afiyet olsun canım...Anneler yemeklerine sevgilerini koyuyorlar ondan lezzetli oluyor-hmm
iyi olduğuna sevindim canım...Allaha emanet ol...
ESSEM YA BANA GÖĞÜS VE KALÇA SIKILIŞATIRMA EGZERSİZİ BULABİLİR MİSİN DUYDA İNANMA,SPOR YAPMAYA KARAR VERDİM
bugün faturaları yatırmaya pttye gittim,nan baktım yaşını başını almış kadınlar adamlar
teyZemin biri pardesüyü çekmiş üstüne hani bacakları bi aşağı bi yukarı iten alet var ya ona binmiş uçuyo
Cereni görsen hayran olursun teyzesi,o da sen gibi spor aşığı
bacakları açıp oturuyo
o spor aletlerine biniyo
resmini görmüştün dimi
kesınlıkle ablam -hmm yanımd ayaptı bak gor gızlı bısey yok dıyo annem-hmm
esımde bende cok sevıyoruz yemegını esım benım tabagımdan asırdı hep annem ona ıkı tabak verdı bende kıskandım 2.tabagımı aldım
ya anne gıbı yar olurmu sızlerı bız evlatlarınızın basından Rabbım eksık etmsın
teyzenıse cekmıs ceren -hmm
yerım ben onu ya
cnm arınaya verdıgm bır egsersız kalca baldır basen ıcındı
gogus ıcın sınav cekmek ellerı kurek ceker gıbı ılerı gerı cekmek olabılır
yanı dırek gogus ıcn egsersız yok semde spormu yapcaksın :bayil:
nesrin64;197717' Alıntı:amin canım benim...
bak benim gelin adayım kız perişan olmuş...anne vefat etti başka kardeşide yok kızcağızın...artık arkadaşları destek olmaya çalışıcaklar...dün üniversiteden arkadaşları hocaları da gelmişler..bende bugün tel açıyımda bir başsağlığı dileyim...daha tanışmamıştım....böyleymiş kısmet...iş ciddiye binmeden tanışmak istemiyorum ...çok içli dışlı olmak iyi değil çünkü daha 19 yaşındalar evlilik daha uzak ...herşeyin hayırlısı ...
ben çıkıyom fıstıklarım size kolay gelsin....çok .ok öptümmm-hmm
https://www.hanimefendi.com/saglikli-yasam-ve-spor/13044-kisa-etkili-spor-videolari.html
bıde burdakı gerat tgıhs 10 dklk vıdeo onuda tavsıye ederım haftada 1 cm ıncelfım bu tavsıye ettıgm vıdeolarla kalcadan
essem allah kolaylık versin bitanem özentilikmidir nedir anlamadım bizimkilerde erken evlendi abime söledik okadar ama hayırlısı böleymişşş
rabbim haklarında en hayırlısını göstersin
nesrin ablam senin icinde aynı bitanemmmm
bu arınaya verdıgm vıdeo cnm 10 dk sadece
gogus ıcn daha vıdeo cıkmadı cnm duymadım yanı