Lale Devri - Fox Tv

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
1jusqw.jpg




Show TV ekranında yeni yayın döneminde oyuncuları ve hikayesi ile dikkat çeken yepyeni bir dizi ekrana gelecek: “Lale Devri”. Başrollerini Emina Sandal ve Tolgahan Sayışman’ın paylaştığı “Lale Devri”, destansı, masalsı, hüzünlü ve dramatik bir aşk hikayesi.
Lale Devri dizisiyle, müzik dünyasının dışında ilk defa oyunculuk deneyimi ile kamera karşısına geçen Emina Türkcan, oyunculukta iddialı ve müzikteki başarısını oyunculuğa taşımakta kararlı.. Emina “Benim kendime olan inancım tam ve hiçbir endişe taşımıyorum. Çok emek verdiğim, oynarken çok keyif oldağım bir proje” diyerek duygularını ifade etti.
Dizinin tanıtım metni:
“Lale Devri” bir dönem dizisi değil. Bu isim bir ****for ve ana kahramanımızın ismine bir gönderme.

İki aile arasındaki çatışma etrafında şekillenen dizimizde, Anadolulu, geleneksel, Kayseri’den İstanbul’a yeni gelmiş işleri çok iyi gitmekte olan (Lale Devri’ni yaşayan) bir aile ile köklü, soylu fakat işleri kötü gitmekte olan, iflasın eşiğindeki İstanbul’lu (Lale Devri sona ermekte olan) bir ailenin aşkla ve işle kesişen yollarını anlatan ihtiras dolu bir hikaye.

Taşkıran Ailesi: İstanbul’lu, soylu, köklü, sosyetik, kültürlü… Baba Kemal Taşkıran’ın ölmesi ile işleri iyice kötü gitmeye başlamış ve iflasın eşiğindeler. Anne hayatta kalma ve yaşam standarından ödün vermemek için “her ne şekilde olursa olsun” savaşıyor.

Ilgaz Ailesi: Kayserili, geleneklerine bağlıi biraz tutucu, ikinci nesil daha vizyoner ama hala birinci nesil ile mücadele halinde. Dönem onların dönemi ve işlerinde üstün başarılar elde ediyorlar. Anne kontrolcü, hırslı, gelenekçi ve tutucu, ailesini “bildiği gibi” tutmak için herşeyi yapıyor.

Bu iki aile çocukların aşkı nedeni ile tanışmak ve görüşmek durumunda kalır, uyum problemleri yaşanır, iş hayatında da kesişmeler olup tempoyu yükseltir. Aileler çocukların aşkını onaylamamaktadır olaylar buradan başlar.( Televizyon Gazetesi )


[DM]video/xd0jnq_lale-devri-yeni-dizi-yzle_shortfilms[/DM]
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Eskiden ne güzel haftanın bir günü dizi bir günü gişe filmleri bir günü yarışma falandı artık hergün dizi kendisi yoksa tekrarı var bayıyor bir süre sonra bir düzen gelsede kaliteli farklı yapımlar olsa...
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
ben cok dizi sevmiyorum ama kisin insan evde olunca mecbur aciliyor bakalim hangi yeni dizileri izlicem simdiye kadar yaprak dökümü ezel birde hanimin ciftligi var:eek:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bence bilindik bir senaryo. O yüzden senaristler kendilerini geliştirene kadar mümkünse dizi yapmasınlar :kahve:
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Lale Devri


Tarih: 2010-09-14 TV : SHOW TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

b_laledevri01.jpg


YENİ
LALE DEVRİ
LALE DEVRİ BAŞTAN YAZILIYOR, TARİH İKİNCİ LALE DEVRİNİN SAYFASINI AÇIYOR…
İlk görüşte aşka inanır mısınız? Show TV’nin iddialı yapımlarından “Lale Devri” bu soruya cevap verecek... Günümüzün acımasız iş hayatı içinde filizlenen ve farklı dünyalardan iki aileyi düşman edecek bir gerçek aşkın hikayesi...
Geleneklerine bağlı, Anadolulu Ilgaz Ailesi, Lale Devri’nin zirvesindeyken, İstanbullu ve cemiyet hayatının tanınan ailesi Taşkıranlar Lale Devri’nin son demlerini yaşamaktadır. Ve iki ailenin yolu iş hayatının tam ortasında, büyük bir aşkla kesişir… Başrollerinin Emina Sandal ve Tolgahan Sayışman’ın paylaştığı dizide Hatice Aslan, Serenay Sarıkaya, Gül Onat, Kenan Bal ve Serra Yılmaz gibi ünlü isimlerde yer alıyor.
“Lale Devri” ilk bölümüyle 14 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında sizlerle olacak.
Sakın kaçırmayın…

[DM]video/xesnrc_lale-devri-1-bolum-fragman_shortfilms[/DM]
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst