Melekler Korusun - Show Tv

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
top_meleklerkorusun.jpg



Gurbette okuyan tüm kızlara ve annelerine ithaf edilmiştir...

İnsanın en deli zamanlarıdır gençlik... Hata yapmaya en yatkın olunan yıllar... Dünya keşfedilmesi gereken, eğlenceli bir yokuştur. Ama hemen yanı başımızdaki, bize yürümeyi, konuşmayı öğreten annelerimiz bilir ki; o yokuştan her an baş aşağı düşebilirsiniz... İşte o zaman bizimle birlikte annelerimizin de canı yanar... Hayatımıza konmuş meleklerdir onlar...

İpek hayallerinin peşinden cesaretle koşabilen 17 yaşında bir genç kızdır. Hayatın hiçbir isi, pası sinmemiştir ona. Annesi Melek de en çok bu yüzden korkmaktadır işte... Çünkü bu zamana kadar bütün kötülüklerden koruduğu kızı, İstanbul'a gidip oyunculuk okumak istemektedir. Melek hayatında ziyaretler dışında Balıkesir'den dışarıya adımını atmamıştır. Büyük şehirlerin türlü kötülükler dolu olduğunu bilir de, onlarla nasıl başedilir. Onu bilmez. Bu yüzden de göndermek istemez İpek bakışlısını... İpek'ten önce bir çocuğu daha olmuştur. Ama onu ecel almıştır elinden... Ama Melek şimdi çok kararlıdır. Biricik kızını kimseye teslim etmeyecektir. Özellikle de İstanbul'a ve şaşalı hayatına...

Ama Melek'in henüz bilmediği bir şey vardır. İstanbul zorluklarının yanında hem kendisine hem de İpek'e güzel sürprizler de hazırlamaktadır. Belki de İpek haklıdır: "Hayal ediyorsan sonuna kadar gitmeye cesaret de etmelisin... Merhaba İstanbul... Özgürlüğümün Başkenti"
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
b_meleklerkorusun01.jpg


1. Bölüm
Herkesin kendi için, sevdikleri için kurduğu hayaller vardır. En güzeli, en doğrusu süsler düşlerimizi.

İpek kısacık bir notla kendi dünyasına kanat çırparken, arkasında kalan annesi Melek'in bütün umutları yerle bir olur...

"Düşün büyüsüne kaptırıp gidiyoruz kendimizi. Ve kimse kolay kolay bir başkasıyla aynı düşü görmüyor. Ah annecim.. Ne olur inansan.. Kızım için en iyisi bu desen.. Bana bir şans versen. Ne kadar çok isterdim şimdi sana sarılmayı. Birlikte gidişimi kutlamayı.. Biliyorum küçük kızından ayrılmak sana zor geliyor. Ama ne olur anla.. Kızın büyüdü... Kendi kanatlarıyla uçmak istiyor artık. Seni seviyorum ve bir gün beni affedeceğini biliyorum"

Yepyeni heyecanlarla yollara düşen İpek, annesinin de boş durmayacağını bilmektedir.

İstanbul karmaşasında, ona mecburen de olsa yardım elini uzatan Özgür ve Esin'in yolları, İpek'le ayrılmaz bir şekilde birleşir.

Ama yola çıkan bir tek İpek değildir. Melek, ne pahasına olursa olsun, kızına dersini vermeyi, onun için kurduğu hayalleri gerçekleştirmeyi aklına koymuştur.

Melek'in yardımına Kehribar ve Mualla yetişir.

Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikayesi ilk bölümüyle 1 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'de Show Tv ekranlarında.
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
2. Bölüm
Annesinin tokadıyla hayalleri, altında kalan İpek, Balıkesir'e geri dönüp, kazandığı hemşireliği okumaya ve katıksız ev hapsine mahkum olur.

Ama hayat bir kez daha sınar ikisini de. İpek içine tiyatro sevgisinin işlenmesine neden olan belediye tiyatrosunun kapanmaması için, annesi Melek'ten gizlice, son kez sahneye çıkar. Ama bu haber, kuşlar tarafından annesinin kulağına fısıldanır.

İpek'in yetenekli olduğuna inanmayan Melek, ilk kez kızını sahnede izler. Seyirciler arasında annesini gören İpek, ondan af dilemek için dükkana gittiğinde, Melek'in sırrını öğrenir.

Ana kız ilk kez kendi pencerelerinden değil birbirlerinin penceresinden bakarlar hayata... Gördükleri şey ikisine de sürpriz kararlar aldırır...
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
3. Bölüm
Özgürlüğün başkenti İstanbul, daha ilk adımlarında Melek ve İpek'e oyunlar oynar!

İpek, aranan bir kapkaç çetesi üyesi midir? Melek derdine çare bulabilecek midir? Karakolda gerçekten ayna var mıdır?

Mualla evlenme arifesinde ama dertli! Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar; Mualla'yı da Kazım'a vermesinler türküsü Galata köprüsünden tüm İstanbul'a çınlar!

Kehribar'ın evinin istimlak edilecek olmasıyla Melek için ev bulma telaşı başlar! Melek kız başına bu zorlu şehirde aradığı evi bulabilecek midir? Bulabilse bile evi tutabilecek midir? Tutabilse bile karşılaşacağı sürprizlere ne kadar hazırlıklıdır?

Esin ve Özgür para kazanıp kaldıkları yerin parasını ödeme düşüncesindedir; ancak evde ki hesap çarşıya uymaz, Kızların bir meleğe ihtiyaçları vardır ve İpek melekleri olur; ancak söylenen pembe bir yalan işlerin karışmasına daha çok neden olacaktır!
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
42. Bölüm
b_meleklerkorusun06.jpg

"...VE PERDE!"

Esin'in test sonucunu da alan Erkan, gerçeği öğrenmek üzeredir. Esin, Mert ve İpek bir plan yaparlar ve zarfın peşine düşerler. Ancak Eylül'ün büyük itirafı tüm dengeleri alt üst eder...

Eylül'ün hamile olmadığını öğrenen Esin, Eylül'ün yalanını Erkan'a açıklar. Yine de Erkan'ın Eylül'e evlenme teklif etmesini engelleyemez!

İpek, Erkanların asistanı olduğunu Esin ve Barış'tan saklar. Ancak Barış da Esin de son anda oyunun galasına katılırlar! Olaylı geçen galada İpek çok zor duruma düşer!

Fevzi, borçlarına karşılık Melek'e şaşırtıcı bir teklif sunar. Bu teklif Kehribar ve Melek arasında büyük bir rekabete yol açar... Kehribar bir yandan Melek'le uğraşırken diğer yandan da gribi atlatmaya çalışır. Fevzi Kehribar'ın domuz gribi olduğunu iddia eder ve evi terk eder. Aslında domuz gribi olan kendisidir!

Harç protestosunda beklenmedik olaylar çıkar! Özgür ve Esin de, İpek'le birlikte gözaltına alınır. Yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmak için ilk akla gelen çözüm Haldun'un 30 binlik teklifidir!

Gözaltında fenalaşan Esin'in bebeğinin düşük tehlikesi vardır. Hemen dinlenmesi gerekmektedir. Ancak kızları evde büyük bir sürpriz beklemektedir!
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak

Melekler Korusun



Tarih: 2009-12-11 TV : SHOW TV Saat: 22:30Tür:Yerli Dizi

normal_4_090.jpg


KOLAJ Melekler Korusun
Yapımcılığını Timur Savcı’nın, yönetmenliğini Cevriye Demir’in üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’un yazdığı “Melekler Korusun” 3 bölümünün unutulmaz sahnelerinden oluşan kolaj bölümüyle 11 Aralık Cuma Akşamı saat 22.30’da Show TV’de evlerimize konuk oluyor.
Salih Bey, Melek’e bıçak çekildiğini görür ve Melek’i koruma pahasına bıçaklanır! Hastaneye gelen sürpriz ziyaretçi, Melek’i şikâyetini geri alması için tehdit eder. Özgür Esin’in bebeğinin test parası için borç istediği Haldun’un yemek teklifini kabul eder, ancak yemekte başını belaya sokacak daha büyük bir teklifle karşılaşır. Melek, hayat mücadelesi için tutunduğu işine devam etmeye karar verir. Bunun üzerine İpek, Salih’i bıçaklayan adamlar tarafından kaçırılır! Hem de Yasin’in yardımıyla!
Esin, Mert’le birlikte bebeğinin test sonucunu almaya gider. Erkan da, Eylül’ün gebelik testinin sonucunu almak için aynı kliniktedir! Erkan, Eylül’ün gebelik testiyle birlikte Esin’in test sonucunu da alır!
Bir yolunu bulup İpek’le evde yalnız kalan Yasin, İpek’in üzerine yürür, ancak İpek’in hayatını hiç beklenmedik birisi kurtarır.
Esin, Mert ve İpek bir plan yaparlar ve Erkan’ın aldığı zarfın peşine düşerler.
Harç parasını ödeyemeyen İpek harç protestolarına katılır. Melek, İpek’in başına gelenleri bu kez canlı yayından izler.İpek’in başı büyük beladadır. İpek, Erkan’ların asistanı olduğunu Esin ve Barış’tan saklar. Ancak, Barış da Esin de son anda oyunun galasına katılırlar. İpek çok zor duruma düşer. Harç protestoları yüzünden İpek ile birlikte Esin ve Özgür’de gözaltına alınır. Melek’in yardımıyla kurtulan kızları evde çok daha büyük bir sürpriz beklemektedir.
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun Kolaj bölümüyle 11 Aralık Cuma akşamı 22.30’da Show Tv ekranlarında...
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
18 ARALIK CUMA / 20.00
Genel İzleyici

39522E5E9CD019E745FB9A89BF3D.jpg


y03.jpg



43.BÖLÜM
İpek, Özgür ve Esin çaresiz sokakta kalmışlardır. Hiç beklemedikleri bir anda Melek çıkagelir. Melek kızını eve dönmesi konusunda ikna etmeye çalışır. İpek’in tek şartı vardır: Özgür ve Esin de kendisiyle gelecektir. Ancak Kehribar,Esin’le aynı evde kalmayı kesinlikle kabul etmemektedir!
Melek, hem İpek’i, hem Kehribar’ı evde tutabilmek için büyük bir oyun tezgâhlar. Bu oyunun tek teminatı Fevzi’dir! İpek eve geldiğinde yepyeni bir düzen ve bambaşka bir Melek’le karşılaşır...
Bu sırada Haldun, Özgür’e yaklaşmak için yeni bir plan yapar ve Özgür’ün iyilik meleği olmak için harekete geçer! Özgür’ün ve yakınlarının hayatı değişmek üzeredir…
Fevzi’nin domuz gribi olması, Salih ve Melek’i iyice yakınlaştırır. Salih Bey’in evlenme teklifi yeniden gündeme gelir. Melek artık kesin bir karar vermek zorundadır...
İpek, hayatının rolünü kapmak üzereyken, harç parasını ödeyemeyediği için okuldan ayrılmak zorundadır. Bu sırada, İpek Barış’la ilgili çok büyük bir sırla yüzleşir…
Fevzi’nin domuz gribiyle ilgili yeni gelişmeler ve Deniz’in eve sürpriz dönüşü herkesi şaşırtır. Melek’in oynadığı oyunlar kendi ayağına dolanır!
Kehribar, oyuna getirildiğini anlar, bunu karşılıksız bırakmayacaktır. Davetsiz bir misafir tüm dengeleri altüst eder!
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun “Eve Dönüş” adlı yeni bölümüyle 18 Aralık Cuma saat 20.00’de Show’da
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Melekler Korusun



Tarih: 2009-12-25 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbm4t2_melekler-korusun-44-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
44.BÖLÜM
“MELEĞİN KANATLARI”
Kocası tarafından aldatılan Yasemin, geceyi Salih’te geçirmeye karar verir. Yasemin’i kıskanan Melek, Salih’i Yasemin’le yalnız bırakmaz. Melek’le Yasemin arasında soğuk bir savaş başlar! Özgür, aşk üçgeninin tam ortasında kalır!
İpek’in harcını Barış’ın yatırmadığı ortaya çıkar. Harcı kimin yatırdığı meçhuldür… Barış’ın büyük sırrının ortaya çıkışı ise, İpek ve Barış’ın ilişkisine büyük darbe vurur.
Esin hiç beklemediği bir vesile ile gizlice Erkan’ın evine girer. Anıları canlanan Esin, evde eski günlerden kalma önemli bir ize rastlar. Aynı anda Eylül’le burun buruna gelir! Bu gelişmelerden tetiklenen İpek, Erkan’a gerçekleri anlatmaya gider!
Esin’in Meleklerde kaldığını öğrenen Eylül, gelinliğini Melek’e diktirmeye karar verir. Esin’in acı gerçeği öğrenmesi an meselesidir…
İpek’le bir anlaşma yapan Kehribar; Melek, Özgür ve Esin’in eve gelmesine göz yumar. Melek evine dönerken, Yasemin’in misafirliği uzar. İpler kopma noktasına gelince, Salih son sözünü söyler ve Melek’e şok edici bir teklifte bulunur.
Özgür ve Haldun, Meleklerin evinde karşılaşırlar! Çünkü Melek’in yeni patronu Haldun’dur! Özgür, herkesin içinde geri dönüşü olmayan bir yalan söyler… Sonunda, Kehribar’a ortaklığı kabul ettiren Fevzi de, Meleklere şoke edici bir kazık atar. Melek bu karmaşanın ortasındayken, Salih, Melek’in son kararını beklemektedir.
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi ‘Melekler Korusun’ ‘Meleğin Kanatları’ adlı kırk dördüncü bölümüyle 25 Aralık Cuma saat 20.00’de Show TV ekranlarında.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-01 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbotho_melekler-korusun-45-bolum-2-fragman_shortfilms[/DM]

