- #1.141
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
tam gaz devamselammmmm arkadaşlar
zayıflama işi ne durumda neler yapıyorsunuzyna1
2 kilo aldım bende bu kış aylarında hep böle oluyo ya yaz gelsin artıkta kendimize gelelim hanımlar:rose:
kimse yokken bişi deyip kaçacam.esse de yok nesrin deben bugün bişi yapmadım içimden gelmedi hadi ben kaçtım
yakaladım seniiiiiiii.......
eyvahhhh yakalandıkcnm sıkkın ya millet nası veriyo ya 35-40 kiloyu birden ya.ya vermem gereken kilo 15-16 felan bana bu imkansız geliyoken onlar nası veriyo acaba
birsamcım benim gibi az spor yap...bide düzenli beslen az az ver canım...
yorumu ablama bırakıyorum......kimse yokken bişi deyip kaçacam.esse de yok nesrin deben bugün bişi yapmadım içimden gelmedi hadi ben kaçtım
yakaladım seniiiiiiii.......
yorumu ablama bırakıyorum......
ben gırısı ablam cıkısı tutmus
eyvahhhh yakalandıkcnm sıkkın ya millet nası veriyo ya 35-40 kiloyu birden ya.ya vermem gereken kilo 15-16 felan bana bu imkansız geliyoken onlar nası veriyo acaba
karşında canlı örnek var canım...es_se.....
ben manyakmıyım cok tesekkur ederım bırsamben o kadar yapamam ya manyak o manyakolmuyo ya olmuycak ta biliyorum.sakın kimse istersen olur azmedersen olur felan demesin olmuyo işte.hadi spor yaptık diyelim boğaz tutamadıktan sonra ne işe yarar ki..bari 70 e düşsem hamile kalmadan önce
birsamcım benim gibi az spor yap...bide düzenli beslen az az ver canım...
öyle yapmaya çalışıcam inş.yaza kadar vermem lazım yani 5-6 ay var
abla ıyıkı senı tanıdım sen cansın cannnnnnnnnn
bızım annemız ablamız
cnm kendını nasıl rahat hıssedersen oyle yap ama sunu duusn basarıcam!
bak ne guzel dıyosun 5 6 ay osnr a korkma o kılolar zatı gerı gelıcek ama yıne gıdıcek dogum sonrası nesrı nabla torununa bakar bende senı dogru dıyet sporaD