Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim. Hatırlayanlarınız vardır beni. 3 aydır giremedim derslere yoğunlaştım ve çok şükür ilk sınavı alnımın akıyla geçtim. Bugün en mutlu günlerimden birini yaşarken artık sevgilim diye nitelendirmek istemediğim kişi ile aramızda şöyle bir olay gelişti. :aglayan: :aglayan: Ben üniversiteyi kazanınca onun bulunduğu şehirde okumak istiyordum. Dişimi tırnağıma takıp elimden gelenin çok daha fazlasını yaptım. Halada yapmaya çalışıyodum. Lys sınavı için. O da Ankaraya yanıma gelmek için çabalıyordu. En azından bana öyle söylüyordu. Eğer gelemiceksen hiç gelicem edicem deme çünkü yapamazsan tepkim sert olur dedim ( Bundan öncede aramızda aynı konu geçti ve tam 1 kala gelmesine benden ayrıldı gelemice için ) Kesin gelicem aşkım gerçekten dedi. İnandım sözüne. Böyle böyle 2 ay geçti. Bu ay para biriktiriyodu yine. Geçen hafta kavga sırasında sinirle gelmiyeceğini söyledi. Kavgada o haklıydı ve ben bişey demedim. Barıştık aynı gün ve bugüne kadar çok güzel ilerledik. Benim mutluluğumla mutlu oluyordu. Bugün sınav sonuçları açıklanacaktı ve o da heyecanlı diye biliyordum. Sınavı geçtiğimi söylediğimde biraz buruktu sanki. Kuzenini aramış hemen o dakika ( Kuzeni erkek ) İşte benim aldıığım puanı felan sölemiş.. Sonrasında bana mesajda dediki seninle bişey konuşmak istiyorum. Öğle arasına çıktı. Tamam konuşalım dedim. Boşver saçma sapan bişey ben konuşmak istemiyorum dedi. Üzerine gittim ve bana Ankaraya gelmeyeceğini söyledi. Ben dondum kaldım kızlar. Diyebildiğim tek şey ben zaten biliyodum gelmeyeceğini oldu :aglayan: Son 4 gündür şüpheleniyodum ondan ama belli etmemeye çalışıyodum. Başka birisi olduğuna dair. Bugün dedim o kızı ( artık kimse bilmiyorum ) onu ileri attım. Başkası var felan die. Israrla yok dedi. Ama hissediyorum sanki kızlar :aglayan: Benim maddi yönümle neden dalga geçiyosun dedi bana. Halbuki dalga geçmiyorum. Ben benim için çabalamadığı için beni sevmediğini düşünüyorum artık. Çünkü ben çok çabaladım onun için. Kaldıki bu adam askerde o kadar sefalet çekerken para biriktirip yanıma gelmiş adam. Bunu 2. kez demesi beni mahvetti.. Kızlar soruyorum size. Ben dalgamı geçmiş oldum onun maddi olanaksızlığıyla yoksa gerçekten beni sevse çabalarmıydı? Haklı mıydım bu düşüncemde?