KIZIM icin ne yapmaliyim??

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
şimdi bişey söylicem ama inanmayabilirsiniz kime söylesem inanamıyor çünkü. ben 11 yaşındayken annem bacağımın bir yerine ağda yapıştırdı ben çok merak ediyorum diye ve o kısmı aldı ve o günden bu güne orda hiç tüy çıkmıyor tertemiz kaldı. sonra bunu birine söyledik oda kızı 5 yaşındayken tüm vücudunu ağdayla aldı ince tüyler çıktı tabiki, şu anda kızı 18 yaşında ve tüysüz. bunu deneyen çok kişi varmış meğer. eğer kızım olursa kensilikle küçük yaşta ağda yapıcam ona hiç çıkmasın diye. ben yaşadım çöünkü adım gibide eminim. 11 yaşındaydım ve hala çıkmıyor keişke hepsini alsaydın anne diyorum her zaman.
bence kızınızın bıyığını alın ağdayla garanti veriyorum çıkmicak bidaha

ne ilginç gerçeklik payı yüzde kaç acaba??-ciko

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
ne ilginç gerçeklik payı yüzde kaç acaba??-ciko

valla bilemicem belki herkeste olmuyordur dicem ama bu güne kadar deneyen herkeste gözlerimle gördüm, ilk başta ben kendimde gördüm bunu dedim ya 11 yaşındayken annem yapıştırdı bi yere ve şimdi 29 yaşındayım bu zamana kadar her yerde çıkar yapıştırdığı yerde çıkmaz.

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116

valla bilemicem belki herkeste olmuyordur dicem ama bu güne kadar deneyen herkeste gözlerimle gördüm, ilk başta ben kendimde gördüm bunu dedim ya 11 yaşındayken annem yapıştırdı bi yere ve şimdi 29 yaşındayım bu zamana kadar her yerde çıkar yapıştırdığı yerde çıkmaz.

anladım canım teşekkürler bilgi için aklımızda bulunsun:panter:

mainbo

Yeni Üye
Tepki
0
ben de kızım 8 yaşındayken dizden altını ağdayla almıştım birkaç kez...şu an kızım 23 yaşında ve dizden altında hiç tüy yok...tecrübeyle sabit...

cartcurt35

Yeni Üye
Tepki
0
merhaba...sert kılları yumuşatan,% 70 azaltan çok özel bir ürün var...tavsiye ederim..
kullanmaya başladığımdan beri vücut tüylerim inanılmaz azaldı..:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar