Melekler Korusun - Show Tv

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-26 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcckz8_melekler-korusun-dizisi-53-bölüm-fr_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
53.BÖLÜM
‘Kaderimizde Yokmuş’
Barış, İpek’e evlenme teklif edecekken Işıl ve Emre’yi el ele görür. Barış ve Emre arasında büyük olay çıkar. Arbedede yüzük kaybolur!
Mert, Esin’in serbest kalması için kefalet ödemek ister. Mert’in babası Selim ise Esin’i içeride tutmanın bir yolunu aramaktadır. Mert istifasını verir ve Esin’e evlenme teklif eder! Buna karşılık Selim, Mert’in sahip olduğu her şeye el koyar…
Özgür, evde karşısına çıkan yabancının kim olduğunu öğrenince şok olur. Annesinin hayatı zannettiğinden daha renklidir!
Büyük ikramiye Kehribar’ın piyango biletine çıkar! Ancak paraları Fevzi alır ve kaçar! Mualla, Fevzi’yi eve döndürmek için şaşırtıcı bir plan yapar!
Melek, Salih’le birlikte Masal’ı Erkan’lardan almak isteyince olay çıkar. Eylül, sürekli ağlayan Masal’ı susturmak için kendince bir yol bulur… Bu sırada Esin, kendisini ihbar edenin Eylül olduğunu öğrenir!
Barış, İpek’ten tamamen ümidini kestiği anda, İpek kaybolan yüzüğün peşine düşer. Hem de Işıl sayesinde! Ancak kader İpek ve Barış’a bir oyun hazırlamıştır…
Salih, Deniz’in gidişiyle sarsılır; kendini iyi hissetmemektedir. Salih’in evine taşınmaya karar veren Melek, Salih’e bir sürpriz hazırlar. Ancak, Salih herkesi şok edecek daha büyük bir sürpriz yapar..
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun ellibirinci bölümüyle 26 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında...
 

derin55

Daimi Üye
Katılım
25 Aralık 2009
Mesajlar
550
Tepki
460
Puan
63
Konum
muğla
kadın ruh hastası bebek verilmez eline...
erkanda tam bir mal anlayamadı bir türlü...
 
C

canan.dere

Misafir
kadın ruh hastası bebek verilmez eline...
erkanda tam bir mal anlayamadı bir türlü...

katılıyorum erkan tam bir mal. eylüle de cok pis gıcık oluyorum ya erkan bi göremedi gercek yuzunü su kadının.
Salih baba öldü mü acaba yaa aynı ölü gibiydi ama yüzünü falan örtmemişlerdi inşallah ölmemiştir cok tatlı bi adamdı :eek:lmaz:
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
öldü gibiydi sanki ölmese hızlı hızlı indirirlerdi eme ölse yüzünü kapatırlardı muallakta kaldım ama öldü bence
 
