Kuşum ölüyor...

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
evde yalnızım eve geldiğimden beri kuşum yerde yatıyor kanat çırpmaya başladı gözyaşları içinde onun can çekişmesini izliyorum çoookk mutsuzummmkm

canım seni çok iyi anlıyorum benimde bi civcivim vardı gözlerim önünde ölmüştü.çok ağlamıştım,o hastaydı da ölmüştü acaba senin kuşunda hasta falan mı canım.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Madesam daha yeni almadınmı ne oldu acaba.
Veterinere götürsen

OP
M

madesam

Misafir
daha yeniydi sabah hiç bişeyi yoktu kafayı yemek üzereyim ya...

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
tatlım neden peki. rahatsızmnıydı. ne demek yapacak bir şey yok. bir veterinere götürsen .

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
kuşunuz ıslandıysa veya üşüdüyse zatürre olmuş olabilir. offf inşallah ölmez hayvancık yazık..

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
keşke yapılacak bişeyler olsa en azından.
ölümünü beklemek çok acı:acep:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
benimde kücükken kusum ölmüstü annem yasaklamisti artik kus almamam cok aglamistim cünkü:uzgun:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Yıllar önce benimde kuşum vardı.10 yıl kadar bizimle aynı evi paylaştı.Ailenin bir ferdi olmuştu artık :uzgun: Birgün odama girdiğimde kuşumu kafesinde ölü bulmuştum.İçim okadar yanmıştı ki evde yas havası vardı sanki :uzgun: O gün bugündür kuş beslemek istemiyorum.

madesamcım onların sularına damlatılan ilaçları oluyor.Çok merak ettim şimdi ya nasıl kuşun :uzgun: :uzgun: Yapacak bişey yok diye kim söyledi veteriner mi? :uzgun:

OP
H

Hera

Misafir
Madesam üşütmüş olabilir yeminden zehirlenmiş olabilir ne oldu veterinere götürseydin hemen belki kurtulurdu çok üzüldüm

OP
M

madesam

Misafir
dün akşam eşim geldikten sonra tekrar başka bi arkadaşını aradı kuşu hava soğuk olduğu için çıkarmayın dedi şırıngayla ilaç getirceklerdi ama telefonu kapattık 2dk sonra öldü:( geriye kalan sadece sizlerle paylaştığım fotoğrafı kaldı...

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Madesam üzüldün cnm ne oldu yaşıyor de ...
bilirim en son kuşumuzu annem gasını yıkayım derken ellerinde ölmüştü ve saatlerce ağladım üzülmüştük veterinere sorsaydın yazmanı beklliyorum...:lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar