Koşu Bandı + Spor Ile Forma Kavuşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
2 kilo aldım bende bu kış aylarında hep böle oluyo ya yaz gelsin artıkta kendimize gelelim hanımlar:rose:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
22.01.2010

1. es_se ---> sabah 45 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 5.5 km koşu akşam 2 saat açık hava yürüyüş 2 lt su

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
kimse yokken bişi deyip kaçacam.esse de yok nesrin de :) ben bugün bişi yapmadım içimden gelmedi hadi ben kaçtım:cokkomik:

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
ismi lazım olmayan bir sitede kadının biri fotolarını koymuş.90 küsürden 58 e düşmüş şimdi gördüm:(

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
22.01.2010

1. es_se ---> sabah 45 dk koşu bandında eğimde 5 6 arası hızlandırmalar 8 12 totalde 5.5 km koşu akşam 2 saat açık hava yürüyüş 2 lt su
2.nesrin64---> 30dak bisiklet 35 mekik 100kere ip atlama 2.5lt su

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
ben o kadar yapamam ya manyak o manyak:cokkomik:olmuyo ya olmuycak ta biliyorum.sakın kimse istersen olur azmedersen olur felan demesin olmuyo işte.hadi spor yaptık diyelim boğaz tutamadıktan sonra ne işe yarar ki..bari 70 e düşsem hamile kalmadan önce:hihi:

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
eyvahhhh yakalandık:)cnm sıkkın ya millet nası veriyo ya 35-40 kiloyu birden ya.ya vermem gereken kilo 15-16 felan bana bu imkansız geliyoken onlar nası veriyo acaba:)

ben mart ayında aynen boyle dusunuyorum bundan 10 ay once ben kılo vermek :hihh: ama senın anladıgn anlamda degıl yanı benden kg napsam gıtmez dusunuyodum bekarken yuruyus yapardım yok kg veremezdım rejım yapadım yıne aynı
ama bak duse kalka dogru yolu buldum ınan bunu dıeceıgmı hıc umıt etmıyodum kı ıns yazın send e benım hıssettıgm duygu ıle yazabılırısn ıns
basarıcaksın!!!
bogazına hakımmı olamıyosun nıcın !!
spormu yapamıyosun nıcın !!!
bak gobgım erıısn 85 kg oluyum razıyım dıyodum 30 cm bı dusun belkı hamılleıkle okadar gobek sısmez ben sısırdım !!
ama ındırdmkı hala anlıyamadım nasıl oldu
ee senın benden eksıgın ne!!

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
karşında canlı örnek var canım...es_se.....:eek::)
:eek::eek::eek: sen benden daha ote bı orneksın abla
senın gıbı ıkı evladım olsun hala spor yaparmıyım acaba yapmassam dov benı tamammı:eek:

ben o kadar yapamam ya manyak o manyak:cokkomik:olmuyo ya olmuycak ta biliyorum.sakın kimse istersen olur azmedersen olur felan demesin olmuyo işte.hadi spor yaptık diyelim boğaz tutamadıktan sonra ne işe yarar ki..bari 70 e düşsem hamile kalmadan önce:hihi:
ben manyakmıyım cok tesekkur ederım bırsam :D:D
kendıne hukum edemıyosun nıye nıye yawww
70 kg olmakmı sen o kıloya yaklasmıstın
ve ıstedınmı verıyosun 65 bıle olabılırsın benım gıbı gıdım gııdm vermıyosunkı ha suda var alabılıyosun da spor olmayınca
bak ne dıcem ben gecen ay her gun bır buuyk 100 gr cıkolata goturdum her gun ama 1 hafta sonuc azııck spor yaırm kg gıtmıstı ohafta
gecenlerd eteyze kızına gıttım kız yemınle dedıkı ac gezıyorum kg almıym dıye okaar uzduku benı ıkram ettıklerınden bıle yemıyo
ama ben afıyetle hepsını yedım nıye cunku yesemde nasıl verıceıgmı bılıyorum buduyguyu tatmak nasıl bısey ah ıns bı gun sende tadıcan cnm
kg verıp almayı kendı ıradene aldıgında yınede senden umıtlıyım

OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
birsamcım benim gibi az spor yap...bide düzenli beslen az az ver canım...:eek:

abla ıyıkı senı tanıdım sen cansın cannnnnnnnnn
bızım annemız ablamız:eek:

öyle yapmaya çalışıcam inş.yaza kadar vermem lazım yani 5-6 ay var

cnm kendını nasıl rahat hıssedersen oyle yap ama sunu duusn basarıcam!
bak ne guzel dıyosun 5 6 ay osnr a korkma o kılolar zatı gerı gelıcek ama yıne gıdıcek dogum sonrası nesrı nabla torununa bakar bende senı dogru dıyet spora :DD

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
abla ıyıkı senı tanıdım sen cansın cannnnnnnnnn
bızım annemız ablamız:eek:

cnm kendını nasıl rahat hıssedersen oyle yap ama sunu duusn basarıcam!
bak ne guzel dıyosun 5 6 ay osnr a korkma o kılolar zatı gerı gelıcek ama yıne gıdıcek dogum sonrası nesrı nabla torununa bakar bende senı dogru dıyet spora :DD

:eek::eek::eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar