Kızım Eşcinsel

Lateralus

Aktif Üye
Katılım
6 Eylül 2011
Mesajlar
139
Tepki
152
Puan
43
Konum
izmir
konu biraz eskide kalmış ama gerçekten bazı arkadaşların bakış açılarına hayran kaldım. Böyle birşey günah olabilir ama başkasını onun hayatını yaşamdan yargılamak nasıl bir günahtır ? Hem herkesin tercihi kendine hemde o cocugun nasıl o hale geldiğini bilemezsiniz.Cocuklarımız evlatlarımız cogu zaman bizim yetiştiriş tarzımız yuzunden eşcinseloluyorlar. Sürekli mıncıklıyoruz erkek cocuklarımızı sürekli yalayıp öpme durumu.Bu durum erkek cocuklarında ilerde süreklı cok sert ve asabi olmaya yol açıyor zamanında öpüp ellendiği için şimdi sert oldugunu göstermek istiyor.Bunları hiç düşünmüyorsunuz.

Bir insanın bile ruh hali sürekli değişkenken, nasıl milyarlarca insanın aynı istikrarda olmasını bekleyebiliyorsunuz anlamıyorum.Adam ben kabullenıyorum sevıyorum evladımı diyor.Böyle evlat olmaz olsun dese vay babaya bak insan evladına öylemi yapar diyecektik.Yapmayın allah için burda hepimizin çoluğu çocugu var yarın ne olacağımız bellimi büyük konuşmak doğrumu ?

Toplumu, aykırı kişileri yola getirmeye çalışarak onları anlamaya çalışarak düzeltebiliriz, onları soyutlayarak değil.Bencil olmayalım.Yetiştirirken bu tip hatalara yol açarsak yarın öbürgün cocuk eşcinsel oldugunda butun suç cocuga kalıyor.Bazı arkadaşların düşünce tarzından cok rahatsız oldum.Kimsenin evladıyla bağını sorgulayacak insanlar değiliz hakkımız yok.Kadın dediğin biraz duyarlı olmalı.Kadın kalkındırıcıdır, yıkıcı değil.

Ne demişler, birinin yürüyüşünü eleştirmeden önce onun ayakkabılarını giymelisiniz.Biraz daha duyarlı olalım arkadaşlar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst