OP
ümitsiz vaka
Aktif Üye
evet bırakın gitsin bu dakikadan sonra 1 kere bile ne arayın ne de mesaj göderin
anlaşıldı siz hiç aşık olmamışşınız:aglayan:
evet bırakın gitsin bu dakikadan sonra 1 kere bile ne arayın ne de mesaj göderin
aa hiç farkında değilim demek ki ilk seçenek evli öyl eolmuş hiç bakmamışım kikafam zaten bozuk ben ne yaptığımı biliyo muyum neden üstüme geliyosunuz zatı muhterem derken ne demek istediniz
Zat-ı muhterem:Saygıdeger kişi
Tanımadıgım bır ınsandan bahsederken baska kullanacak sıfat bulamadım.O yuzden oyle hıtap ettım.
Ustunuze gelmıyorum ayrıca cozum uretmeyenıze yardımcı olmaya calısıyorum.
biraz bu olay Türk filimlerinden esinlenmiş gibi geldii bana yinede böyle bir olayda İlk yanlış o ilk arkadaşlık yaptıgın kişide sevdigin kişide bence hiçbir yanlışlık yok yaptıgı normal hangi erkek olsa tepki gösterir eger gercekten seviyorsa o seni arar bulur sen gercekten seviyorsan aşkın için herşeye kATLANIRSIN bence pes etme savaş derim
evet ya türk filmi gibi oldu( zaten nerde terslik var beni bulur
Bu durumda evet kuzen suclu ulu orta bunu soylemekle ustelıkde terbıye kuralları dısında soylemekle.
Pekı merakımı maruz gorun ama eger soylemesedı kuzenı sızın tepkınız ne olacakdı?
Soz kesılmıs olsaydı soyleyecekmıydınız sonrasında kuzenıyle daha once flort ettıgınızı?
Ya da soz kesılmeden once soylermıydınız?
Ustelık cıftler flort donemınde daha nıyetler cıddı ıse gecmısde olan arkadaslıklarından bahseder.Sızde bunun bahsıde mı gecmedı?
Arkadaşlar bana bu hikaye inandırıcı gelmiyor yine söylüyorum Türk filmi senaryosu gibi yaş olarak ve insanları yazı ile bile olsa çözmem acısından böyle bir olay olmaz kuzenin orda hemen arkadaşlık yaptıgını açıklaması saçma bizim örf ve adetlerimize ters bir olay ümitsiz vaka bence psikolag tavsiyem sana
Arkadaşlar bana bu hikaye inandırıcı gelmiyor yine söylüyorum Türk filmi senaryosu gibi yaş olarak ve insanları yazı ile bile olsa çözmem acısından böyle bir olay olmaz kuzenin orda hemen arkadaşlık yaptıgını açıklaması saçma bizim örf ve adetlerimize ters bir olay ümitsiz vaka bence psikolag tavsiyem sana
gerçekten çok kötü olmuş ya valla senin yerinde olmak istemezdim ama anlamadığım şey o nası bi insanmış ki herkesin içinde benim eski sevgilim diyebildi?? sen nasıl böyle bi insanla bi zamanlar beraber olabildin?valla bunun bence tek bi açıklaması var bence seni hala unutamadı ya da kıskandı kuzenini seninle evlenmesini istemedi o yüzden böyle bişey yaptı bence sevgilinin evine git ailesiyle otur konuş çok eskidendi önemli bişey dedğildi bilmiyordum diye anlat tabi gerçekten önemşi bişey değildiyse...?