aa hıle yok kızlar ben burdan bakıp bulmaya calısıyorum kı bu oyuna bayıldım ben ya
sana oyun olsun yeter ki zaten-kizgin
aa hıle yok kızlar ben burdan bakıp bulmaya calısıyorum kı bu oyuna bayıldım ben ya
sana oyun olsun yeter ki zaten-kizgin
Evettt.....benim icin hic bu kadar kolay olmamisti oynanmis resimi bulmak.inanin ilk bakista buldum bu kadinin kim oldugunu.sonrada netten aradim resmini ve...bu resimdeki kadin Deniz Çakır.resmin duzgun haliyse bu:
nasil ama Findigim,hemencecik buldum:sigara:
zaten ferhundenin isminede baktim nette,cunki ben onu sadece yaprak dokumu dizisinden taniyorum,kendi isminin ne oldugunu bilmiyordumki...:kizdim:
bana bak findik,beni delirtme:kizdimama:.simdide sen beni anlamadin,ben resimdeki kadinin kim oldugunu sap diye anladim.sadece senin koydugun resmi bulmak istedim netten,onun icin yazdim nete girdim diye,istedim resmi bulup ben koyayim bura,sana saka olsun diye.anladimni?replerde benim,birsama digil bana gelicek o afferin ve repler:bitter::bitter::bitter:
of yine baksan diyosun ya ablacim,neyse ben kendimi anlatamadim,ben resimdekinin kim olduguna emindim nedense,icime dolmustu dogru buldugum,sonra netten duzgun resmini bulmaya calisdim ki buraya koyayim ve ferhundenin kendi isminede baktimki,buraya ferhunde digilde,kendi ismini yazayim......daha nasil anlatayimki....cok uzuldum ya....:gitme: