dururken niye teklif etsin ki yahu o kadar kolay mı o işler :tskler:

Altan'a daha da sinir olacaksın buna emin ol aman amaaaan :sılakonda:

Bir sonraki bölüm için mendilini hazır et sılaaam
smilie_girl_239.gif

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bakarkör olmuşsun artık desene hikayeyi yazıcam diye ben sana alırım o gözlüğü canım yeterki sen ve Aslım bölümleri eklemeyi ihmal etmeyin:elif::elif:

Ozaman ben mendilleri hazır edeyim pc başında demek çok ağlıycam:aglayan:acaba neler olucak gözyaşlarımı niye tutamıycam yoksam altan bukıza bir kötülükmü edicek az sonra:uzgun::dizipsikolojisindensenaryoüretensılasmillisi:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Evet şimdi okudum aslım Birde mendilleri hazırlıycakmışım çatladım gülmekden aylinin sarhoş halindeki yaptıklarını okuyunca
Nkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaa demek bana yanlış tiyo verirsin heeeee:sılakonda::sılakonda::sılakonda:
Yalnız o sonlarda Naz ile Aylinin konuşmalarını Murat ın duyması hiç iyi olmadı üstelik yanlış anladı şimdik budurum nasıl düzelecek Nk bana doğru tiyo vererek söyle bakim sana ceza:sılakonda::sılakonda:Şimdik aslıma söyle diycem :sinirli::sinirli:biliyorum söylemiycek oyüzden anlat bakim neler olucak:sinirli::sinirli:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yaaaa Murat'a üzülmedin mi duygusuz olduğumu bilirim ben bile buruldum ayol :ne:

Yok sana tiyo falan bölüm var sana :D

Üzüldüüüüüm ama mendil alıpda ağlamadım :hihh: Belki adının Murat olduğundan dolayı ağlamamışımdır hiç sevmiyorum o ismi çünkü :ne:Çokmu duyguzusuz oldum :ne:
Ben anlamam fregmanımı istiyim ozaman bölüme kadar bekleyemem :sinirli:

Aylin'in şarkı nasıldı sılam

Aylinin şarkısına koptum koptum şuan bile mırıldanıyorum
Karakoldaaa ayna var aynaaa var Yariimin kolunda Betül vaar Gözlerini oyacak Aylinim Bende kara sevdaaa var Morede fosforlum:sarki::sarki::sarki:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sonu buruk bitti ama sila ablam mendilleri ondan hazirla dedi nk'm sana

aylin tam komediydi canim ben yazdigimizdan beri kopuyorum Aylinin bu haline bisi degil kizin adi ayyasa cikcak bizim yuzumuzden :kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Evet sonu kötü bitti ama ben ağlamadım-kizginanlamam Nk bana yanlış tiyo verdi oyüzden bana doğru tiyoyu şimdik vericek:sılakonda::sılakonda:
Aylin i ben çok seviyorum yaaatam kafa bi kız
Bu arada Levent le Kardeşinin arasında ne gibi bir sorun geçtide Deniz bu denli abisine kızgın ve affetmiyor:dusun:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
:1:Fragman Geldi :1:

Bir Tutam Aşk'ın 19. bölümünde;

Aylin
Tamam...Özür dilerim sende böyle bir his uyandırmaya hakkım yoktu affedersin :(

----------
Leyla hanım&Naz

Bak söylemeyi unutuyordum.Lütfü enişte vefat edince halam tek kaldı idare etmekte zorlanıyormuş.Kızı da zaten boşanıp İstanbul'a dönüyor.O gelene kadar bir süreliğine bizde kalacak
-Macide hala mı? :sok
----------
Aylin bir süre mutfakta tek başına oturup camdan dışarıyı izlerken telefonunun sesiyle heyecanlandı tam istediği gibi arayan babasıydı.
----------
Naz
Yok artık daha neler halüsinasyon görüyorum herhalde
----------
Betül&Murat
Ay yemek üstüne mi geldim kaynanam sevecek galiba öyle derler.Leyla teyzem yokmu?
---------
Naz
Amcam burada çalışmamı teklif etti.Yer beğeniyordum sanırım eşyalarını toplama vakti Sarp
---------
Aylin
Neden bana yokmuşum gibi davranıyorsun Murat
Murat
Ödeştik diyelim ve konuyu kapatalım Aylin

heart.gif
Bir Tutam Aşk'ın yeni bölümünü kaçırmayın
heart.gif

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Tamam yaaa uffffffffff:sinirli::sinirli::sinirli:

Macide hala da kim:acep:Sarp da kim yeni karekterler giriyor yani hikayeye:acep:

Aylin
Neden bana yokmuşum gibi davranıyorsun Murat
Murat
Ödeştik diyelim ve konuyu kapatalım Aylin

WaaaWWWW Soğuk rüzgarlar görüyorum burda ne yani şimdi Aylin ile Murat ın arasında aşk başlamadan biticekmi :ilknur:

Naz
Yok artık daha neler halüsinasyon görüyorum herhalde
Acaba Naz ne görücekde halüsinasyon gördüğünü sanıcak şimdik merak ettim bak :dusun::acep:

Naz
Amcam burada çalışmamı teklif etti.Yer beğeniyordum sanırım eşyalarını toplama vakti Sarp
Bu Sarp kimdi yaa önceki bölümlerde adı geçmişmiydi okudumda benmi unuttum şaşkın ben:ne::ne:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Sılam o sarpasaransarp hatırladın mı? bayağı zamandır aklımızda ama 19. bölümde kadroya sokup girişini yapıcaz diye ayarladık bu yakuşuklu abiyi

Macide hala yeni keşif :1:

hayall

Daimi Üye
Tepki
269
Kızlar yorum yapmadığım için kusuruma bakmayın :uzgun:Hikayeleriniz gerçekten muhteşem, her bölümü okudum ve takip etmekteyim.Aylinin hele sarhoş halleri çok güzeldi.Murat ile Aylin ayrılmasın ne olurrr :sinifsinif:Anneanne de kırıp geçiriyor

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Kızlar yorum yapmadığım için kusuruma bakmayın :uzgun:Hikayeleriniz gerçekten muhteşem, her bölümü okudum ve takip etmekteyim.Aylinin hele sarhoş halleri çok güzeldi.Murat ile Aylin ayrılmasın ne olurrr :sinifsinif:Anneanne de kırıp geçiriyor

canim benim ya tesekkurler kuzum begenmene cok sevindim Aylin bizim favorimiz zaten sakar sakire :kptmya:
ananeye hastayim ben valla murat la aylin birlesemeden betul cadisi aralarina girdi baksana yolucam kizi da nk'm izin vermiyo :miyagi::sinirli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar