Kuşum ölüyor...

OP
M

madesam

Misafir
canım yazdım maalesef öldü kuşumuz ilaç getirceklerdi şırıngayla ama dayanamadı küçük kalbi ...

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Çok üzüldüm bitanem ya :uzgun: Acaba siz yokken eviniz soğuk oluyorda üşüdümü?Çünkü birden bire böyle olması garip.Yem yaramamıştır dicem ama günlerdir o yemi kullanıyordunuz zaten :uzgun: Üşümüş olabilirmi canım :( Keşke kuşu aldığınız zaman vitamin tarzi damlalarından da alsaydınız.Belki güç olurdu.Veteriner zamanında gelseydi antibiyotik verirdi ama :uzgun:

OP
M

madesam

Misafir
ev soğuk değildi ve cereyanda da kalmadı okula giderken ışığı açık bırakıyordum ki akşam karanlıkta kalmasın.. sabah onunla konuşuyordum akşam onunla konuşuyordum evde benden başka bir canlı olduğunu bilmek beni rahatlatıyordu ve o bize eğlence olmuştu evimize neşe katmıştı... vitamini ballı yemi herşeyi vardı ya

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Kendini suçlama canım , doğaları farklı bir kere , bazıları eşi olmayınca uzun yaşamıyor , bazıları da petshoplarda zaten hasta oluyorlar diğer kuşlardan mikrop kapıp , petshoptaki ilaçlarla canlı görünüyorlar sen eve getirince de hasta oluyorlar..
Ben de artık evcil hayvan beslemiyorum , hepsi kendi doğasında güzel diyip geçiyorum..

OP
M

madesam

Misafir
sağolun kızlar ya ağlamaktan gözlerim şişti okula nasıl gitcem ben yaa

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
madesam seni o kadar iyi anlıyorumki benimde muhabbet kuşum vardı çok güzel konuşuyordu bana dost arkadaştı evin içinde onun sesinin olması bi başka güzeldi ama memlekete giderken bırakacak yer bulamadım ve götürmeye karar verdim arabada sanırım hastalandı yada sıcaktan öldü çok ağladım hala ağlıyorum kaç ay oldu onun yokluğuna alışamadım ama başka b,r kuş aldım onun yerini asla tutmuyor bende çok üzülüyoruma ama yapacak bişey yok maalesef

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ah canım işte ölünce çok üzülüyorum bu hayvanlara o yüzden bakamıyorum. Çok üzgünüm canım:(

OP
H

Hera

Misafir
Benimde ölmüştü Kuşum :dertli::dertli: seni anlıyorum Madesam okadarmış ömrü ...

OP
M

madesam

Misafir
sağolun kızlar.. içinde hayvan sevgisi olmayanlar beni anlayamıyor kuş değil mi bu diyorlar..

OP
H

Hera

Misafir
sağolun kızlar.. içinde hayvan sevgisi olmayanlar beni anlayamıyor kuş değil mi bu diyorlar..

Anlamazlar Allahın Yaratıp Can verdiği nefes alan yiyen içen Hisleri olan Hatta zaman zaman İnsanı Anlayan Varlıklar Bu Bir bitkide olabilir Çiçeklerle Konuşunca Bile Çiçek bir başka açıyor Sadece su vermekle Yaşamıyor Ölüyor O yüzden Madesam cım o tarz insanlara bunu anlatamassın boşver ne yapalım :eek:ys:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
aynen katılıyorum canım sanki kalemim kırıldı dedim yenisini alırsın diyorlar.. duygusal bağ unutuluyor hemencik:(

işte o bağ da herkese nasip olmuyor demekki madesam. eşimin üniversitede bir muhabbet kuşu vardı, 5 yıl sonra zatürre olup öldü. hala aklına gelince gözleri dolar, resimlerini bile saklıyor.. o bir can, küçük olması veya hayvan olması birşeyi değiştirir mi? bazen şükrediyorum birşeylerin farkında olan azınlıklardanız..

OP
M

madesam

Misafir
ya zaten hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi de olmaz canlı canlıdır yani..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar