nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Beğenmemek ne kelime bayıldım buram buram Aşk tütüyordu yeni bölümde kıskançlık filizleri bile başladı Aşk bacada tütüyor yani:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:
Benim sinirlendiğim kaçgündür daha bir bölümmü eklediniz-kizginBende sevindim şimdi arka arkaya yeni bölümleri okurum dedim aneeaam bir bakdım:durbun:tek minik miniminnacık ufacık tefecik bir bölüm:bitter::bitter::bitter::bitter::bitter::bitter:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Hee o sinir onun siniri canım benim beğenmene çoook sevindim 16.bölüme bayağı eklemeler yaptık içimize sinmemişti de ondan balım:findikim:

Aylin'i nasıl kandırdılar ama :D Latifeeee teyze nasıldı sılam çırpı bacaklı kıza neler dedi öyle

Birde Deniz çıktı başımıza şimdi gördünüz mü :sinirli::sinirli:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Latife Teyzem bitane bi bi bi bi:huhuu:Geçengün şabanoğlu şabanı izliyordum onda da vary hani sağır duymayıp yerine kelim uyduran dedeaklıma latife teyze geldi başladım gülmeyededim kızlara söyleyim Latife teyzemin yeni koca adayı bu olsun iki sağır birbirin ağırlar ortay tam bir komedi çıkar diye

Muratda işini biliyore hani körün istediği bir göz allah verdi iki göz gibi Latife teyzemin dediklerini tasdikliyo sen yeterki iste boynum kıldan ince diye Aylin Betülü kıskanmaya başladıysa şifayı kaptı dedim kendi kendime :gıdık::gıdık:
Ya bak bu deniz kim nerden çıktı neyin fesi merakdan çatliyciğim oyüzden 16.bölümü biran önce ekleyim yoksa elinide patlarım ona göre:sılakonda::sılakonda:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Hee şey diyorsun :D

Şaban : Kadifeden kesesi kahveden gelir sesi oturmuş kumar oynar ah ciğerimin köşesi
Nazır paşa: Afeerin benim canım evlatlarım. demek kadırgalıyı böyle hakladınız

Latife teyzem de az değil beğenmez onu "Ne yapayım bu yaştan sonra kulakları çekmeyen adamı" der :kptmya:

Aylin şifayı kaptı diyon he :hasta:olur mu olur birşey demeyeyim :rujsigara:

Tamam balım Aslı'ya bir diyeyim bakalım son kontrolü yapabilirmiyiz diye :findikim:

Levent Naz nasıldı bak onu atladım he bizim kız sayıklıyo mayıklıyo onlarda mı böyle ki ne :hasta::hasta:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Geçirseniz iyi olucak yoksaaaaa şu kaç günün yorgunluğunu ikinizin üzerinden çıkarırım ona göre:sılakonda::sılakonda:

Canım ben Nazir paşayı latife olarak söyledim latife teyzeme yoksa biliyorum O Nazir paşayı beğenmez :tskler:

Valla canım bence Naz ile Levent de olmuş o yastık düzeltme bölümünü üç kere geçtim çok romantikdi yaneeee:huhuu::smileylove::smileylove::smileylove::smileylove:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Geçiyoruz balım ben başladım Aslı gelince son rütuşları atar kısmetse :findikim:

Beğenmez beğenmez pek huysuz bizim latifecik Rahmetliye bile hala rahat vermiyor yeni damada neler eder :kptmya:

3 kere geçtin demek vuuu durumu iyi yansıtmışız o zaman
heart.gif

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ben aklıma getirirken gülüyorum siz klavyeye alırken ne haldesiniz merak ediyorum
hemde nasıl yansıtdınız hemde nasıl:huhuu::huhuu:o yüzden diyorum ya 16. bölümü ekleyin hemen diye:sılakonda:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Aslıdan önce ben tepelicem seni :sılakonda:-kizgin-kizginoluuum şurda zati merakdan çatlıyorum sende insanı dahada merakdan çatlatıyorsun -kizgino bölüm bugün bi eklenmesin gör bak neler oluyor:kizginasli::kizginasli::kizginasli:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
nk'm canim benim ogrenmissin ne yapacagimi :kptmya:
sila ablam dur tepeleme kizi hikayenin basindayz sen canli canli kendin oku insallah heyecani kacmasin dimi ama
:silaablasinisakinlestirmeyecalisanaslismilisi: :iyyyy:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar