Ayyyy amaaan cılkı çıktıda iştee anneannemin çiçekli don lastigi gibi uzattılarBu dizide de işler karışık

Ayyyy amaaan cılkı çıktıda iştee anneannemin çiçekli don lastigi gibi uzattılarBu dizide de işler karışık

Dizilerde bembeyaz giydiriyorlarsa kesin biri vurulacak demektir sonuçta kan görünmeliHerkesin beyaz kıyafet giymesi komik .
Bir de durup durup aniden karakterleri evlendiriyorlarsa sıkıntı çünkü düğün dernek ya birinin vurulmasıyla ya da düğünün iptal olmasına neden olacak bir meselenin ortaya çıkmasıyla sonlanır 
Zaten insan izleye izleye bazen senaryoyu bölümü tahmin ediyor .Dizilerde bembeyaz giydiriyorlarsa kesin biri vurulacak demektir sonuçta kan görünmeliBir de durup durup aniden karakterleri evlendiriyorlarsa sıkıntı çünkü düğün dernek ya birinin vurulmasıyla ya da düğünün iptal olmasına neden olacak bir meselenin ortaya çıkmasıyla sonlanır
Dizilerde bembeyaz giydiriyorlarsa kesin biri vurulacak demektir sonuçta kan görünmeliBir de durup durup aniden karakterleri evlendiriyorlarsa sıkıntı çünkü düğün dernek ya birinin vurulmasıyla ya da düğünün iptal olmasına neden olacak bir meselenin ortaya çıkmasıyla sonlanır

Aynen öyleZaten insan izleye izleye bazen senaryoyu bölümü tahmin ediyor .
Fragmanları izledimde habire sıktılar boşanmaları fatihle doganın bu sefer doga aldatcak galiba ögle bişe hissettimAynen öyle
Aman Bnde izledim berbat bişi olmuşFragmanları izledimde habire sıktılar boşanmaları fatihle doganın bu sefer doga aldatcak galiba ögle bişe hissettim
Yok caaağnım aşkı memnu bikere kimse su dökemezAman Bnde izledim berbat bişi olmuş
Aşkı memnunun farklı versiyonu oldu çıktı