C

canan.dere

Misafir
aynen bende sizin gibi muallakta kaldım ölmemiş olsaydı dediğiniz gibi hızlı inerlerdi bi mudahalede bulunurlardı ama onlar yavas yavas indirdi hepsi cok ktu görunuyordu hele özgür nasıl aglıyordu arkasından :eek:lmaz: ama ölmemiş olsun yaa :(
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
sanmıyorum ölmediğini hiç bi dizide tüm işler yolunda gitmez para çıktı mualla hamile fevziyle barıştılar ipeğin annesi karşıya taşındı filan herşey yoluna giriyordu ama şimdi bu çıktı dizide başka sorunlar çıkacak şimdi onun miras sorunları çıkar
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
of ya niye böyle yaptılar çok acıklı olacak bu bölümmm
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-05 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/x87lsp_melekler-korusun-aşktır-o-kızım-2_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
54.BÖLÜM
Herkes Salih’i son yolculuğuna uğurlamak için bir araya gelir. Deniz, babasının ölümünden Özgür’ü sorumlu tutar… Öte yandan cenazede kimsenin tanımadığı bir yabancı vardır: Salih’in gayrı meşru kızı İnci!
Mert sahip olduğu her şeyi babasına devreder. Artık beş parasız ve işsizdir. Esin bu gerçeği Selim’den öğrenir! Selim Esin’e, Mert’in hayatından çıkması için büyük bir teklifte bulunur…
Özgür’ün babası Mehmet, Selda ve Özgür’ün evini basar. Selda’yı sevgilisi Arda’dan ayrılması için tehdit eder ve döver!
Fevzi, Kehribar’ın parasıyla bir dükkân tutmak ister. Sonunda Kehribar’ı ikna eder. Bu dükkân herkes için yepyeni bir sayfa açacaktır…
Esin ve Mert, tüm engellere rağmen evlenmeye karar verirler. Nikâh kıyılırken Erkan da oradadır… Erkan, Esin ve Mert’e düğün hediyesi olarak velayet davası açar!
İpek, Barış’a çok özel bir hediye alır. Ancak hediyeyi Barış’a Özgür verir. Özgür’ün okulda girdiği ilk dersin hocası da Barış’tır! Bu sırada İpek ilk çıktığı çocuk olan Levent’le karşılaşır!
Yasemin Salih’in mirasına tek başına sahip çıkmaya kararlıdır. Deniz ise, Melek’ten evin anahtarlarını teslim etmesini ister! Salih’in vasiyeti öğrenen Deniz, Melek’e Salih’ten bir emanet bırakır… Ancak İnci’nin planları herkesin hayatını değiştirecektir…
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun ellidördüncü bölümüyle 05 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Melekler Korusun

[DM]video/xcicwc_melekler-korusun-55-bölüm-fragmanı_shortfilms[/DM]


Tarih: 2010-03-12 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
55.BÖLÜM
‘HAYATIMIN ROLÜ’

Erkan ve Mert velayet davası yüzünden birbirlerine girerler. Esin, Erkan’ı davadan vazgeçirmek için evine çağırır. Erkan ve Esin’in aşkı özlemle alevlenirken Mert gelir!
Levent İpek’i oynadığı filmin partisine davet eder. Barış da Özgür’ü sahne aldığı bara çağırır. Ancak kader hepsine bir oyun oynar… Gecenin sonunda Levent ve Barış birbirlerine girer. Hem de Özgür yüzünden!
Selim, bir açık yakalamak için Erkan’ın peşine adam takar. Eylül’le işbirliği yapmak için de ilk adımı atar. Bu sırada Mert’in de sürpriz bir ziyaretçisi vardır…
Salih’in gayrı meşru kızı İnci Meleklerin evi boşaltmasını ister. Melek, İnci’yi kararından döndürmek için bir plan yapar. İnci’ye Salih’i götürür! Geçmişle hesaplaşan İnci, son kararıyla Melek’in karşısına çıkar!
Mualla’nın, ilk doktor randevusu beklenmeyen sürprizlerle doludur. Fevzi artık doğru yoldan şaşmamaya yemin eder. Herkes bu konuda ümitlenirken, Kehribar Fevzi’nin kendisine açtığı davayı öğrenir. Ortalık yine birbirine girer.
Özgür okuldaki ilk gününde babası Mehmet’le karşılaşır. Mehmet Özgür’ün canını sıkmakla kalmaz, Barış’ı da tehdit eder… Barış ise Özgür’ün verdiği cesaretle Burhan hocadan başrolü geri istemeye gider. Ancak yeni kast İpek, Barış ve Özgür’ün hayatına bomba gibi düşer!
Velayet davası Esin ve Erkan’ı bir araya getirir. Hatalarıyla yüzleşen Erkan, Esin’e her şeyi değiştirebilecek bir soru sorar!
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun ellibeşinci bölümüyle 12 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında...
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak

Tarih: 2010-03-19 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcmdqs_melekler-korusun-56-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
56.BÖLÜM
“Aşkta Med-Cezir”
Esin, Erkan’ın aşkına ancak davadan vazgeçerse inanacaktır. Erkan ise, davadan vazgeçmek için Esin’e Mert’ten boşanmasını şart koşar!
Levent, okulda Barış ve Özgür’le hesaplaşır. İpek, Barış’tan Levent’in eski sevgilisi olduğunu saklar. Ancak Barış, gerçeği Özgür’den öğrenir!
İpek, ünlü bir oyuncu olma yolunda ilk adımı atar. Levent’le fotoğraf çekimine gider. Sonunda İpek ve Levent’in yolları Melek’le kesişir.
İnci, Melek’e ev konusundaki son kararını açıklar. Melek ve İnci’nin kendisine bir oyun oynadığını düşünen Yasemin, Meleklerden hemen evi boşaltmalarını ister!
Esin, Mert’in annesi Nevra’yla olaylı bir şekilde tanışır. Eylül ise, Esin’i bitirmek için yepyeni bir planla Selim’in karşısına çıkar.
Özgür, annesinin Arda ile ortak şirket kuracağını öğrenir. Bu sırada Barış Özgür’e bir sürpriz yapar. Aynı gece Barış ve Özgür Arda’yı başka bir kadınla görürler!
Levent bir festivalde en iyi erkek oyuncu ödülüne aday gösterilir. Levent ödül törenine İpek’le birlikte gider. Ödülü alan Levent, İpek’e bir sürpriz yapar. İpek ve Levent, magazincilere şok bir malzeme verirler!
Esin, Erkan’dan uzaklaşmak için Mert’le beraber olmaya karar verir. Bunun için bir yemek organize eder. Eylül de Erkan’la özel bir gece geçirmek için bir plan yapar… Ancak gecenin sonunda Esin ve Erkan birbirlerine kenetlenirler! Üstelik kendilerini fotoğraflayan gözlerden habersizdirler!
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun ellialtıncı bölümüyle 19 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında...
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-26 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcoku5_melekler-korusun-57-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
57.BÖLÜM
‘Aşkın İzleri’
Selim’in adamı Kerem, Erkan ve Esin’i öpüşürlerken fotoğraflar. Erkan, Kerem’i Mert’in tuttuğunu zannederken, Esin de Eylül’den şüphelenir… Erkan fotoğraf makinesini ele geçirir ve kanıtları yok eder. Ancak ardında bir iz bırakır!
Selim, Esin ve Erkan arasında geçenleri Mert’e söyler! Mert buna inanmak istemez ama içine düşen şüpheye yenilip, Esin’i takip etmeye başlar!
İpek ve Levent’in el ele fotoğrafları, sevgili oldukları haberiyle magazin gazetesine çıkar. Bu gazete aynı anda, Meleklerin ve Barışların evine bomba gibi düşer!
Özgür, Işıl’la bir olup gazeteyi Barış’tan saklar. Ancak Barış’ın haberi öğrenmesi uzun sürmez. Bu sırada İpek Levent’in oynadığı filmde bir rol kapmak üzeredir…
Melekler ev aramaya başlar. Fevzi bu işten de kendine pay çıkarır ve emlakçıyla bir anlaşma yapar. Ancak sonunda Fevzi kendi evinden olur! Mualla ve bebekleri dükkânda büyük bir tehlike geçirir… Tam o sırada İnci de dükkâna gelir!
Özgür, İpek ve Levent’i şok edici bir halde yakalar! Özgür’ün şahit olduğu bu manzarayı Barış da görmek üzeredir!
Esin Erkan’dan uzak durmaya çalışır. Ancak Erkan Esin’in peşine düşer ve onu çok özel bir yere götürür… Sonunda, Erkan Esin’i aşkına inandırmak için velayet davasından vazgeçerken, Eylül Erkan’ın ardında bıraktığı izleri takip ederek Esin ve Erkan’ın öpüştükleri fotoğrafları ele geçirir!
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun elliyedinci bölümüyle 26 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında...
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
amma olaylı geçiyor bu dizi ama şu erkanı bi kaşık su da boğmak istiyorum ya
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
kayınvalidemler geldi köyden oraya indik pek izleyemedim ama esinle erkan isteyerek öpüşmüş inanamıyorum aptal ya erkenın onu bırakıp eylülle evlendiğini nasıl unutur .... merte acıyorum canım benim yaaa
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst