Ne yapacağımı şaşırdımmm

OP
Ü

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
koskoca kadınlar forumunda aşık olan bana akıl verecek kimse yok mu:(( ayrıl demekle olmuyo sevgilimin gönlünü nasıl alabilirim tekrar aiilesine kendimi nasıl affettirebilirim:ates:

OP
Ü

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
benim şimdi çıkmam lazım ilk fırsatta tekrar girip bakıcam inşallah mantığıma uyan yorumlar alırım inanın benim için çok öenmli eğer barışamazsak çok kötü şeyler olacak....

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
kıyamam ben sana yaa..nasıl bir insanmış o teyze oğlu ..canım benim hiç üzme kendini..herşey olacağına varır..ailen bir gün bunu mutlaka unutur..sen hayatına devam et..ve sözleneceğin adam seni bir daha arasada bu işi devam ettirme bence..hayır gelmez artık canım...

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
biraz bu olay Türk filimlerinden esinlenmiş gibi geldii bana yinede böyle bir olayda İlk yanlış o ilk arkadaşlık yaptıgın kişide sevdigin kişide bence hiçbir yanlışlık yok yaptıgı normal hangi erkek olsa tepki gösterir eger gercekten seviyorsa o seni arar bulur sen gercekten seviyorsan aşkın için herşeye kATLANIRSIN bence pes etme savaş derim

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.926
aa hiç farkında değilim demek ki ilk seçenek evli öyl eolmuş hiç bakmamışım ki:( kafam zaten bozuk ben ne yaptığımı biliyo muyum neden üstüme geliyosunuz zatı muhterem derken ne demek istediniz

Zat-ı muhterem:Saygıdeger kişi

Tanımadıgım bır ınsandan bahsederken baska kullanacak sıfat bulamadım.O yuzden oyle hıtap ettım.

Ustunuze gelmıyorum ayrıca cozum uretmeyenıze yardımcı olmaya calısıyorum.

OP
Ü

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
biraz bu olay Türk filimlerinden esinlenmiş gibi geldii bana yinede böyle bir olayda İlk yanlış o ilk arkadaşlık yaptıgın kişide sevdigin kişide bence hiçbir yanlışlık yok yaptıgı normal hangi erkek olsa tepki gösterir eger gercekten seviyorsa o seni arar bulur sen gercekten seviyorsan aşkın için herşeye kATLANIRSIN bence pes etme savaş derim

evet ya türk filmi gibi oldu:(( zaten nerde terslik var beni bulur

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Birincisi siz neden kendinizi kabul ettirtmek zorundasınız? Herkesin hayatında iyi yada kötü ilişkiler olur. Kuzeni ile çok ciddi bir beraberlik yaşamadınız ise bu da sorun teşkil etmemelidir diye düşünüyorum; ama bir yandan da şöyle birşey var ki, ben kendi adıma düşünüyorum; eşim eğer benim kuzenim ile daha önceden flört etmiş olsaydı ben istemezdim evlenmeyi; çünkü her daim gözümün önünde olan kişile olacak ve kuzenim ve eşim gözümün önünden gitmeyecek.

İkincisi ise; böyle bir aileye gelin gitseniz ve sevgiliniz de siz kabul etse, evlenseniz de rahat edemeyeceksiniz. En küçük bir sorunda ezileceksiniz.

Ayrıca bir bayan olarak biraz ağırdan alın kendinizi, ortada çok büyük bir hata gözükmüyor çünkü... Kimse suçlu değil, o kuzenden başka burada...

Bence şuan salim kafayla oturup düşünün.:hhhhhh:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.926
Bu durumda evet kuzen suclu ulu orta bunu soylemekle ustelıkde terbıye kuralları dısında soylemekle.

Pekı merakımı maruz gorun ama eger soylemesedı kuzenı sızın tepkınız ne olacakdı?

Soz kesılmıs olsaydı soyleyecekmıydınız sonrasında kuzenıyle daha once flort ettıgınızı?

Ya da soz kesılmeden once soylermıydınız?

Ustelık cıftler flort donemınde daha nıyetler cıddı ıse gecmısde olan arkadaslıklarından bahseder.Sızde bunun bahsıde mı gecmedı?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Bu durumda evet kuzen suclu ulu orta bunu soylemekle ustelıkde terbıye kuralları dısında soylemekle.

Pekı merakımı maruz gorun ama eger soylemesedı kuzenı sızın tepkınız ne olacakdı?

Soz kesılmıs olsaydı soyleyecekmıydınız sonrasında kuzenıyle daha once flort ettıgınızı?

Ya da soz kesılmeden once soylermıydınız?

Ustelık cıftler flort donemınde daha nıyetler cıddı ıse gecmısde olan arkadaslıklarından bahseder.Sızde bunun bahsıde mı gecmedı?

Aynen katılıyorum sana canım :uyku:

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
Arkadaşlar bana bu hikaye inandırıcı gelmiyor yine söylüyorum Türk filmi senaryosu gibi yaş olarak ve insanları yazı ile bile olsa çözmem acısından böyle bir olay olmaz kuzenin orda hemen arkadaşlık yaptıgını açıklaması saçma bizim örf ve adetlerimize ters bir olay ümitsiz vaka bence psikolag tavsiyem sana

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.285
Arkadaşlar bana bu hikaye inandırıcı gelmiyor yine söylüyorum Türk filmi senaryosu gibi yaş olarak ve insanları yazı ile bile olsa çözmem acısından böyle bir olay olmaz kuzenin orda hemen arkadaşlık yaptıgını açıklaması saçma bizim örf ve adetlerimize ters bir olay ümitsiz vaka bence psikolag tavsiyem sana

Bana da öyle geliyor canım,

İlgi çekmek istiyo arkadaş sanırım

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488

:eek: :eek: :eek: :eek:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
gerçekten çok kötü olmuş ya valla senin yerinde olmak istemezdim ama anlamadığım şey o nası bi insanmış ki herkesin içinde benim eski sevgilim diyebildi?? sen nasıl böyle bi insanla bi zamanlar beraber olabildin?valla bunun bence tek bi açıklaması var bence seni hala unutamadı ya da kıskandı kuzenini seninle evlenmesini istemedi o yüzden böyle bişey yaptı bence sevgilinin evine git ailesiyle otur konuş çok eskidendi önemli bişey dedğildi bilmiyordum diye anlat tabi gerçekten önemşi bişey değildiyse...?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.285
gerçekten çok kötü olmuş ya valla senin yerinde olmak istemezdim ama anlamadığım şey o nası bi insanmış ki herkesin içinde benim eski sevgilim diyebildi?? sen nasıl böyle bi insanla bi zamanlar beraber olabildin?valla bunun bence tek bi açıklaması var bence seni hala unutamadı ya da kıskandı kuzenini seninle evlenmesini istemedi o yüzden böyle bişey yaptı bence sevgilinin evine git ailesiyle otur konuş çok eskidendi önemli bişey dedğildi bilmiyordum diye anlat tabi gerçekten önemşi bişey değildiyse...?

İlknur ayrılsınlar kuzu ne diye alttan alıcak ki

az gururlu olsun,taşyerinde ağır

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
iyide seviyorum diyo burda 10 kişye sorsak 9unun ailesi evliliğine karşı çıkmıştır ilk başta olur böyle şeyler aşkta guru olmaz ki

aysegul hanım

Daimi Üye
Tepki
252
her şerde hayır,her hayırda şer vardır. bazı seyler zorlamaya gelmez.sen fena asık olmuşsun bu yuzden gerceklerı goremıyorsun karsı tarafın yerıne kendını koy kabul edermıydın.yok ben kabul ederdım dıyorda olabılırsın ama evlendıgınde tek esın olmayacak ailesıde olucak ve bu konu defalarca yuzune vurulacak bunlara katlanabılırmısın. bıraz mantıklı dusun duyguyu bır kenara al.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar