Lale Devri - Fox Tv

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
39063_lale-devri.jpg

Lale Devri


Tarih: 2010-12-25 TV : FOX TV Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi


Zümrüt’ün evlenme teklifi ve tehdidi karşısında sarsılan Necip, her şeyi göze alarak Zümrüt’e “hayır” der. Artık Çınar’ın gerçek babasının kim olduğunu öğrenme zamanı gelmiştir. Necip, Zümrüt’ün isteğini İkbal’e anlatır. İkbal’in Çınar’ı kaybetmeye hiç niyeti yoktur, Necip’i Zümrüt’le evlenmeye ikna etmek zorundadır.

Lale bir yandan annesiyle ilgilenirken bir yandan da kızı için hazırlıklara başlar. Yaptığı her şey İkbal’i rahatsız etmektedir, gelin kaynana sürekli tartışmaya başlamıştır. Lale doğacak bebeklerine Çınar’ın isim vermesini ister. Çınar çok mutlu olmuştur.

Yeşim basına servis edilen görüntülerden haberdar olur. Hemen Çınar’dan yardım ister. Böylece Çınar’ın güvenini kazanmayı planlamaktadır. Başarılı da olur. Görüntüleri haber olmadan Çınar’ın yardımıyla ele geçirir. Ama Yeşim’in bununla yetinmeye hiç niyeti yoktur. Görüntülerle ilgili başka planları vardır.
Zümrüt, koğuşta Cemile’nin zulmünden bıkmıştır. Kadınları kendine çekmenin ve rahat etmenin yollarını aramaya başlar, çünkü çıkıncaya kadar onlarla yaşamak zorundadır.

Necip’in verdiği karar Taşkıran ve Ilgaz ailelerini dönüşü olmayan bir yola sokacaktır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
39328_lale-devri.JPG


Tarih: 2011-01-06 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi


LALE DEVRİ

Necip ve Zümrüt’ün evlilik kararına en büyük tepkiyi Çınar verir. Lale annesin bu evlilikle bir şeyler planladığının farkındadır ve kendisinden beklenen tepkiyi göstermez. Evliliği onaylamaktadır. Bu durum karşısında Çınar şaşkına döner. İkili arasında büyük bir tartışma çıkar.

Tüm bunlar yaşanırken, Yeşim’in gazetelere servis ettiği öpüşme görüntüleri sayesinde Çınar ve Yeşim gazetelere manşet olur. Yalıda yer yerinden oynar. Lale, Çınar ve Yeşim’den hesap soracaktır. Bu olaydan sonra ne Çınar’la ne de Yeşim’le ilişkisi eskisi gibi olmayacaktır. Yeşim evi terk eder.
Zümrüt, hapisten çıkar çıkmaz evlilik hazırlıklarına başlar. Necip Bey, Zümrüt’le evlenmek zorunda olduğu için son derece mutsuzdur ve sade bir nikâhla bu işi bitirmek ister.

İki ay çok çabuk geçer ve düğün günü gelip çatar. Zümrüt, Necip’ten habersiz, tüm sosyetenin yıllarca konuşacağı bir düğün organize etmiştir. Fakat düğün gecenin tek sürprizi değildir. O geceden sonra yalıda yaşayan herkesin hayatı ebediyen değişecektir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
39500_lale-devri.jpg

Lale Devri

Tarih: 2011-01-13 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi


Lale, Necip’i atlatmaya çalışırken büyük bir kaza geçirir. Kazaya sebep olan Necip, aynı zamanda olayın tek tanığıdır. Şarampole yuvarlanmış arabayı gördüğünde ne yapacağını şaşırır. Bütün bunlar olurken düğünde herkes Necip’i aramaktadır. Damat birden bire ortadan yok olmuştur. Çınar, Lale’ye sert davrandığını düşünür ve onunla konuşmak için düğüne geri dönmeye karar verir. Fakat dönüş yolunda kaderin ona hazırladığı oyundan habersizdir.

Arabada sıkışan Lale’nin durumu çok ciddidir. Yardım gelmiştir ve uzun uğraşlar sonrasından Lale arabadan çıkarılmıştır. Necip Lale’nin ambulansa bindirildiğini gördükten sonra düğüne geri dönmeye karar verir. Kazaya sebep olduğunu kimsenin bilmesine izin vermeyecektir.

Kaza haberi düğüne ulaşır. Herkes hastaneye koşar. Lale’nin durumu çok ciddidir bir an önce müdahale edilmezse Lale de bebek de ölecektir.
Doktorlar Çınar’dan kızı ve karısı arasında seçim yapmasını ister. Bu sırada kaza soruşturması da başlamıştır ve Necip soruşturmaya müdahale ederek delilleri karartmaya çalışır. Çınar hayatının en zor seçimini yapar ve umutla doktorlardan gelecek iyi haberi beklemeye başlar…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
40007_lale-devri.jpg

Lale Devri



Tarih: 2011-02-03 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Çınar, aile büyüklerinin verdiği evlilik kararına şiddetle karşı çıkar. Nedret Hala ise kararından vazgeçmeyecektir. Nedret’in gelişiyle yalıda ondan habersiz bir şeyler döndüğünü anlayan Zümrüt, sonunda Ilgaz’ların sırrını çözecektir.
Çınar’ın Zehra’yla evlendirilmek istendiğini, üstelik bu durumdan ne Zehra’nın, ne de Çınar’ın haberlerinin olmadığını anlamıştır. Her şeyi Yeşim’e anlatır. Yeşim önce çılgına döner ama düşününce Çınar’a güvenmeye karar verecektir. Çünkü Yeşim ve Çınar’ın arası çok iyidir. Bu arada ikilinin hızla yakınlaşıyor olması Ilgaz’ları çok rahatsız etmektedir.
Zümrüt, terapistinde İkbal’in onun için hazırladığı sürprizle tanışacaktır. Yakışıklı Özcan Bey daha ilk günden Zümrüt hanımın ilgisini çekmeyi başaracaktır. İkbal’in planı tıkır tıkır işlemektedir.
Tek aşkıyla muhteşem bir tatil planlayan Yeşim, amacına ulaşmak üzerdir. Çınar teklifini kabul etmiş, Ilgaz’lar da bu duruma hayır diyememiştir. Annesinin sözünü dinlemeyip, Nedret halayı hafife alan Yeşim’in hayalleri bir kez daha yıkılacaktır. Hiçbir şekilde vazgeçmeyen Yeşim, sonunda Çınar’la baş başa kalmayı başaracaktır. Ateşle barut artık aynı yataktadır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
40190_lale-devri.JPG

Lale Devri

Tarih: 2011-02-10 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Yeşim ve Çınar unutulmaz bir gece geçirmektedir. Bütün gece Yeşim ve Çınar’ın yolunu bekleyen Nedret ve İkbal için bu durum, bardağı taşıran son damla olacaktır. Nedret Hala, Çınar’la Zehra’yı birbirlerine aşık edebilmek için planlar yapmaya ve harekete geçmeye karar vermiştir. Oysa Çınar, Yeşim’e olan aşkına çoktan yenilmiştir. Gün doğduğunda Çınar’ı bekleyen tek şey vicdan azabıdır. Çınar, büyük bir yanlışın içinde olduğunu anlar. Yaşananları unutmak, Yeşim’den kaçmak için kendisini işine vermeye karar verecektir. Amcasının teklifini kabul eder. Çınar’ın holdingin başına geçecek olması Reyhan’ı çileden çıkaracaktır.

Yeşim’den köşe bucak kaçan Çınar, Nedret Hala’nın kendisi ve Zehra için hazırladığı kumpasın ortasında kalacaktır. Zehra ve Çınar İstanbul’da harika bir gün geçirirler. Bir türlü Çınar’a ulaşamayan Yeşim zor durumdadır.
Özcan Zümrüt’e iyice yakınlaşmıştır, yalıya hediye bir tablo göndermiştir. Necip hediyeyi ve Özcan’ı öğrendiğinde Zümrüt’e çok kızar. Necip tarafından kıskanılıyor olmak Zümrüt’ün çok hoşuna gidecektir.
Ne yaparsa yapsın Yeşim’den ve ona olan aşkından kaçamayacağını anlayan Çınar, Yeşim’le ilişkilerini imkansız kılabilmek için dönüşü olmayan bir karar vermek üzeredir….
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
40416_lale-devri.JPG

Lale Devri

Tarih: 2011-02-19 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Çınar’ın evlilik kararı karşısında şaşkına dönen Ilgaz’lar hemen hazırlıklara başlar. Her şey Çınar’ın istediği gibi büyük bir gizlilikle yapılacaktır. Böylece Yeşim, nikâhı öğrenmeyecek ve engel olmaya çalışamayacaktır.
Zehra’nın Çınar’la evleneceğinden haberi yoktur, öğrendiğindeyse Nedret Hala’ya hayır diyemez. Necip Bey, biricik oğlu Çınar’ın, sevmediği birisiyle evlenerek hayatını zindan etmesine izin vermeyecektir. İkbal’e rağmen Çınar’ı son kez uyarmaya kararlıdır.
Zümrüt, henüz kendine itiraf edemese de Necip’e aşık olmuştur. Kocasının güvenini kazanabilmek için Çınar’ın nikahını Yeşim’den saklayacaktır. Yeşim ise Çınar’a bir türlü ulaşamamaktadır.
Her koşulda Çınar’ın gölgesinde kalan ve bu durumdan nefret eden Reyhan, Çınar’ın hayatını düzene sokup, işlerin başına geçmesini istememektedir. Reyhan ilk kez ailesine ihanet eder ve söz konusu evliliği durdurabilecek tek kişinin kulağına nikâhın yerini fısıldar. Yeşim nikahı engelleyebilmek için çaresizce çabalayacaktır. Tam başardığını düşündüğü sırada ise kaderin ona hazırladığı yeni oyundan habersizdir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
40625_lale-devri.JPG

Lale Devri

Tarih: 2011-02-26 TV : FOX TV Saat: 19:45Tür:Yerli Dizi

Çınar’ın Kayseri’ye Zehra’yla evlenmeye gittiğini düşünen Yeşim çılgına döner. Çaresizce Çınar’a ulaşmaya çalışmaktadır ve Çınar telefonlarına hala cevap vermemektedir. Reyhan’ın yardımıyla Çınar’ın, kan kardeşi Yusuf Hancıoğlu’nun nişanına gittiğini öğrenir. Rahatlamıştır ve Reyhan’ın da dolduruşuna gelerek Çınar’a büyük bir sürpriz yapmaya karar verir. Evlilik teklifi beklemeden Çınar’la düğünlerini organize edecektir.

Ilgaz Holding’in 50. Yılı kutlamalarının hazırlıklarıyla uğraşan Necip, Yeşim’in cüretkar davranışları karşısında çok öfkelenir. Zümrüt bir kez daha kız ile kocası arasında kalmıştır.

Yeşim nikah hazırlıklarını yaparken, Çınar için kader ağlarını çoktan örmüştür.. Yusuf’un nişanlısı Havva’nın kız kardeşi Toprak’la tanışmış ve onun Yusuf’a deliler gibi aşık olduğunu anlamıştır. Toprak’la kader birliği yapabileceklerini düşünen Çınar, Toprak’a evlenme teklif etmiştir. Bu sahte evlilik sayesinde Toprak, Yusuf ve Havva’dan kaçabilecek, Çınar’da Yeşim’le kendisine engel olabilecektir.

Teklifine evet diyen Toprak’la evlenen Yusuf, Yeşim’in hazırladığı düğüne yeni eşiyle birlikte gittiğinin farkında değildir. Gelinliği ile Çınar’ı bekleyen Yeşim, kapıda Çınar’ın yeni karısı Toprak’la tanışır. Yeşim bir kez daha yıkılan hayallerinin altında kalmıştır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
41014_lale-devri.jpg

Lale Devri



Tarih: 2011-03-12 TV : FOX TV Saat: 19:45Tür:Yerli Dizi




LALE DEVRİ

Çınar, Yeşim’in hamile olduğuna inanmaz, bu durum Yeşim’i kahreder. Hamile olduğunu ispatlayan Yeşim, Çınar’ın hemen boşanarak kendisi ile evleneceği hayalleri kurmaya başlar.
Bu konuda Çınar en doğru kararı verdiğini düşünerek Toprak’la dertleşir. Yeşim’in anne olmaya hazır olmadığını, sırf kendisini elde etmek için bebeği doğurmak istediğini düşünmektedir. Toprak, Çınar’ı nasıl yönlendirecektir?
Yeşim, olanlar yüzünden tüm Ilgaz ailesini ayağa kaldırsa da, olan kendine olacaktır. Yaşadığı her şeye rağmen rahattır, çünkü taşıdığı küçük sırrına çok güvenmektedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
41195_lale-devri.JPG

Lale Devri



Tarih: 2011-03-19 TV : FOX TV Saat: 19:45Tür:Yerli Dizi




LALE DEVRİ
Herkes Yeşim’in bebeği aldırdığını düşünmektedir. İkbal hariç bütün aile vicdan azabı duymaktadır. İkbal’in, Zümrüt’e karşı tavırları Nedret’i ve Necip’i rahatsız etmiştir. İkbal, Necip’i Zümrüt’e kaptırmak üzere olduğunu anlamıştır. Rakibi kadar genç ve güzel görünmeye karar verir.
Toprak, Çınar’ın dert ortağı ve akıl hocası olmuştur. Yeşim’in toparlanmasına yardım etmesi için Çınar’a yol gösterir. Çınar zor günlerine kendisine destek olan Yeşim’i hayata bağlamak niyetindedir. Tekstil fabrikasını Taşkıranlara devredecektir. İşin başında da Yeşim olacaktır. Bu karar Taşkıranlarca hoş karşılansa da, Ilgaz’lar aynı fikirde değildir. İlk kez Çınar ve Necip gerçek bir fikir ayrılığı yaşayacaktır.
Kerem’in uyuşturucu satıcılarıyla başı ciddi bir şekilde belaya girmiştir. Acilen yüklü miktarda paraya ihtiyacı vardır ve durumun vahametinden kimsenin haberi yoktur.
Toprak’ın temiz, gururlu, iyi niyetli halleri Çınar’ı çok etkilemektedir. Yurt dışından gelen arkadaşı ve eşiyle buluşmaya Toprak’ı da götürür. Güzel bir gece geçirirler. Çınar her geçen gün Toprak’a daha da yakınlaşmaktadır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
40190_lale-devri.JPG

Ilgaz Holding’de çıkan yangın ucuz atlatılır. Toprak ve Kerem’i kaçıranlar sonunda Çınar’a ulaşmayı başarır. Çınar, Toprak sayesinde ikisini de zarar görmeden kurtaracaktır. Kerem’in uyuşturucu kullandığını öğrenen Çınar çok öfkelenmiştir.

Necip, iki kadın arasında kalmıştır. İkbal, Zümrüt’ün son hamlesi yüzünden Ağva’dan eli boş dönmek zorunda kalır. Necip onunla birlikte olmak yerine eve dönmeyi tercih etmiştir. Zümrüt ise ilanı aşk ettiği Necip’ten bir cevap beklemektedir.

Kapadokya’dan kaçan Remzi soluğu kızının yanında alır ve gördükleri karşısında şaşkına döner. Remzi, Toprak’ın Havva’dan çok daha yağlı bir kapı bulmasından oldukça memnundur. Remzi’nin tavırları yalıdakileri şaşkına çevirir.

Sürekli kusan ve uyuklayan Yeşim’in bu halleri dikkat çekmeye başlamıştır. Yaşadıklarının normal olup olmadığını anlamak için doktoruyla görüşen Yeşim, sırrını doktoru Cansel’le paylaşır. Ama bu sırrın başkaları tarafından da anlaşılabileceğinden habersizdir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
serenay154.jpg

trans.gif

Lale Devri

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 02.04.2011 19:45

trans.gif

Ilgaz Holding’de çıkan yangın ucuz atlatılır. Toprak ve Kerem’i kaçıranlar sonunda Çınar’a ulaşmayı başarır. Çınar, Toprak sayesinde ikisini de zarar görmeden kurtaracaktır. Kerem’in uyuşturucu kullandığını öğrenen Çınar çok öfkelenmiştir. Necip, iki kadın arasında kalmıştır. İkbal, Zümrüt’ün son hamlesi yüzünden Ağva’dan eli boş dönmek zorunda kalır. Necip onunla birlikte olmak yerine eve dönmeyi tercih etmiştir. Zümrüt ise ilanı aşk ettiği Necip’ten bir cevap beklemektedir. Kapadokya’dan kaçan Remzi soluğu kızının yanında alır ve gördükleri karşısında şaşkına döner. Remzi, Toprak’ın Havva’dan çok daha yağlı bir kapı bulmasından oldukça memnundur. Remzi’nin tavırları yalıdakileri şaşkına çevirir. Sürekli kusan ve uyuklayan Yeşim’in bu halleri dikkat çekmeye başlamıştır. Yaşadıklarının normal olup olmadığını anlamak için doktoruyla görüşen Yeşim, sırrını doktoru Cansel’le paylaşır. Ama bu sırrın başkaları tarafından da anlaşılabileceğinden habersizdir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
serenay154.jpg

trans.gif

Lale Devri

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 09.04.2011 19:45
trans.gif

Ilgaz Holdingde çıkan yangın ucuz atlatılır. Toprak ve Keremi kaçıranlar sonunda Çınara ulaşmayı başarır. Çınar, Toprak sayesinde ikisini de zarar görmeden kurtaracaktır. Keremin uyuşturucu kullandığını öğrenen Çınar çok öfkelenmiştir. Necip, iki kadın arasında kalmıştır. İkbal, Zümrütün son hamlesi yüzünden Ağvadan eli boş dönmek zorunda kalır. Necip onunla birlikte olmak yerine eve dönmeyi tercih etmiştir. Zümrüt ise ilanı aşk ettiği Necipten bir cevap beklemektedir. Kapadokyadan kaçan Remzi soluğu kızının yanında alır ve gördükleri karşısında şaşkına döner. Remzi, Toprakın Havvadan çok daha yağlı bir kapı bulmasından oldukça memnundur. Remzinin tavırları yalıdakileri şaşkına çevirir. Sürekli kusan ve uyuklayan Yeşimin bu halleri dikkat çekmeye başlamıştır. Yaşadıklarının normal olup olmadığını anlamak için doktoruyla görüşen Yeşim, sırrını doktoru Canselle paylaşır. Ama bu sırrın başkaları tarafından da anlaşılabileceğinden habersizdir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
41806_lale-devri.jpg

Lale Devri

Tarih: 2011-04-23 TV : FOX TV Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Çınar’ın babasının Necip olduğunu öğrenen Yeşim, şoke olmuştur. Geçmişte aynı acıyı yaşadığı için Çınar’ın bu gerçeği öğrenmesini istememektedir. Zümrüt’ten yardım ister. Zümrüt evliliğinin tehlikede olduğunu anlamıştır.

İkbal’in asıl derdinin Zümrüt’le evliliğini bitirmek olduğunu anlayan Necip, Zümrüt’e boşanmak istediğini söyler. Böylece İkbal’in oğluna her şeyi itiraf etmesini engelleyeceğini düşünmektedir. Zümrüt’ün evliliğinin kurtulmasının tek yolu Çınar’ın sırrı öğrenmesidir.

Çınar’ı korumak için çabalayan Yeşim, farkında olmadan annesinin oyununa alet olacaktır.

Sıtkı’nın izini bulmasından rahatsız olan Toprak ne yapacağını bilememektedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
42323_lale-devri.jpg

Lale Devri



Tarih: 2011-05-14 TV : FOX TV Saat: 19:45Tür:Yerli Dizi




LALE DEVRİ
Zümrüt’ün hamile olduğunu öğrenen İkbal, şok geçirir ve tansiyonu yükselir, hastaneye kaldırılır. Bütün yalı hastaneye koşar ve Çınar’a haber verirler. Çınar önce bunun bir oyun olduğunu düşünür, hastaneye gitmek istemez. Toprak onu ikna edecek ve hastaneye gitmesini sağlayacaktır.
Yalıda yaşayan herkes Zümrüt’ün hamile olduğunu öğrenmiştir. Zümrüt, kendinden emin çocuğunu doğurmaktan bahsederken, Reyhan ve Yeşim, Necip’in bu yaştan sonra böyle bir duruma izin vermeyeceğini söylerler. Zümrüt umursamaz görünse de duyduklarından memnun değildir.
İkbal yalıya dönmek istememektedir. Çınar’a yanına taşınmak istediğini söyler. Annesine öfkesi geçmeyen Çınar bu duruma sıcak bakmamaktadır. Toprak yine Çınar’ı ikna edecektir. Çınar annesini hastaneden çıkarıp evine götürür.
Yeşim yüzünden Çınar’a kızgın olan Toprak, Çınar’dan boşanmaya kararlıdır. Çınar ise Toprak’ın hala Yusuf’u sevdiğini düşünmektedir. Öfkelenen Çınar, İkbal’e Toprak’la anlaşmalı evlilik yaptıklarını ve artık boşanacaklarını söyler…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
42663_lale-devri.jpg

Lale Devri


Tarih: 2011-05-28 TV : FOX TV Saat: 19:45Tür:Yerli Dizi

Çınar duyduklarına bir türlü inanmak istemez. Yeşim yine mutluluğuna gölge düşürmüştür. Öfkesinden deliye dönen Çınar, Cansel’in kapısına tekrar dayanacaktır. Cansel’e hesap sorar ve aldığı cevap hiç hoşuna gitmez. Yeşim’e aşık olan Cansel, Çınar’ın sert çıkışlarına karşılık verir ve büyük bir kavga çıkar.
Yaşadıkları Necip’e ağır gelmektedir. Kendini iyi hissetmemektedir. Rahatsızlığını herkesten gizlemeye çalışır ama Reyhan abisinin iyi olmadığının farkındadır. Necip aracın içinde kalp spazmı geçirirken Reyhan’ın şoförü uyarmasıyla ölümden döner. Bu sırada bu kez işini şansa bırakmak istemeyen Çınar, Yeşim’i başka bir doktora götürür. Artık bir oğlu olacağından emindir.
Çınar’a sırıl sıklam aşık olan Toprak, Yeşim’in hamileliğini ve Çınar’ın bunu öğrendiğini bilmemektedir. Tüm masumiyetiyle aşık olduğu kocasına kendisini teslim eder. Toprak’a hayır diyemeyen Çınar için her şey kör düğüm olmuştur.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
43007_lale-devri.jpg

Lale Devri

Tarih: 2011-06-11 TV : FOX TV Saat: 19:45Tür:Yerli Dizi

Toprak, kimselere haber vermeden yola çıkmıştır. Çınar çaresizce her yerde karısını aramaktadır. Toprak’ın onu terk edip Ürgüp’e gidiyor olmasından endişelenmektedir.

Reyhan oğlunun Mehmet ve Ece hakkında anlattıklarını ciddiye almamıştır. Ona göre kocası ve kuzeni iki iyi iş arkadaşından başka bir şey değildir.

Necip’in boşanma kararı karşısında sarsılan Zümrüt kocasını ikna etmeyi başaramaz. Boşanmakta ısrarcı olan Necip bebeğin doğmasını istemektedir.

Başka bir hastasının doğumu için hastaneye giden Cansel, Yeşim’in durumunu öğrenir. Yeşim’i yalnız bırakmayacaktır. Cansel’in uyarılarını umursamayan Yeşim hala Çınar’a ulaşmaya çalışmaktadır. Çınar ise sonunda Toprak’ın izini bulur.

Toprak’ın dönmemek üzere Ürgüp’e gittiğini öğrenen Yeşim mutluluktan havalara uçar. Ama mutluluğu uzun sürmeyecektir. Çınar’ın Toprak’ın peşinden gittiğini öğrendiğinde kahrolur. Fakat vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Sevdiği adamı kaybetmemek için Ürgüp’e gidecektir. Ürgüp büyük buluşmaya hazırlanmaktadır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
44927_lale-devri.jpg

Lale Devri



Tarih: 2011-09-10 TV : FOX TV Saat: 19:45 Tür:Yerli Dizi




LALE DEVRİ
Toprak’ın boşanmakta ısrar etmesiyle Çınar evden ayrılır. Ancak ne Çınar ne de Toprak yüreklerindeki aşkı küllendirememişlerdir.
Yeşim, Toprak ve Çınar’ı ayırma savaşına tüm cephelerde devam eder. Yeşim’in Toprak’a tuttuğu boşanma avukatı Okan, Toprak adına yüklü bir tazminat ister. Toprak’ın bu durumdan haberi bile yoktur.
Reyhan, Necip’e Ece’nin yasak bir ilişki yaşadığını açıklamıştır. Necip Ece’yle yüzleşir! Ancak Reyhan, Mehmet’le Ece’yi ayırmak için daha büyük bir hamleye ihtiyacı olduğunu fark eder.
Zümrüt tahlil sonuçlarını beklerken, bir yandan da Necip’in çevresine alışmaya çabalar.
Şeref, kızı Toprak’ı yalnız bırakmamak için İstanbul’a gelir. Toprak kendi ayaklarının üzerinde durma isteğini annesiyle paylaşır. Şeref, beraber Ürgüp’e dönmeyi teklif eder. İkbal yalının satışını gerçekleştirir…
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
45004_lale-devri.jpg

Tarih: 2011-09-17 TV : FOX TV Saat: 19:45 Tür:Yerli Dizi


LALE DEVRİ
Çınar, boşanmayı engellemek için elinden geleni yapacaktır. Okan’a reddedemeyeceği bir teklifte bulunur.
Toprak, iş bulma çabalarını sürdürür. Ancak eğitim durumu işini epeyce zorlaştırmaktadır. Toprak Çınar’ın desteği olmaksızın ayakta durabilecek midir?
Zümrüt’ün biyopsi sonuçları gelir! Necip, Zümrüt’ten desteğini esirgemez. Ancak Zümrüt’ün yaşayacağı kayıplar, Necip’in sandığından daha fazladır.
Mehmet, Ece’den vazgeçmemekte kararlıdır. Ancak Reyhan’ın, Ece’yi Sedat’la evlendirme planı işlemektedir.
Necip yalının satıldığını öğrenir. İkbal’e çok öfkelenir. Zümrüt’ün haberi olmadan yalıyı kurtarabilecek midir?
Çınar’ın Toprak’a karşı sarsılmaz aşkı, Yeşim’i çileden çıkarır. Yeşim, Toprak’ın işini bozar. Ayrıca daha büyük bir sürpriz hazırlamak için kolları sıvar.
Toprak’ın sağlık durumu, dengeleri değiştirecek bir sır mı barındırmaktadır?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
45149_lale-devri.jpg

Lale Devri



Tarih: 2011-09-24 TV : FOX TV Saat: 19:45 Tür:Yerli Dizi




LALE DEVRİ
Toprak’ın rahatsızlığı Çınar’ı hem korkutur hem de umutlandırır. Ece, Necip’in de ısrarıyla Sedat’la evlenmeyi kabul eder. Ece için bu kararı Mehmet’e açıklamak çok zor olacaktır.
Yeşim, Toprak’ın karşısına Sıtkı’yı çıkarmayı düşünür ve onu baştan yaratmaya karar verir.
Zümrüt, yalıyı da kaybetmenin üzüntüsüyle perişan olmuştur. İkbal, Zümrüt’ün hastalığını öğrenince pişman olur. İkbal ile yüzleşen Necip, seçimini yapar.
İş bulmakta zorlanan Toprak, aldığı bir iş teklifi ile çok mutlu olur.
İkili oynayan Okan, Yeşim ve Çınar’ın birbirlerinden habersiz ofisine gelmesiyle hazırlıksız yakalanır. Ancak hepsini daha da büyük bir şok beklemektedir…
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst