En son neden geldi acabaAyy firazkom akşam cok üzüldümmm içi yana yana imama evlen dedi falan kahrından öldü
En son neden geldi acabaAyy firazkom akşam cok üzüldümmm içi yana yana imama evlen dedi falan kahrından öldü
O kim aEn son neden geldi acaba
Bensiz mi nişan yapıyonjz demiştir bence fragmanda gayette söz yüzükleri takılıyoduEn son neden geldi acaba
FirazO kim a
Sen dizinin neresinde kaldınO kim a
Izlemedim de aSen dizinin neresinde kaldıngörkemin üvey kardeşi
Hicmi izlemedinIzlemedim de aaksam söyle bir baktim da anlamadim a
Baştan izliyordum sonra gene o ona o ona derken sıkıldım,yalı capkınini izliyorum gerci oda ayni bokHicmi izlemedin
Bende yalıyı hiç izlemedim hiçte merak etmedimBaştan izliyordum sonra gene o ona o ona derken sıkıldım,yalı capkınini izliyorum gerci oda ayni bok
Nursema 7 kocalı hürmüz gibi anası baş edemediBaştan izliyordum sonra gene o ona o ona derken sıkıldım,yalı capkınini izliyorum gerci oda ayni bok
Vay be aNursema 7 kocalı hürmüz gibi anası baş edemedi
Hayır yaptıgı mahllenin imamınada göz koyunca nursema yaktılar imamın basını oda Allah rızası için nursemayı akşam istediimam imanlı adam tabi
Firazda nursemayı ilkten istemedi sonra aşık olduama firazı nursema istemedi firaz imama nursemayi ben seviyorum ama nursema imamı seviyo (ilhami hoca)
Alev yerine zilli maşa ışıl diye kadın geldi (sandık kokusunda rehanın metresiydi) şibdi onla apo haşna fişne yapıyor
Fatih götünden vuruldu kötürüm kaldıdüzelecek heralde
Kıvılcım hamilee
Daha kaldımı
Malum firazda hoşlandığı için nursemadanAyy firazkom akşam cok üzüldümmm içi yana yana imama evlen dedi falan kahrından öldü
Evet fragmanda her şey güllük gülistanlıkBensiz mi nişan yapıyonjz demiştir bence fragmanda gayette söz yüzükleri takılıyoducesaret edemedi heralde
Ben de onu hiç izlemedim yaBende yalıyı hiç izlemedim hiçte merak etmedimkızla oglan tipi hosuma gitmedi
İrezill apo çok manasız sahneler yazıyorlar gerçektenEvet fragmanda her şey güllük gülistanlık
Ben de onu hiç izlemedim ya
Hoslanmakmı askından öldü cocukMalum firazda hoşlandığı için nursemadan
Evet tüm güzel hatunlar da ona düşüyooor maşallahhİrezill apo çok manasız sahneler yazıyorlar gerçekten
Ayy eveet yaaa sormaa ama bu apo hala gözümde gidici yani hep diger apoyu arıyor gözüm o daha iyiydi sankiEvet tüm güzel hatunlar da ona düşüyooor maşallahh
PlayboyAyy eveet yaaa sormaa ama bu apo hala gözümde gidici yani hep diger apoyu arıyor gözüm o daha iyiydi sanki
Bnde hiç izlemedim onuBaştan izliyordum sonra gene o ona o ona derken sıkıldım,yalı capkınini izliyorum gerci oda ayni bok