Melekler Korusun YENİ BÖLÜM
45.BÖLÜM
GİZLİ SAKLI
Melek’i bekleyen Salih Bey, Melek’ten ümidi keser. Melek, kendi nikâhına son anda yetişir! Ancak evlendiklerini açıklamak sandıklarından çok daha zor olacaktır…
Haldun, Özgür’ü bir kez daha şoke eder: İpek’in harcını ödeyen de, Esin’in bebeğinin beşiğini yollayan da Haldun’dur! Özgür, Haldun’u Deniz’le de tanıştırır. Haldun, Deniz ve Özgür’ü ayırmak için, Deniz hakkında gizli bir araştırma başlatır.
İpek, Erkan’a gerçeği anlatmak üzereyken, Eylül ve Erkan’ın evleneceğini öğrenir. İpek ve Özgür, Esin’den bu gerçeği saklamak için Eylül’le tehlikeli bir pazarlık yaparlar… Bu sırada İpek ve Barış, büyük bir yanlış anlaşmadan dolayı ayrılırlar.
Fevzi, Meleklerin başına patron olur. Ancak Melek resti çeker ve istifa eder. Fevzi ve Mualla, yemek işinde bundan sonra yalnızdırlar…
Melek ve Salih, evlendiklerini herkese açıklamak için özel bir akşam yemeği düzenlerler. Ancak Deniz, Yasemin ve Salih’in yeniden beraber olduğunu zanneder. Deniz, Melek’in aradan çıkması için İpek’le kavga eder. Kehribar ise, Melek yerine Esin’in Mert’le evleneceğini düşünmektedir. Bu yemek herkes için bir dönüm noktası olacaktır.
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun “GİZLİ SAKLI” adlı kırk beşinci bölümüyle 1 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında...
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-08 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbrgd1_wwwdiziizlefilmcom-melekler-korusun_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
46.BÖLÜM
“AŞKIN ŞEREFİNE”
Yapımcılığını Timur Savcı’nın, yönetmenliğini Cevriye Demir’in üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’un yazdığı “Melekler Korusun” kırk altıncı bölümüyle 8 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de evlerimize konuk oluyor.
Melek ve Salih’in evlilik haberi herkesi birbirine düşürür. Yemekte büyük olay çıkar. İpek ve Deniz arasında kalan Özgür, Deniz’i terk eder. Deniz de evden ayrılarak Şenerlere taşınır!
Aynı gece Melek, Salih’le sürpriz bir anlaşma yapar. Salih, Melek’e İpek yüzünden yine kavuşamaz. Bu arada Melek, Deniz’le arasını düzeltmek ister ama bilmediği bir gerçek vardır.
Mualla ve Fevzi, yemek siparişlerini kendi başlarına yapmayı denerler. Ancak işler Fevzi’nin beklediği gibi gitmez…
Melek, İpek’in harcını Haldun’un ödediğini öğrenir ve Haldun’la yüzleşir. Bu sırada, Deniz Amerika’daki bir okuldan kabul edilir.. Bu işi planlayan da Haldun’dur! Sonunda, Özgür ve Haldun, gizlice fotoğraflanırlar. Özgür’ün yalanı ortaya çıkmak üzeredir!
Barış, Deniz ve Şener felekten bir gece çalar. Deniz ve Barış, alkolün de etkisiyle çok büyük bir hata yaparlar. “İhanet” geceye damgasını vurur! İpek ve Özgür, Barışları hiç tanımadıkları kızlarla görürler! Bir gecelik kaçamak herkes için çok pahalıya mal olacaktır…
Adalet, Esin’i affetmek için bebeğin babasını getirmesini ister. Esin, ailesini kazanmak için son şansını kullanır ve Erkan’a gerçeği açıklar. Bu sırada Kehribar, Melek’e sürpriz bir düğün yemeği hazırlarken, Erkan da Eylül’e sürpriz bir nikâh hazırlamaktadır!
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun “GİZLİ SAKLI” adlı kırk altıncı bölümüyle 8 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında...
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-15 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbtwrm_melekler-korusun-47bolum-fragmany-s_shortfilms[/DM]

YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
47.BÖLÜM
HAYALLERE VEDA
Esin, Erkan’a yeniden bir araya gelmek ve Masal’la bir aile kurmak istediğini söyler. Erkan’ın kendisini yarı yolda bırakmayacağından emindir. Eylül de Erkan’ın planladığı nikâhı öğrenir ve hazırlıklara başlar. Arada kalan Erkan bir seçim yapmak zorundadır…
Bu sırada, ev ahalisi Masal’ın babasının Mert olduğunu zanneder. Bir tek Kehribar gerçek babanın Erkan olduğunu anlar!
İpek, Hale’nin Şener’in sevgilisi olduğunu öğrenir. Ancak Hale Barış için okula kadar gelir! Özgür, işin aslını anlamak için Deniz’i köşeye sıkıştırır. Deniz, gerçeği saklamaya kararlıdır…
Özgür ve Haldun’un gizlice çekilmiş fotoğrafları bir gazetede yayınlanır. Bu olay Melek, Deniz ve Salih’i birbirine düşürür. Sonunda, Melek işin aslını öğrenir. Salih, Haldun’la hesaplaşmaya gider. Deniz ise Haldun’a kendi yöntemleriyle bir ceza verir!
Özgür, İpek ve Barış’ın yeniden birleşmesi için bir sürpriz hazırlar. Her ikisini de oyuna getirerek, teknede buluşturur. Barış, İpek’e onu aldattığını söylemek üzeredir. Ancak bu sırada Melek bir adım arkalarındadır!
Erkan, kararını Esin’e bir mektupla açıklar. Mektubu bulan Kehribar, Esin’i Erkan ve Eylül’ün nikâhına yollar!
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun “HAYALLERE VEDA” adlı kırk yedinci bölümüyle 15 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında...
 
C

canan.dere

Misafir
çok güzel ve heyecanlı bir bölüme benziyor inşallah eylülle erkan evlenmezya :) ipekle de barış barışsın artık :)
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
[DM]xbx9us_melekler-korusun-48-bolum-yzle-frag_shortfilms[/DM]


Tarih: 2010-01-22 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi



YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun 48.BÖLÜM
“BİR VARMIŞ, BİR YOKMUŞ, BİR “MASAL” BEBEK VARMIŞ”

Yapımcılığını Timur Savcı’nın, yönetmenliğini Cevriye Demir’in üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’un yazdığı “Melekler Korusun” kırk sekizinci bölümüyle 22 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de evlerimize konuk oluyor.
Erkan ve Eylül’ün nikâhında fenalaşan Esin erken doğum yapar. Erkan doğuma girerken Eylül ise, yarım kalan nikâhın kıyılması için onu beklemektedir! Masal, Esin ve Erkan’ın kollarına doğar!
Masal’ın doğumu Esin ve Melek arasındaki buzları eritirken, Salih ve Melek’in arasını açar. Bu sırada hastaneye gelen Mert, Esin’e olan aşkını Kehribar’a açıklar.
Annelik duyguları depreşen Mualla, hamile kalamamasını Fevzi’ye bağlar. Fevzi, erkeklik sınavından geçmek için sıkı bir hazırlık yapar.
Melek’in bomba ihbarıyla, sahil güvenlik Barış ve İpek’in teknesini kuşatır! Barış, İpek’i aldattığını bir türlü itiraf edemez. İpek gerçeği Hale’den öğrenir!
Eylül’ün evlilik için elinde kalan tek kozu, hamile olma ihtimalidir. Ancak Masal, Erkan’ı Esin’e iyice yaklaştırır. Bunu gören Eylül’ün aniden kanaması başlar! Bu sırada, Kehribar Esin’e Mert’le evlenmesini teklif eder!
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun kırk sekizinci bölümüyle 22 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında


 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-29 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi



YENİ BÖLÜM
Melekler Korusun
29 OCAK CUMA / 20.00
Genel İzleyici

[DM]xbzx8x_melekler-korusun-49-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

49.BÖLÜM
“KÖR KÜTÜK AŞK”
Erkan, Eylül’ün hamile olduğunu öğrenir, ancak bebek tehlikededir. Tedavi için Eylül’ü kliniğe yatırır. Bu sırada Erkan’ı yanında bulamayan Esin, onu Masal’la cezalandırmaya karar verir!
Kehribar, Esin’le yakınlaşması için Mert’e yardım eder. Mert’e umut vermek istemeyen Esin, Mert’e duygularını açıklar. Ancak Mert, Esin’i yine şaşırtır!
Barış’la yüzleşen İpek, Deniz’in de Özgür’ü aldattığından emindir. Şener’den olayların gerçek yüzünü öğrenince, İpek ve Özgür’ün arası açılır. Çünkü Özgür Barış’ı haklı bulur!
Özgür, bomba ihbarını Melek’in yaptığını öğrenir. Herkesten gizli karakola alınan Melek, karakolda Fevzi ile karşılaşır!
Fevzi, borçlarından kurtulmak için bir anlaşma yapar. Beyaz eşyaları iade edecektir. Ancak beyaz eşyaları kendi eliyle hırsızlara verir!
Deniz, Amerika hayalleriyle ilgili bir adım atmak ister. Ancak artık Özgür’ü durduran büyük bir sebep vardır…
Yeni işine başlayan İpek, ilk günden sarhoş olur! Barış, İpek’i zil zurna Melek’e teslim eder! Bu sırada Esin, Eylül’ün hamile olduğunu öğrenir. Ancak aynı dakikalarda Eylül büyük bir trafik kazası geçirir!
Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun kırk sekizinci bölümüyle 29 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst