Kuşum ölüyor...

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
sağolun kızlar.. içinde hayvan sevgisi olmayanlar beni anlayamıyor kuş değil mi bu diyorlar..

Seni çok iyi anlıyorum canım benimde bir kedim var ve onu nasıl sevdiğimi anlatamam ailemizin bir üyesi artık o bizim.
Çocuğummuş gibi çok seviyorum başına bişey gelse(Allah korusun) çok üzülürüm o yüzden de seni çok iyi anlıyorum. Hayvan sevgisi bambaşka bişey fakat ölene de çare bulunmuyor ne yazıkki :uzgun:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
sen bakma onlara ne derlerse desinler sevgi herkeste mevcut olamaz bizim 5 yıllık kuşumuz öldü kaç gün ağladık geçenlerdede yolda ayağı sakat bi kedicik buldum biraz baktım neyse ilgilendik sonra kaçtı nereye gittiyse artık içeride alamıyorum ben evden izin yok aklım hala onda :sinifsinif:

OP
M

madesam

Misafir
sağolun canlarım yaa teselli oluyorum benim gibi düşünen insanları görünce

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
benim de muhabbet kuşum geçende birden hiç bişey yokken çırpındı çırpındı öldü...çok üzülmüştüm yeni bi kuş aldım...bana hemen alıştı bayılıyorum ona babacık cici kuş demeye bile başladı nerdeyse aşkım benim...bu da ölürse bi daha almıcam ama insan çok üzülüyor gerçekten..kendilerine çabuk alıştırıyorlar

OP
M

madesam

Misafir
alalı ne kadar oldu canım ben de düşünüyorum almayı bi daha..

PoRTaKaL

Daimi Üye
Tepki
498
Çok zor bi durum insan o kadar alışıyoki günlerce aglamıştım kuşum öldüğüne bir daha da almadık. Şimdilerde evde canım çok sıkılıyo almayı düşünüyorum bakalım:vecihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar